מה לא נהנית מדירוג החטיפים שלו?חיים אכל לי ת'ראס. לכל דבר יש לו סיפור.
אוי אוי אויהפשושית עצובה
חינוך של פח אשפהאתם מודעים לזה שכולם עטו על סיר הפסטה, חלקם קמו לקחת סיבוב נוסף ולמי לא נשאר מהפסטה? להדר. אף אחד בשולחן לא שאל איפה היא? האם חשבו להשאיר לה צלחת כפי שנהוג בבית האח? גועל נפש של אנשים, מה ששנאה יכולה לעשות... להעביר אנשים מדעתם.
לגמרי. ויש לה שם לפחות חברה אחת, גם היא לא התעניינה.חינוך של פח אשפה
עשתה את זה לגאיה ביום שישיאתם מודעים לזה שכולם עטו על סיר הפסטה, חלקם קמו לקחת סיבוב נוסף ולמי לא נשאר מהפסטה? להדר. אף אחד בשולחן לא שאל איפה היא? האם חשבו להשאיר לה צלחת כפי שנהוג בבית האח? גועל נפש של אנשים, מה ששנאה יכולה לעשות... להעביר אנשים מדעתם.
זה כמו קטעי הראפ שהם היו עושים פעם, שלא נדעמחזירה למיוט
מי זה "ההם"?אם שמעתי נכון, יש פה מהפך.
חיים עבר תהליך, בלי ציניות.
כמה פעמים ההם קראו לו שיבוא באמצע שהוא עם הדר. היא מיד, תלך אליהם. והוא ההיפך, אמר לה שהוא אמצע איתה ולא קם אליהם, וגם יצא איתה לחצר.
אני שמחה בשביל חיים שלא נמצא באותו מקום שמפחד להתנגד ומדבר מתגונן.
הוא ממש מתחזק בתחום הזה של גבולות ובטחון עצמי. אם ימשיך ככה, אולי יהיה בחמישיה.
מאמי שליאם שמעתי נכון, יש פה מהפך.
כמה פעמים ההם קראו לו שיבוא באמצע שהוא עם הדר. היא מיד, תלך אליהם. והוא ההיפך, אמר לה שהוא אמצע איתה ולא קם אליהם, וגם יצא איתה לחצר.
זה היה נשמע כמו דני.אם שמעתי נכון, יש פה מהפך.
שמעתי את דני, עידןמאמי שלי
יש גבול להזיות שאני יכולה לדברר
תקלי עליי
הוא מפחד מהדר יותר מאשר מההםאם שמעתי נכון, יש פה מהפך.
תמיד הייתה לו היכולת להתנגד לאור. הוא לא מסכים איתו באוטומט בשיחות פרטיות.אם שמעתי נכון, יש פה מהפך.
מעניין. אני יכולה לראות את זה במחשבה שלו.תמיד הייתה לו היכולת להתנגד לאור. הוא לא מסכים איתו באוטומט בשיחות פרטיות.
בניגוד לדני ועידן, הוא מחזיק מעצמו יותר חכם מאור. הוא התקרב אליו ואל אורית כי הוא רצה חבר'ה בבית (ואולי אפילו לבחוץ) - לא כי הוא לא מסוגל לחשוב עצמאית. כשהוא אמר שהוא הגן על אור "בגופו" הוא מתכוון שהגן על ה"משפחה" ולא הלך אחרי האמת.
רוצה לומר, אל תתרשמי מדי מזה שהוא מסרב לאור. הוא מראה ניצני התנגדות בפומבי, אבל המוטיבציה לקרבה לא השתנתה והוא הולך להישאר חבר שלו. החברות הזו טובה לחיים אם הוא ישנה את הדינמיקה מול אור לכזו שיש לאור מול מלאני - שלא מתנהגת מול אור בכפיפות, כי אור באמת אוהב אותו (בדרכו)
אני עוד זוכר אותו בתחילת העונה אומר "אני לא שם ולא שם". הוא לא רצה להיות המאמי של הבית. הוא לא אהב את זה שהוא על הגדר.מעניין. אני יכולה לראות את זה במחשבה שלו.
לגבי היכולת שלו להתנגד בפועל,ההתפרצות הרגשית שלו בהתחלה, השתנתה ליותר אסרטיביות. אני רואה אותו צומח בזה. זה עושה את זה, לגור בבית עם אנשים שונים, להתמודד, לתקשר, זה שחייב לתקשר ואי אפשר ללכת לדירה אחרת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.