עוז בטוח שיש לו בידיים את אנה זק הבאהלא אתפלא אם קורלי הודחה בכדי לקדם את השירה של אמילי, קומבינות
עבר מלחלטר חתונות, ללגלות טאלנט
נראה לי משעמם לו, מחפש הסבת מקצוע
עוז בטוח שיש לו בידיים את אנה זק הבאהלא אתפלא אם קורלי הודחה בכדי לקדם את השירה של אמילי, קומבינות
זה לא עוז. זה רשת. אמילי היא הבחורה עם הפוטנציאל להרוויח שם הכי הרבה כסף יחד עם פרידה והדר. כל היתר יעלמו תוך 10 דקותעוז בטוח שיש לו בידיים את אנה זק הבאה
עבר מלחלטר חתונות, ללגלות טאלנט
נראה לי משעמם לו, מחפש הסבת מקצוע
איזה כישרון יש לפרידה והדר?זה לא עוז. זה רשת. אמילי היא הבחורה עם הפוטנציאל להרוויח שם הכי הרבה כסף יחד עם פרידה והדר. כל היתר יעלמו תוך 10 דקות
זה לא עניין של כישרון - יהיו להן הכי הרבה עוקבים והצעות לשת״פים.איזה כישרון יש לפרידה והדר?
אם כבר הדיירים עם הכי הרבה הפוטנציאל להרוויח שם הכי הרבה כסף זה: קורלי, מלאני ודני
רשת מקבלים אחוזים מהשת״פים האלה?זה לא עניין של כישרון - יהיו להן הכי הרבה עוקבים והצעות לשת״פים.
אז פרידה יש מצב...זה לא עניין של כישרון - יהיו להן הכי הרבה עוקבים והצעות לשת״פים.
להרוויח כסף? באיזה הקשר?זה לא עוז. זה רשת. אמילי היא הבחורה עם הפוטנציאל להרוויח שם הכי הרבה כסף יחד עם פרידה והדר. כל היתר יעלמו תוך 10 דקות
לרשת- כן, בחוזה שלהן, רשת מקבלת אחזוים בשנה הראשונה. ככה זה היה לפחות עם קשת. יכול להיות שמתמודדים אחרים יצליחו גם אבל לבנות כמו פרידה ואמילי יש פוטנציאל כלכלי גדוללהרוויח כסף? באיזה הקשר?
במידה ותהיה זמרת מוצלחת אחרי התכנית,
הכסף הולך לקשת? דמי גילוי? לא הבנתי
ואו זה פסיכי חחחחחלרשת- כן, בחוזה שלהן, רשת מקבלת אחזוים בשנה הראשונה. ככה זה היה לפחות עם קשת. יכול להיות שמתמודדים אחרים יצליחו גם אבל לבנות כמו פרידה ואמילי יש פוטנציאל כלכלי גדול
ואולי זה לא רק רשת אלא הבעלים הרוסי של הערוץ שמסייע למשפחת קופר...אולי מכירים והאמא לוחצת.זה לא עוז. זה רשת. אמילי היא הבחורה עם הפוטנציאל להרוויח שם הכי הרבה כסף יחד עם פרידה והדר. כל היתר יעלמו תוך 10 דקות
רב תודות עברו לפרידהחשבתי שחיים אסר עליהם לחקות דיירים
למה אתה רוצה שהיא תועמד?חייב שאמילי או שילה יעמידו
(הדר לא תהיה כבר קיבלה אבא)
רק הם יכולים עוד איכשהו להעמיד את גאיה
לא משהו מיוחד....90 אחוז ממנו חוזר על עצמו... שוב צעקות, שוב הדר ואמילי. לא משהו ששווה להשלים .איך היה הפרק...?...
ולמה פרידה מחזיקה ת'תוספות...
כמו בואש...מת..?..
בא לי לראות...מה היה בין עידן לחיים...לא משהו מיוחד....90 אחוז ממנו חוזר על עצמו... שוב צעקות, שוב הדר ואמילי. לא משהו ששווה להשלים .
הריב בין חיים ועידן היה חביב....הוא דווקא יצא בסדר , עידן, היה מרענן לראות אותו עונה בקול.
בהצלחה, תריץ הרבה קדימהבא לי לראות...מה היה בין עידן לחיים...
בא לי לראות את עידן...
בסיטואציות ומצבים שאינם...
קשורים לאמילי...
אני אצפה בזה.. אחרי כיבוי אורות..
נעשה השלמות...
נראה את החתול.....במגפחיים...
ירדן אדרי? בר כהן? כבוד גדול באמת...עוז מת על הדר.. מבחינתו שהיא תזכה
הוא מנסה למקם אותה כירדן אדרי/בר כהן
אבל הקהל הולך ויורד לה
היא פשוט לא דמות שקל לאהוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.