אחלה וסבבה , אבל מתי יהיה עידן שמח בפרקים?הפרק היה...מלא עידן...
אחלה וסבבה , אבל מתי יהיה עידן שמח בפרקים?הפרק היה...מלא עידן...
פרק הבא...אחלה וסבבה , אבל מתי יהיה עידן שמח בפרקים?
אמא של אמילי לא נחה...
פריקית של שליטה...אמא של אמילי לא נחה...
היה משהו חדש מאז הצעקות?אמא של אמילי לא נחה...
ראיון בצינור לילה על עידןהיה משהו חדש מאז הצעקות?
אבל לא יפה לו הקטעי אבי נעלבי עם האוכל הוא חייב לשחרר בקטע הזהלגבי הבן של שארפ- ממה שאני מבינה מהמידע שנידב ובעיקר מהבעות הפנים שלו, היה לו רומן קצרצר עם פרידה וסטוץ עם הדר.
רמת העניין שלי במשולש הזה שעוז מנסה לייצר שואפת לאפס.
אבל ראיתם איך הוא תפר את כדורי השוקולד כאילו לא אכל שבוע? כפרעליו
לגבי ההיא שאומרת שאור הטעם שלה - אני לא מודאגת. תמיד יש מקום לעוד צלע במיטה.
ואם כבר צלעות - הקטע בין פרידה ועינב היה נחמד לי. לא סובלת את שתיהן אבל משהו שם נגע.
צפה בקובץ המצורף 110484
ממש לא, זו חוצפה שאין כדוגמתה לא להגיע ישירות עד אליו ולהציע לו לאכול.אבל לא יפה לו הקטעי אבי נעלבי עם האוכל הוא חייב לשחרר בקטע הזה
בשביל מה יש את דני שישלח אותו להביא לו חבל על העצבים ועל קמטים שהיו לו אחר כך בפנים מזהממש לא, זו חוצפה שאין כדוגמתה לא להגיע ישירות עד אליו ולהציע לו לאכול.
זה המעט שהם יכולים לעשות, אם לא להגיש לו בעצמם. חצופים.
חחחחחחחחח גזריקובשביל מה יש את דני שישלח אותו להביא לו חבל על העצבים ועל קמטים שהיו לו אחר כך בפנים מזה
והכי חוצפה שהם לא מאכילים אותו בכפית ועושים לו אוירון…ממש לא, זו חוצפה שאין כדוגמתה לא להגיע ישירות עד אליו ולהציע לו לאכול.
זה המעט שהם יכולים לעשות, אם לא להגיש לו בעצמם. חצופים.
חגיגה בסנוקר סצנת הביציםלגבי הבן של שארפ- ממה שאני מבינה מהמידע שנידב ובעיקר מהבעות הפנים שלו, היה לו רומן קצרצר עם פרידה וסטוץ עם הדר.
רמת העניין שלי במשולש הזה שעוז מנסה לייצר שואפת לאפס.
אבל ראיתם איך הוא תפר את כדורי השוקולד כאילו לא אכל שבוע? כפרעליו
לגבי ההיא שאומרת שאור הטעם שלה - אני לא מודאגת. תמיד יש מקום לעוד צלע במיטה.
ואם כבר צלעות - הקטע בין פרידה ועינב היה נחמד לי. לא סובלת את שתיהן אבל משהו שם נגע.
צפה בקובץ המצורף 110484
היא כבר עברה…הדר ואמילי עם אור ודני…ועינב לא מתקרבת כשהם איתםעינב צריכה לעבור לאלתר לחבורת פרידה מלאני קורלי.
עשתה בחירה לא נכונה בהיצמדות להדר ואמילי, הוציאו ממנה צדדים לא טובים.
בטח הדר יצאה פיירו תלך איתהזה שפרידה יצאה עם בן של כוכב מכבי ת"א שרף אותה אצלי
נגמר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.