.פרידה מביכה
מה זה אברהם חזר לבית"עשיתי חישוב, אם הוא לא מדיח מחר 2 הוא חייב להדיח שבוע הבא 3"
גם לי.לעז יש אהבה בלתי מוסברת לאמילי
מזכירה לך מישהי?גם לי.
לעיתיםמזכירה לך מישהי?
גם לי יש אהבה לאמילי, אבל אצלי מוסברת! היא על המשבצת האהובה עלי של בחורה צעירה, בדרך כלל רוסיה, לפעמים לא רוסיה כמו גל גברעם ולין. למה הן? פסיכולוגי, אני פשוט חווה איתן את חיי מחדש. זה שזה לא משולם, הופך את זה לעוד יותר מעניין. נגיד מלאני בחיים לא תהיה המשבצת שלי, היא מושלמת מידי. אני שומעת עכשיו ספר "מושלם על הנייר" , אז אמילי היא כמו איזה גיבור בספר הזה דר' דניאל , שהוא מושלם על הנייר , אבל מה נעשה המציאות מראה משהו אחר. קיצור אמילי זה האסקפיזם שליגם לי.
זה נראה לי פחות אהבה ויותר אמא בולדוזר שיושבת להפקה על הורידלעז יש אהבה בלתי מוסברת לאמילי
נראה לך שיש לה השפעה על ההפקה?זה נראה לי פחות אהבה ויותר אמא בולדוזר שיושבת להפקה על הוריד
תיכף פרידה...רק אותי מחרפן התלתל הסורר שלו?
- המקור היא הדר, לא עינבנניח ומלאני היא מלאך.
אבל
- עינב, זאת שדרשה תקציב וגרמה לה לזוז - לא מעצבנת אותה
- פרידה באינטוזים והתנהגות רדודה לפעמים - לא מעצבנת אותה
- קורלי שניהלה שיחות סיכסוך בלתי פוסקות - לא מעצבנת אותה
אז מה לדעתכם מקור הרגש של מלאני כלפי בהדר?
בהכי אינטויטיבי זה נשמע כמו קנאה. אבל רוצה להאמין שיש משהו אחר. אולי היא מזכירה לה מישהי וקשה לה להודות בזה?
שמעתי אותה אומרת לדייר/ת שאם יש תחושות או ריב מול מישהו בבית, צריך לבדוק איפה זה פוגש אותך.. כי אם זה מעורר אצלך משהו, סימן שזה נוגע בך איפשהונניח ומלאני היא מלאך.
אבל
- עינב, זאת שדרשה תקציב וגרמה לה לזוז - לא מעצבנת אותה
- פרידה באינטוזים והתנהגות רדודה לפעמים - לא מעצבנת אותה
- קורלי שניהלה שיחות סיכסוך בלתי פוסקות - לא מעצבנת אותה
אז מה לדעתכם מקור הרגש של מלאני כלפי בהדר?
בהכי אינטויטיבי זה נשמע כמו קנאה. אבל רוצה להאמין שיש משהו אחר. אולי היא מזכירה לה מישהי וקשה לה להודות בזה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.