מבינה מה אתה כותב. העניין הוא שהדר חושבת שהן ישרו את ההדורים ובן בסדר ומלאני לא מבהירה לה כלום רק מדברת על זה עם אלה שקרובים אליהמישהו יכול להאשים את מלאני שהיא לא סובלת את הדר?
אני מהבית לא יכולה לראות אותה, תחשבו מה זה להיות איתה באחד על אחד…
קורלי סתומה.שמעתם את קורלי אומרת שעידן ונועם עשו איזה משהו בשירותים, לקורלי יש יציאות שתהיה לי בריאה האישה הזאת...
ועידן אמר שלא יודע על מה היא מדברת ועל הדרך עקץ בקטנה שיקחו את מה שהיא אומרת בערבון מוגבל . לא הבנתי את הבדיחה שלה ומה היא ניסתה לעשות אבל גם נועם וגם עידן לא הבינו על מה היא מדברת. אולי זאת הדרך שלה לנסות להתחבר וקצת להתקרב בחבורה.שמעתם את קורלי אומרת שעידן ונועם עשו איזה משהו בשירותים, לקורלי יש יציאות שתהיה לי בריאה האישה הזאת...
העניין הוא שקורלי חסרת כל בושה היא שאלה היום את שילה האם הוא שכב עם מישהי לפני שנכנס לבית, גם לא ישיר ככה הרמזים, זה כל כך מביך. עכשיו אני חושבת שהיא גם רמזה למשהו מיני, ואפילו אם כן, זה שלהם למה היא מתערבת. נועם תמים, הוא בכלל לא הבין מהי רוצה, עידן נראה לי הבין ובאמת עקץ אותה.ועידן אמר שלא יודע על מה היא מדברת ועל הדרך עקץ בקטנה שיקחו את מה שהיא אומרת בערבון מוגבל . לא הבנתי את הבדיחה שלה ומה היא ניסתה לעשות אבל גם נועם וגם עידן לא הבינו על מה היא מדברת. אולי זאת הדרך שלה לנסות להתחבר וקצת להתקרב בחבורה.
מה... ? היא באמת שאלה אותו במילים האלה אם שכב אם מישהי לפני שנכנס? מה אפשר לענות על דבר כזההעניין הוא שקורלי חסרת כל בושה היא שאלה היום את שילה האם הוא שכב עם מישהי לפני שנכנס לבית, גם לא ישיר ככה הרמזים, זה כל כך מביך. עכשיו אני חושבת שהיא גם רמזה למשהו מיני, ואפילו אם כן, זה שלהם למה היא מתערבת. נועם תמים, הוא בכלל לא הבין מהי רוצה, עידן נראה לי הבין ובאמת עקץ אותה.
שמעתם את קורלי אומרת שעידן ונועם עשו איזה משהו בשירותים, לקורלי יש יציאות שתהיה לי בריאה האישה הזאת...
היא עושה להם שיחות אישיותֶ להרמת מורל אבל עדיין לא ראיתי ממנה שום דבר ממשי. היא גם לא נפתחת וקצת מרוחקת. נראה לי היא בודקת את השטח לפני שהיא פועלתהחדשות ממש סתמיות
ההיא שעבדה בכנסת ממש אכזבה
מיותרות לגמריהחדשות ממש סתמיות
ההיא שעבדה בכנסת ממש אכזבה
היחיד שהבין שמפריעים לעינב לישוןעידן השתיק אותם, הלכו לפיצה.
הוא כזה תקיף
מדהים שזה אותו מיקום כמו בעונה הקודמת.היחיד שהבין שמפריעים לעינב לישון
דני ואור עושים את זה בכוונה
לפני יומיים אמרו שבכוונה יעשו רעש אחרי כיבוי אורות לעצבן אותה
החברה שלה הדר זורמת איתם
ועידן? ריקי?מדהים שזה אותו מיקום כמו בעונה הקודמת.
ליאל ואברהם עשו רעש במיטה של דני, חיים ואור
ועינב לקחה את המיטה של סתיו.
ריקי מרטיןועידן? ריקי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.