** שרשור לילה - היום ה-60 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
אוחחח עידן, צריך להוציא אותך מהקומפורט זון ומאיזור הנוחות בשביל שתבטא את עצמך ותפסיק להלקות את עצמך על שגיונותיה של אמילי ואמא קופר. יפה שבאו עליך ולך אין זכות לענות ולהסביר. בואו פשוט ניקח את עידן כקורבן והוא ישתוק ויגיד סליחה קיבלתי.
לעינב הוא גרם לבכות לנועם להתנצל ולהסתובב יומיים סביב עצמו. סוף סוף עידן ענה לו והראה לו שאם הוא רוצה לפתוח שיקבל גם שעונים לו. בלי רחמים מזוייפים ובלי הרמות שיקריות

yoni564712

Well-known member
אוחחח עידן, צריך להוציא אותך מהקומפורט זון ומאיזור הנוחות בשביל שתבטא את עצמך ותפסיק להלקות את עצמך על שגיונותיה של אמילי ואמא קופר. יפה שבאו עליך ולך אין זכות לענות ולהסביר. בואו פשוט ניקח את עידן כקורבן והוא ישתוק ויגיד סליחה קיבלתי.
לעינב הוא גרם לבכות לנועם להתנצל ולהסתובב יומיים סביב עצמו. סוף סוף עידן ענה לו והראה לו שאם הוא רוצה לפתוח שיקבל גם שעונים לו. בלי רחמים מזוייפים ובלי הרמות שיקריות
שיריב עם גאיה נראה אותו

KAPSULA1

Well-known member
איזה כייף לראות את עידן משתלב בבית סוף סוף בלי אמילי. רק שיתרחק ממנה. שאמילי תשאר עם השירה המחורבנת שלה והרומן המשמים עם שילה. נראה שירדה לו אבן מהלב, משקולת בשם אמילי

KAPSULA1

Well-known member
נו, מריב על שרפרף תיכף נחזור לשידור של אמילי והדרמות שלה

nicknick

Well-known member
אתם חושבים שיפנו אותם משם אם תהיה תגובה?
או שיסתפקו במרחב מוגן שם

מחשבות של לילה 🤭

אחמאודגדול

Well-known member
עידן קיבל הרבה נקודות מהפרק הזה, בלי אמילי המגעילה היה יכול להישאר לגמר... עכשיו בגללה זה לא בטוח שהוא יהיה בגמר. עכשיו כל התגובות בעדו, אבל כשזה בקשר לאמילי, הרוב נגדו... אוף. וזה יהיה בפרק הבא.

KAPSULA1

Well-known member
עידן קיבל הרבה נקודות מהפרק הזה, בלי אמילי המגעילה היה יכול להישאר לגמר... עכשיו בגללה זה לא בטוח שהוא יהיה בגמר. עכשיו כל התגובות בעדו, אבל כשזה בקשר לאמילי, הרוב נגדו... אוף. וזה יהיה בפרק הבא.
אני שמחה שלשם שינוי האח הציג את הקטע כמו שהיה. זה יכול להצטייר נורא לצאת על בנאדם עם נכות. כולם צריכים לסגוד לו ולהלל אותו בגלל הקשיים. אבל הראו למה עידן צעק והתעצבן ושבא אפילו לא להתנצל אלא לומר את הדברים שלו ואת הצד שלו. חיים יצא מחדר האח ומשום מקום התנפל על עידן וגם לא הסכים לישמיע את עצמו ויענה תגובה, לא סתם נבחר עומד במקום. ואיזה כיף שאמר לחיים שאין לו יכולת להגיד לחברים שלו את הדברים שמפריעים לו. ההיצי בטוחה שאור יפול על עידן ויריב איתו אבל הוא ההיפך בא לפשר פה ולהשתיק את הסיטואציה

המלאך האדום10

Well-known member
אני הייתי מעמידה אחד אחד בחצר אבל זאת דעתי
כמו שאומרים בבית כל פעם שיורדים על מישהו

סטיריקון9

Well-known member
קורלי ובן אצל גיא לרר באולפן על שאלתו אם הם ביחד הם עונים שהם בודקים התקרבות ביניהם.

סטיריקון9

Well-known member
שאלות מטופשות ששואלים את הדיירים יום אחרי היציאה מהבית. מה הם יודעים מהחיים שלהם יום אחרי
לגמרי...שאלות מטופשות המשכיות להתעסקות הבלעדית במסגרת האח הגדול במערכות קשרים רומנטיים מדומיינות, יש אחת על המסך עכשיו. זה מה שמעניין את רוב הקהל. גם את הדיירים שמדמיינים אותם ביחד

יונתנסקי

Well-known member
שאלות מטופשות ששואלים את הדיירים יום אחרי היציאה מהבית. מה הם יודעים מהחיים שלהם יום אחרי
ברור ששאלות מטופשות.
תכנית מטופשת מייצרת שאלות מטופשות.
כך היה גם ב"שואו טיים" כשראיינו את קורלי.
שם אפילו שי חי תקף אותה חזק,
והיא ידעה יפה מאוד לענות לו
ולגלגל בחזרה את השאלה לשאר היושבים בפאנל.

EREZG07

Well-known member
הוא התפרץ ככה על עינב בפעם הקודמת והיום על עידן -אני לא מתעלם מהקושי היומיומי שהוא חווה בחיים אבל הוא לא קדוש מעונה ואי אפשר לשמר את הנרטיב של הקורבן לנצח מול כל מחלוקת שיש לך עם מישהו, מה שעצוב בכל הסיפור הזה זה שהוא באמת קורבן במערכת היחסים שלו עם אור, ושם הוא לא יודע להתמודד ולעמוד על שלו

לשם הבהרה - כשכתבתי ״נרטיב של קורבן״ התייחסתי אך ורק לדינמיקה שיש לו מול אנשים בבית. שוב אני לא מתעלם מהקושי שלו בחיים. זה נושא רציני, אני לא מקל בזה ראש ומאחל לו בריאות ואושר ועד 120

נערך לאחרונה ב:

alesandro2

Well-known member
לא אתפלא אם קורלי הודחה בכדי לקדם את השירה של אמילי, קומבינות

מצב
הנושא נעול.
למעלה