** שרשור לילה - היום ה- 70 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

danas19

Active member
עוז מחבב את הדר+++
בקצב הזה היא זוכה בקלות
אור בריון מדי
פרידה יורדת באהדה

EREZG07

Well-known member
אני לא מרגיש הקלה אחרי ההדחה הזאת. הפרק היה נורא גם כמו קודמו. יש מוזיקה כזאת להדר וקלוז אפים כדי לעורר בנו הזדהות וזה עובד על הרבה אנשים אבל לא עליי. אני ממש מורתע מהקלוזאפים עליה ועל אמילי ומרגיש שאני אמור לאהוב אותה ולתעב את אור אבל מרגיש בעיקר שאני רוצה שמישהו יגיד לי אתה שפוי, אתה נורמלי, בעונה הגיונית הדר לא אמורה להיות הכוכבת של התוכנית שכולם אוהבים

בוףףברכה

Well-known member
אני לא מרגיש הקלה אחרי ההדחה הזאת. הפרק היה נורא גם כמו קודמו. יש מוזיקה כזאת להדר וקלוז אפים כדי לעורר בנו הזדהות וזה עובד על הרבה אנשים אבל לא עליי. אני ממש מורתע מהקלוזאפים עליה ועל אמילי ומרגיש שאני אמור לאהוב אותה ולתעב את אור אבל מרגיש בעיקר שאני רוצה שמישהו יחבק אותי ויגיד לי אתה שפוי, אתה נורמלי, בעונה הגיונית הדר לא אמורה להיות הכוכבת של התוכנית שכולם אוהבים
|חיבוק|
אתה שפוי...
אתה נורמלי...
וקוראים לי איציק...;-)

alesandro2

Well-known member
אני לא מרגיש הקלה אחרי ההדחה הזאת. הפרק היה נורא גם כמו קודמו. יש מוזיקה כזאת להדר וקלוז אפים כדי לעורר בנו הזדהות וזה עובד על הרבה אנשים אבל לא עליי. אני ממש מורתע מהקלוזאפים עליה ועל אמילי ומרגיש שאני אמור לאהוב אותה ולתעב את אור אבל מרגיש בעיקר שאני רוצה שמישהו יחבק אותי ויגיד לי אתה שפוי, אתה נורמלי, בעונה הגיונית הדר לא אמורה להיות הכוכבת של התוכנית שכולם אוהבים
אמילי היא המרושעת, להדר יש בעיה חברתית

EREZG07

Well-known member
אני לא אומר שאף אחד מרושע. אני רק מתקשה לחבב את הדיירים. בעונה של טליה למשל אהבתי את ריוואה אבל עדיין שמחתי בשביל טליה ובר. חיבבתי אותן מידי פעם. הן החליקו לי בגרון. כאן אני ממש מרגיש אנטגוניזם כלפי הדר ואמילי

alesandro2

Well-known member
אני לא אומר שאף אחד מרושע. אני רק מתקשה לחבב את הדיירים. בעונה של טליה למשל אהבתי את ריוואה אבל עדיין שמחתי בשביל טליה ובר. חיבבתי אותן מידי פעם. הן החליקו לי בגרון. כאן אני ממש מרגיש אנטגוניזם כלפי הדר ואמילי

עונה הזויה ומאכזבת

גליה 1211

Well-known member
אין להדר שום בעיה. הבעיה שכולן מקנאות בה
היא נמצאת 24/7 עם אנשים שלא היא בחרה בתחרות על מיליון.
היא תחרותית, בטוחה בעצמה וחזקה
זה שהיא בולטת ולא מוכנה להתכופף לא אומר שיש לה בעיה.
בינתיים, כל אחד שם מתגלה עם מלא בעיות ...

nicknick

Well-known member
מרגיש כאילו עידן מחכה לשיחה עם שילה....
רק הפעם בבקשה בלי גבר, גברי,גבריות

מצב
הנושא נעול.
למעלה