** שרשור לילה - היום ה-52 בביצ - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
מישהו יכול להאשים את מלאני שהיא לא סובלת את הדר?
אני מהבית לא יכולה לראות אותה, תחשבו מה זה להיות איתה באחד על אחד…
מבינה מה אתה כותב. העניין הוא שהדר חושבת שהן ישרו את ההדורים ובן בסדר ומלאני לא מבהירה לה כלום רק מדברת על זה עם אלה שקרובים אליה

KAPSULA1

Well-known member
שמעתם את קורלי אומרת שעידן ונועם עשו איזה משהו בשירותים, לקורלי יש יציאות שתהיה לי בריאה האישה הזאת...
ועידן אמר שלא יודע על מה היא מדברת ועל הדרך עקץ בקטנה שיקחו את מה שהיא אומרת בערבון מוגבל . לא הבנתי את הבדיחה שלה ומה היא ניסתה לעשות אבל גם נועם וגם עידן לא הבינו על מה היא מדברת. אולי זאת הדרך שלה לנסות להתחבר וקצת להתקרב בחבורה.

svtar25

Well-known member
ועידן אמר שלא יודע על מה היא מדברת ועל הדרך עקץ בקטנה שיקחו את מה שהיא אומרת בערבון מוגבל . לא הבנתי את הבדיחה שלה ומה היא ניסתה לעשות אבל גם נועם וגם עידן לא הבינו על מה היא מדברת. אולי זאת הדרך שלה לנסות להתחבר וקצת להתקרב בחבורה.​
העניין הוא שקורלי חסרת כל בושה היא שאלה היום את שילה האם הוא שכב עם מישהי לפני שנכנס לבית, גם לא ישיר ככה הרמזים, זה כל כך מביך. עכשיו אני חושבת שהיא גם רמזה למשהו מיני, ואפילו אם כן, זה שלהם למה היא מתערבת. נועם תמים, הוא בכלל לא הבין מהי רוצה, עידן נראה לי הבין ובאמת עקץ אותה.

KAPSULA1

Well-known member
העניין הוא שקורלי חסרת כל בושה היא שאלה היום את שילה האם הוא שכב עם מישהי לפני שנכנס לבית, גם לא ישיר ככה הרמזים, זה כל כך מביך. עכשיו אני חושבת שהיא גם רמזה למשהו מיני, ואפילו אם כן, זה שלהם למה היא מתערבת. נועם תמים, הוא בכלל לא הבין מהי רוצה, עידן נראה לי הבין ובאמת עקץ אותה.
מה... ? היא באמת שאלה אותו במילים האלה אם שכב אם מישהי לפני שנכנס? מה אפשר לענות על דבר כזה

בוףףברכה

Well-known member
שמעתם את קורלי אומרת שעידן ונועם עשו איזה משהו בשירותים, לקורלי יש יציאות שתהיה לי בריאה האישה הזאת...

היא אמרה שהם דיברו במיטה..בשקט...
על לשים .. מלח...
וחיקתה את התנועה...
הם לא הבינו על מה היא מדברת...

GALxp

Well-known member
היחיד שהבין שמפריעים לעינב לישון

דני ואור עושים את זה בכוונה
לפני יומיים אמרו שבכוונה יעשו רעש אחרי כיבוי אורות לעצבן אותה

החברה שלה הדר זורמת איתם
מדהים שזה אותו מיקום כמו בעונה הקודמת.
ליאל ואברהם עשו רעש במיטה של דני, חיים ואור