אמילי לא....?..קיבלה קליפ...בואו נחשוב - מישהו זכה באיזה פרס לאחרונה?
פרס של תחרות..מחר יש איזה שיר שהבנות שרות, זה תחרות?אמילי לא....?..קיבלה קליפ...
לאפרס של תחרות..מחר יש איזה שיר שהבנות שרות, זה תחרות?
אין להם - את מדברת על השעון שמחזיר אחורה בזמן או קדימה לעתיד?מישהו יכול להסביר לי מה קרה העונה שיש להם שעון?
ראיתי שעון גדול עם השעה אחת בלילה בדיוק כשהיה כיבוי אורות…אין להם - את מדברת על השעון שמחזיר אחורה בזמן או קדימה לעתיד?
זה מופיע לכמה שניות לפני כיבוי אורות כדי לסמן בצורה רשמית שכיבוי אורות הגיע.ראיתי שעון גדול עם השעה אחת בלילה בדיוק כשהיה כיבוי אורות…
הבנתי.זה מופיע לכמה שניות לפני כיבוי אורות כדי לסמן בצורה רשמית שכיבוי אורות הגיע.
זה לא שעון שזמין בשאר היום.
"שומר ישראל.."..נועם בפומו תמידי
לא הולך לישון עד שהוא מוודא שכולם במיטות ואין מה לפספס.
יש בנטפליקס?תקשיבו אני לא יודעת אם אי פעם יצא לכם לראות את הסרט 'איך להיפטר מבחור ב-10 ימים', אבל זו בול פרידה!
לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי. אני כבר סוג של מרחמת על הדיג'יי הזה, מסכן הילד תני לו לנשום!
הוא בחור יחסית גדול ומשום מה, לידה, הוא נראה לי קטן ומבוהל לעומת פרידה שנראית לי כמו איזה יטי מיוחם שעוגב עליו בפראות.
איכסוש על פרידוש.
סרט מומלץ בחום, אגב.
לא נראה לי.. אבל אם אין לך בעיה לראות בלי תרגום את תמצאי אותו all over.יש בנטפליקס?
טנקס דארלינגלא נראה לי.. אבל אם אין לך בעיה לראות בלי תרגום את תמצאי אותו all over.
Watch How To Lose A Guy In 10 Days (2003) Full HD Movie | SolarMovie
Watch How To Lose A Guy In 10 Days Online Full Movie without registration. Super fast streaming in 1080p of How To Lose A Guy In 10 Days on SolarMovieww7.solarmovie.to
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.