אם הייתי בחורה, הייתי מעדיף להיות לבד מאשר שיהיו לי חברות כמו אמילי והדר. שק של נחשים זו מחמאה.הדר פשוט חברה פח.
זה שהיא שכבה ככה ליד עידן כשאמילי שם בפינת עישון
איזו מנותקת.
אחרי זה היא תבכה ותתפלא מה יש לנשים איתה
שתיהן לא ידועות מה הוא ערך חברות לעומת אור הכוכב שאצלו חברים זה מעל הכולהדר פשוט חברה פח.
איזו מנותקת.
מצחיק.. כי היום היא בדיוק נאמה לחיים מזה חברים טובים...הדר פשוט חברה פח.
איזו מנותקת.
הדר כל כך מניפולטיבית ואסטרטגיתהדר פשוט חברה פח.
איזו מנותקת.
זה היה מגעילהדר פשוט חברה פח.
איזו מנותקת.
לפי הימים האחרוניםאין בין אמילי לשילה שום דבר, אמילי פגועה מחיבוק של הדר ועידן. כאשר האדם פגיעה הוא טרף קל. האמת שילה בקטנה מכניס לה קומפלימנטים, כמו "את יפה", בתוך שיחה על חיים &אור &דני. אמילי הצליחה להרגיע את שילה. כל מה ששילה צריך זה או רומן עם אמילי, אפילו חיזור חד צדדי ארוך ולבסוף להפיל אותה לקשר.
תארו לעצמכם מחר שילה יוזם שיחה עם עידן בנוסח הבאה:
שילה : " אני מבין שאמילי לא מדויקת לך? לא מתאימה לך? "
עידן : "תשמע אתה יודע נפגעתי בחוץ, ואני לא מעוניין בקשר בבית האח, בחוץ נראה"
שילה : " קיצור אחי אתה לא רוצה אותה, שחרר את הילדה"
מה הקשר אחד לשני? אור והדר היו זוג ולא ידעתי?לפי הימים האחרונים
נשמע שהיא נפגעה גם כשעידן אמר לה בוקר טוב או נשם לידה
גם אם עידן היה שוכב שם מחבק את אמילי במקום את הדר אחרי 10 דקות אמילי הייתה רצה בכל הבית ומספרת שהיא פגועה והוא משחק בה ומשלה אותה
אין לה מה להיפגע מהחיבוק מעבר לזה שהוא היה חברי ותוך כדי דיברו על פיגועים ופוליטיקה
אמילי בעצמה כל היום נמרחת על אור באופן הרבה יותר מוגזם ממה שהיה פה בין עידן והדר
אז למה אור שהוא חבר של עידן מותר לו לחבק ולהימרח על האקסית של עידן ולהדר אסור חיבוק?
כשאור עשה את זה לא היו תגובות ברשת
לפי הסטנדרטים של החברויות שם בבית החיבוק הזה לגיטימי לגמרי
הגיע הזמן שאמילי תרד מעידן רכבה מספיק על הגב שלו
שתלך על שילה נראה שהיא לגמרי בעניין ותשחרר אותנו מהסיפורים המדומיינים שהיא ממציאה לעצמה
נראה שהדר ומלאני אפילו עינב פורחות בסביבת עידן והוא פחות דכאוני ממה שהיה בסביבת אמילי
יעשה טוב לשניהם כשהיא תפסיק לחפש כל הזדמנות להתקרבן על חשבונו
לגמרי! כל מילהד.ל.פ :
קפצתי לרגע.
רק כדי לומר שהדר נהדרת.
לא היא לא "דוחפת את אמילי לעידן כי היא רוצה את שילה",
ולא היא לא מתנחמת בעידן כי היא רוצה אותו.
היא הגדירה אותו כחבר נפש. טבעי שיבוא לנחם אותה.
זה הכי קשר אחים.
הדר היפה - כל מה שתעשה, ימצאו איך ומה להלעיז עליה.
גם כשתקרבה לאור, לא מכרה את נשמתה.
היא אצילת נפש.
אולי מאופקת - אבל לגמרי כנה ואמיתית.
האמת שהדר סובלת מאופי והיופי שלה, היא מעוררת אנטיגוניזם. לפני החיבוק מעידן היה חיבוק משילה ובאותה נשימה חשש, חימום של שילה נגד אור. הכל לעיני מצלמות כמובן פוקוס להדר, שלגייה המופלא. אחר כל כל כך כאב להדר על המצב בחוץ, שחקנית בשקל 90 יודעת להוציא דמעות כשצריך, שעידן באה לנחם אותו, וואו וואו המצב במדינה...אומרת מה שצופים רוצים לשמוע. לגבי הקנאה של אמילי זה שלה, כי היא מאוהבת וצריכה לשחרר והיא תשחרר בסוף, זה טבעי שתכעס על הדר , אני בכלל הייתי מרביצה לחברה שלי אם הייתה שוכבת ככה עם אקס שלי שעדיין יש לי אליו רגשות. לא מזיז לי על מהו ניחם אותה, אחים או לא, אני קנאית רצח.ד.ל.פ :
קפצתי לרגע.
רק כדי לומר שהדר נהדרת.
לא היא לא "דוחפת את אמילי לעידן כי היא רוצה את שילה",
ולא היא לא מתנחמת בעידן כי היא רוצה אותו.
היא הגדירה אותו כחבר נפש. טבעי שיבוא לנחם אותה.
זה הכי קשר אחים.
הדר היפה - כל מה שתעשה, ימצאו איך ומה להלעיז עליה.
גם כשתקרבה לאור, לא מכרה את נשמתה.
היא אצילת נפש.
אולי מאופקת - אבל לגמרי כנה ואמיתית.
אבל אמילי נמרחת על שילה… רק לאישה (אמילי) מותר לקפוץ בן הגברים??האמת שהדר סובלת מאופי והיופי שלה, היא מעוררת אנטיגוניזם. לפני החיבוק מעידן היה חיבוק משילה ובאותה נשימה חשש, חימום של שילה נגד אור. הכל לעיני מצלמות כמובן פוקוס להדר, שלגייה המופלא. אחר כל כל כך כאב להדר על המצב בחוץ, שחקנית בשקל 90 יודעת להוציא דמעות כשצריך, שעידן באה לנחם אותו, וואו וואו המצב במדינה...אומרת מה שצופים רוצים לשמוע. לגבי הקנאה של אמילי זה שלה, כי היא מאוהבת וצריכה לשחרר והיא תשחרר בסוף, זה טבעי שתכעס על הדר , אני בכלל הייתי מרביצה לחברה שלי אם הייתה שוכבת ככה עם אקס שלי שעדיין יש לי אליו רגשות. לא מזיז לי על מהו ניחם אותה, אחים או לא, אני קנאית רצח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.