הבעיה שיש לו קהל לבולשיט הזה..אור עילג
ומשחק אותה יותר עילג
חבל שהסרתי את המיוט
מעדיפה להיות בפורום בלי לשמוע את עלובי החיים האלה
הבעיה שיש לו קהל לבולשיט הזה..אור עילג
ומשחק אותה יותר עילג
חבל שהסרתי את המיוט
מעדיפה להיות בפורום בלי לשמוע את עלובי החיים האלה
חחחחחחחחחאפילו במיוט אני סובלת
אין, ובפרק הבא הוא יגמור עליו. עוז לא אוהב את זה שעידן היה ראשון בהצבעות. הוא לא רוצה שהוא יצבור אהדה.אין עידן בלייב.
אז שיכריח את האמא לצעוק ״אמילי עידן חבר״ ..אין, ובפרק הבא הוא יגמור עליו. עוז לא אוהב את זה שעידן היה ראשון בהצבעות. הוא לא רוצה שהוא יצבור אהדה.
הוא החזיר אותו בשביל להרים לאמילי ולעשות לה רומן, לא לקח בחשבון שאמא קופר תטרפד לה את התוכניות.
כבר אמרתי ואני חושבת שעוז מוציא על עידן את כל התסכולים שלו בחיים
חס וחלילהאז שיכריח את האמא לצעוק ״אמילי עידן חבר״ ..
אוי לא. רק זה חסר לנו..אז שיכריח את האמא לצעוק ״אמילי עידן חבר״ ..
הוא מחבב אותו פלוס פלוסאין, ובפרק הבא הוא יגמור עליו. עוז לא אוהב את זה שעידן היה ראשון בהצבעות. הוא לא רוצה שהוא יצבור אהדה.
הוא החזיר אותו בשביל להרים לאמילי ולעשות לה רומן, לא לקח בחשבון שאמא קופר תטרפד לה את התוכניות.
הפרק של היום... עידן כיכב גם בלי קשר אליה....אין, ובפרק הבא הוא יגמור עליו. עוז לא אוהב את זה שעידן היה ראשון בהצבעות. הוא לא רוצה שהוא יצבור אהדה.
כי השתמש בו להראות הם רגישים למצב בארץ ולמלחמה, השתמש בצוות הלוחמים.הפרק של היום... עידן כיכב גם בלי קשר אליה....
גם בסיפור עם חיים, והיום במשימה.
הוא לא רק בשביל אמילי, הוא כבר הפך לאחרונה למרכזי בעלילה בפני עצמו.
לא סותר אילו כוונות היו כלפיו בהתחלה...
ב3-4 פרקים האחרונים זה ממש אחרת.
אני לא רואה סיבה להוריד אותו אחרי פרק כמו היום שמציג אותו הכי מרגש שיש.
יותר מדי "מקרים".... לא נראה לי מקרי.כי השתמש בו להראות הם רגישים למצב בארץ ולמלחמה, השתמש בצוות הלוחמים.
בקטע עם חיים הוא חשב שכולם יגלו אמפתיה לחיים עם השרפרפים ולא מדנה מה חיים יעשה ירחמו עליו, ניסה לשדר את עידן תוקפני.
רצה לקלל ויצא מברך. הוא בטח בעצבים שהתפספס לו
גם לדעתי היא הפייבוריטית שלושמתם לב שעוז הפסיק לתת לאור עריכה מחמיאה מאז שהוא הפסיק להסתדר עם הדר? עוז חולה עליה, לדעתי לא הייתה לו כזאת פייבוריטית מאז בר כהן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.