** שרשור לילה - היום ה-68 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
ממש מתוק, ההווי הזה שהם יוצרים לעצמם, השירה המשותפת. נהנים מהרגע ושוכחים מהעולם...
עידן נושם וחי מוסיקה, הוא זמר גרוע אבל מעידים עליו שכל היום שלו סובב סביב מוסיקה ושירים. זה גם החיבור שנעשה בינו לבין אור המוסיקה והשירה

nicknick

Well-known member
עידן נושם וחי מוסיקה, הוא זמר גרוע אבל מעידים עליו שכל היום שלו סובב סביב מוסיקה ושירים. זה גם החיבור שנעשה בינו לבין אור המוסיקה והשירה
אני גם אוהבת שהיא שרה לו...
בסיבוב הראשון, היא לא הייתה שרה לו בכלל, התביישה ממנו.
עכשיו הם מרגישים יותר בנוח אחד עם השני

avi1_

Active member
מקווה שיודיעו על הדחה משולשת שתקרה ביום רביעי

KAPSULA1

Well-known member
הו
מקווה שיודיעו על הדחה משולשת שתקרה ביום רביעי
עוז לא ירוקן את הבית כל כך מהר, גם ככה משעמם להם. ככל שיש יותר דיירים מרגישים את החבורות, כשזה מצטמצם אז הדיירים יותר מתגבשים

KAPSULA1

Well-known member
מיכל הצילה למשוך את מלאני ועינב אליה. כאילו המחליםה של קורלי ברביעיית הנשים

KAPSULA1

Well-known member
עידן ואור ראשונים בהפרש זעום בסקר בטטה, הדר אחריהם. אמילי התחזקה מאוד על חשבון פרידה ומלאני. חיים אחרוןןוו,
חרם על גמדים..
ובכל זאת עוז לא יתן לחיים לצאת, זה או אחי או איציק ייצאו על חשבונו.
מיכל שהיתה אחרונה עד הפרק הנוכחי התחזקה יפה.

mikimichaelmil11

Well-known member
עידן ואור ראשונים בהפרש זעום בסקר בטטה, הדר אחריהם. אמילי התחזקה מאוד על חשבון פרידה ומלאני. חיים אחרוןןוו,
חרם על גמדים..
ובכל זאת עוז לא יתן לחיים לצאת, זה או אחי או איציק ייצאו על חשבונו.
מיכל שהיתה אחרונה עד הפרק הנוכחי התחזקה יפה.
הפחד שלי ששילה גם יתחזק ויגיע בקצב הזה לגמר.. כי בפייסבוק היה פוסט לאחרונה שכל התגובות כמעט היו בעד שילה ונגד עידן ואור.. באסה

KAPSULA1

Well-known member
הפחד שלי ששילה גם יתחזק ויגיע בקצב הזה לגמר.. כי בפייסבוק היה פוסט לאחרונה שכל התגובות כמעט היו בעד שילה ונגד עידן ואור.. באסה
שיתחזק, בתאכלס הוא לבד בבית ולא יצר חברויות או קשרים. הוא בעיקר רק מנקה ומקשיב לשיחות. אין לו אינטרקציות עם חברים. כל מה שנותר לו זה לנסות לעורר פרובקציות ומריבות עם הדיירים, הוא יכול להגיע כמעט עד הגמר אבל לא יתפוס מקום של ותיק בגמר. בתאכלס חוץ מלעשות דוקא לא הביא שום אידיות למסך וחבל בשבילו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה