לילה טוב
שיריב עם גאיה נראה אותואוחחח עידן, צריך להוציא אותך מהקומפורט זון ומאיזור הנוחות בשביל שתבטא את עצמך ותפסיק להלקות את עצמך על שגיונותיה של אמילי ואמא קופר. יפה שבאו עליך ולך אין זכות לענות ולהסביר. בואו פשוט ניקח את עידן כקורבן והוא ישתוק ויגיד סליחה קיבלתי.
לעינב הוא גרם לבכות לנועם להתנצל ולהסתובב יומיים סביב עצמו. סוף סוף עידן ענה לו והראה לו שאם הוא רוצה לפתוח שיקבל גם שעונים לו. בלי רחמים מזוייפים ובלי הרמות שיקריות
מי שאת, יודעת רק ללכלך עליו מאחרי הגב ולחייך לו בפרצוףשיריב עם גאיה נראה אותו
אני הייתי מעמידה אחד אחד בחצר אבל זאת דעתיאתם חושבים שיפנו אותם משם אם תהיה תגובה?
או שיסתפקו במרחב מוגן שם
מחשבות של לילה
מרחב מוגןאתם חושבים שיפנו אותם משם אם תהיה תגובה?
או שיסתפקו במרחב מוגן שם
מחשבות של לילה
אני שמחה שלשם שינוי האח הציג את הקטע כמו שהיה. זה יכול להצטייר נורא לצאת על בנאדם עם נכות. כולם צריכים לסגוד לו ולהלל אותו בגלל הקשיים. אבל הראו למה עידן צעק והתעצבן ושבא אפילו לא להתנצל אלא לומר את הדברים שלו ואת הצד שלו. חיים יצא מחדר האח ומשום מקום התנפל על עידן וגם לא הסכים לישמיע את עצמו ויענה תגובה, לא סתם נבחר עומד במקום. ואיזה כיף שאמר לחיים שאין לו יכולת להגיד לחברים שלו את הדברים שמפריעים לו. ההיצי בטוחה שאור יפול על עידן ויריב איתו אבל הוא ההיפך בא לפשר פה ולהשתיק את הסיטואציהעידן קיבל הרבה נקודות מהפרק הזה, בלי אמילי המגעילה היה יכול להישאר לגמר... עכשיו בגללה זה לא בטוח שהוא יהיה בגמר. עכשיו כל התגובות בעדו, אבל כשזה בקשר לאמילי, הרוב נגדו... אוף. וזה יהיה בפרק הבא.
שאלות מטופשות ששואלים את הדיירים יום אחרי היציאה מהבית. מה הם יודעים מהחיים שלהם יום אחריקורלי ובן אצל גיא לרר באולפן על שאלתו אם הם ביחד הם עונים שהם בודקים התקרבות ביניהם.
לגמרי...שאלות מטופשות המשכיות להתעסקות הבלעדית במסגרת האח הגדול במערכות קשרים רומנטיים מדומיינות, יש אחת על המסך עכשיו. זה מה שמעניין את רוב הקהל. גם את הדיירים שמדמיינים אותם ביחדשאלות מטופשות ששואלים את הדיירים יום אחרי היציאה מהבית. מה הם יודעים מהחיים שלהם יום אחרי
ברור ששאלות מטופשות.שאלות מטופשות ששואלים את הדיירים יום אחרי היציאה מהבית. מה הם יודעים מהחיים שלהם יום אחרי
ווי ממש, קורעים אותי מצחוק בביזאריות שלהםאני צופה בדיליי, כמעט עשיתי פיפי כשפרידה הצליפה בו עם השיער.
הבחורה בלתי בעליל! דבק שלוש שניות לא דביק ככה. מגיע לו
צפה בקובץ המצורף 111465
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.