עידן נושם וחי מוסיקה, הוא זמר גרוע אבל מעידים עליו שכל היום שלו סובב סביב מוסיקה ושירים. זה גם החיבור שנעשה בינו לבין אור המוסיקה והשירהממש מתוק, ההווי הזה שהם יוצרים לעצמם, השירה המשותפת. נהנים מהרגע ושוכחים מהעולם...
עידן נושם וחי מוסיקה, הוא זמר גרוע אבל מעידים עליו שכל היום שלו סובב סביב מוסיקה ושירים. זה גם החיבור שנעשה בינו לבין אור המוסיקה והשירהממש מתוק, ההווי הזה שהם יוצרים לעצמם, השירה המשותפת. נהנים מהרגע ושוכחים מהעולם...
אני גם אוהבת שהיא שרה לו...עידן נושם וחי מוסיקה, הוא זמר גרוע אבל מעידים עליו שכל היום שלו סובב סביב מוסיקה ושירים. זה גם החיבור שנעשה בינו לבין אור המוסיקה והשירה
היה לי מין שקט...ממש מתוק, ההווי הזה שהם יוצרים לעצמם, השירה המשותפת. נהנים מהרגע ושוכחים מהעולם...
באמת הפעם השירה לא הפריעה ליהיה לי מין שקט...
לצפות בהם...
למרות שהם שרים...
למה רביעי?מקווה שיודיעו על הדחה משולשת שתקרה ביום רביעי
בעדלמה רביעי?
אפשר בראשון
עוז לא ירוקן את הבית כל כך מהר, גם ככה משעמם להם. ככל שיש יותר דיירים מרגישים את החבורות, כשזה מצטמצם אז הדיירים יותר מתגבשיםמקווה שיודיעו על הדחה משולשת שתקרה ביום רביעי
הפחד שלי ששילה גם יתחזק ויגיע בקצב הזה לגמר.. כי בפייסבוק היה פוסט לאחרונה שכל התגובות כמעט היו בעד שילה ונגד עידן ואור.. באסהעידן ואור ראשונים בהפרש זעום בסקר בטטה, הדר אחריהם. אמילי התחזקה מאוד על חשבון פרידה ומלאני. חיים אחרוןןוו,
חרם על גמדים..
ובכל זאת עוז לא יתן לחיים לצאת, זה או אחי או איציק ייצאו על חשבונו.
מיכל שהיתה אחרונה עד הפרק הנוכחי התחזקה יפה.
שיתחזק, בתאכלס הוא לבד בבית ולא יצר חברויות או קשרים. הוא בעיקר רק מנקה ומקשיב לשיחות. אין לו אינטרקציות עם חברים. כל מה שנותר לו זה לנסות לעורר פרובקציות ומריבות עם הדיירים, הוא יכול להגיע כמעט עד הגמר אבל לא יתפוס מקום של ותיק בגמר. בתאכלס חוץ מלעשות דוקא לא הביא שום אידיות למסך וחבל בשבילו.הפחד שלי ששילה גם יתחזק ויגיע בקצב הזה לגמר.. כי בפייסבוק היה פוסט לאחרונה שכל התגובות כמעט היו בעד שילה ונגד עידן ואור.. באסה
חוץ ממלי, אני לא זוכר שהסקרים טעו לגבי זהות המודח.זה כאילו אני מדבר פה ללמפה על הסקרים
שמים עליי פס
מה שנקרא זיכרון סלקטיבי, ההדחה של עידן ויוסיחוץ ממלי, אני לא זוכר שהסקרים טעו לגבי זהות המודח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.