ראש גזר 2225577654
Well-known member
למה שהיא תיהיה מודאגת היא יודעת איך קונים את אור קצת נישוקים ומזטים במיטה והוא שלהבמקום שתהיה מדואגת שהחבר שלה שולח עיניים לכיוון המגבת של שילה
זאתי באה לצעוק לאמילי והדר
למה שהיא תיהיה מודאגת היא יודעת איך קונים את אור קצת נישוקים ומזטים במיטה והוא שלהבמקום שתהיה מדואגת שהחבר שלה שולח עיניים לכיוון המגבת של שילה
זאתי באה לצעוק לאמילי והדר
היא חייבת לעוףיש לי overdose מאמילי
אני מוכן לחכות ושהיא תלך בהדחה כפולה עם הדר אבל הן בגמר זאת ההרגשההיא חייבת לעוף
חייייייייייייייבת!
אני מוכן לשלם על המונית.
היו דיירות ודיירים מזעזעים יותר, אבל אין ספק שהיא דוחה.פרידה הדיירת הכי הכי מזעזעת שהייתה באח הגדול בפער ולא חסר, ברמה שאני רואה אותה אני מתכווץ מהגועל.
מאיפה הביאו את היצורה הזאת בחיי
אבל פרידה קראה את ה"סוד"...היו דיירות ודיירים מזעזעים יותר, אבל אין ספק שהיא דוחה.
אם היא ואור ישארו אחרונים על הספה בגמר (מה שמסתמן), אני אעדיף שאור יקח.
רוצה לחדד גל, מזעזעת הכוונה היא דוחה. יש בה משהו כל כך נואש אבל כל כך פתטי ברמת היצור שלא ידעתי שקיים, לא ברמה הזאת. זה בעיניי מטורף ברמות שיש לזה קהל בחוץהיו דיירות ודיירים מזעזעים יותר, אבל אין ספק שהיא דוחה.
אם היא ואור ישארו אחרונים על הספה בגמר (מה שמסתמן), אני אעדיף שאור יקח.
ממש לא רק בעונה אחרונה שהייתה אני יכול לתת מלא יותר מזעזעים ממנה וזה בלי לתת עונות קודמות אפילו יותרפרידה הדיירת הכי הכי מזעזעת שהייתה באח הגדול בפער ולא חסר, ברמה שאני רואה אותה אני מתכווץ מהגועל.
מאיפה הביאו את היצורה הזאת בחיי
וואי איפה המשימות של פעם..שיביאו זוג מהצפון שהיו צריכים להתחתן אבל דחו בגלל המלחמה
יעשו להם חתונה בתוך הבית
היה כבר כזה
נכון הזוג ההוא הסתיים בצורה איומה
אבל אפשר לתקן
שינסו להביא אולי משפחות חטופים שיסכימו להשתתף
להעלאת המודעות
לשלב אותם כמשימה
יש שם לא מעט שיודעים לשיר
אפשר גם לצלם קליפ כלשהו
אבל בואו נושיב את אור וקורל על כיסא
מה זה פייסבוק?איזה הבדל בין הטיקטוק לפייסבוק
משעשע אותי
זה הדבר שהסינים לא המציאו במטרה להשתלט על עולםמה זה פייסבוק?
בפייסבוק זה בעיקר נשים מבוגרות - אוהדות אור והדר, באינסטגרם ובטיקטוק יותר צעירות יש רוב גדול יותר למלאני ופרידהאיזה הבדל בין הטיקטוק לפייסבוק
משעשע אותי
מה רוח הדברים בפייסבוקאיזה הבדל בין הטיקטוק לפייסבוק
משעשע אותי
תיאטרון הבובות ומשימת החתולים בעונה של תקוהבכל 9 העונות של רועי עוז
הייתה משימה אחת נורמלית וטובה?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.