** שרשור לילה - היום ה-65 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Rodrik Harlaw

Well-known member
זה דווקא משהו שדני היה עושה גם בלי להיות שפוט של אור. עובדה עינב גם היא משתתפת.
משעמם להם והם עושים קטע.

חיים הולך להיפגע, אבל הוא ישרוד, ואם ייצא מזה ריב עם אור, זה יועיל ליחסים ביניהם

yoni564712

Well-known member
מה אכפת לי מדני ועינב

לא קורה שם שום דבר

הוא ניסה לסכסך בין אור ועידן
לא קרה

סיים משימת פריז אחרי יום אחד

יצא לו 2 דיירים חדשים בפרונט כאילו שהם מזיזים למישהו במילא יעופו תוך גג 3 שבועות

מה יהיההההההההההההה.

willing

Well-known member
כל המשחק של דני ועינב, הזכיר לי את השיר פתיחה הזה. תואם ברמת המשחק והתוכן

בוףףברכה

Well-known member
משעשע....
שעינב ודני מנסים לפלרטט....
האינטרקציה בין שניהם...ושחיים יראה מהצד...
פחות... הדיבורים וניסיון שכנוע...

EREZG07

Well-known member
אני זוכר בעונה של תקוה, היא הייתה הפייבוריטית שלי אבל נהניתי לצפות בעוד כל כך הרבה דיירים יוסי, ניר, גדי, חגית. בעונה של טליה היו את ריוואה, קאזם, בר וכמובן דיאן האגדית. בעונה הזאת הם לא מחליקים בגרון, הריבים לא מעניינים, השיחות ביניהם משמימות, הם לא מצחיקים אפילו לא ברמה של חמימו והם מייצרים מעט מאוד רגעים אותנטיים, מזכירים קצת את הדיירים בעונה של טהוניה אבל לפחות אז טהוניה סחבה את העונה על הגב שלה

willing

Well-known member
אני זוכר בעונה של תקוה, היא הייתה הפייבוריטית שלי אבל נהניתי לצפות בעוד כל כך הרבה דיירים יוסי, ניר, גדי, חגית. בעונה של טליה היו את ריוואה, קאזם, בר וכמובן דיאן האגדית. בעונה הזאת הם לא מחליקים בגרון, הריבים לא מעניינים, השיחות ביניהם משמימות, הם לא מצחיקים אפילו לא ברמה של חמימו והם מייצרים מעט מאוד רגעים אותנטיים, מזכירים קצת את הדיירים בעונה של טהוניה אבל לפחות אז טהוניה סחבה את העונה על הגב שלה
מעניין איך היה בלי אור. מלא דמויות מרגיש שלא מכירים אותם או שאין חיבורים בגלל פסילה מראש.
לא בטוחה מי היה בולט. היו יכולים לקרות הרבה דברים אחרת אם הוא לא היה. סיפורים וחיבורים היו יותר בזרימה
ולא אווירת נכאים ושתיקות הימנעות מפחד ועוד

8LIBI8

Well-known member
מדהים כמה לדני אין חשיבה עצמאית
אור הכריז שהוא זה שיבשר על המתיחה לחיים ודני פשוט מקבל את זה למרות שבא לו כבר להפסיק, חראם על חיים
דני = דדי אישוז |פנים|

willing

Well-known member
מדהים כמה לדני אין חשיבה עצמאית
אור הכריז שהוא זה שיבשר על המתיחה לחיים ודני פשוט מקבל את זה למרות שבא לו כבר להפסיק, חראם על חיים
דני = דדי אישוז |פנים|
לדעתי זה לא דדי אישיוז. זה חשש חברתי. דני יודע להציק, להתפס למי שהוא חושב שיהיה חלש ממנו ולהצמד למי שהוא חושב שחזק.
משהו מהילדות שהיה יכול לקבל מענה.
תמיד דני נשמע לי ילד רגיש, שיכול להיות אחלה אם ידע מה לעשות עם מה שיש בתוכו.
ההצמדות ל"חזק" זו אסטרטגיה ההרסנית כשאתה לא ילד. פשוט תקועים בדפוס והופכים לכלי בשביל ה"חזק" הנצלן, שלא השתנה

מצב
הנושא נעול.
למעלה