סבבהאיך היה הפרק לחשש ועידן?
סבבה לך גל או לעידן? חחסבבה
לשנינוסבבה לך גל או לעידן? חח
אם הדר מגיעה לגמר - היא זוכהעוז מחבב את הדר+++
בקצב הזה היא זוכה בקלות
אור בריון מדי
פרידה יורדת באהדה
לא נראה לי שתזכהעוז מחבב את הדר+++
בקצב הזה היא זוכה בקלות
אור בריון מדי
פרידה יורדת באהדה
אם תגיע - תזכהלא נראה לי שתזכה
ובצדק, היא מהממתאם תגיע - תזכה
עוז מת עליה
אני לא מרגיש הקלה אחרי ההדחה הזאת. הפרק היה נורא גם כמו קודמו. יש מוזיקה כזאת להדר וקלוז אפים כדי לעורר בנו הזדהות וזה עובד על הרבה אנשים אבל לא עליי. אני ממש מורתע מהקלוזאפים עליה ועל אמילי ומרגיש שאני אמור לאהוב אותה ולתעב את אור אבל מרגיש בעיקר שאני רוצה שמישהו יחבק אותי ויגיד לי אתה שפוי, אתה נורמלי, בעונה הגיונית הדר לא אמורה להיות הכוכבת של התוכנית שכולם אוהבים
אמילי היא המרושעת, להדר יש בעיה חברתיתאני לא מרגיש הקלה אחרי ההדחה הזאת. הפרק היה נורא גם כמו קודמו. יש מוזיקה כזאת להדר וקלוז אפים כדי לעורר בנו הזדהות וזה עובד על הרבה אנשים אבל לא עליי. אני ממש מורתע מהקלוזאפים עליה ועל אמילי ומרגיש שאני אמור לאהוב אותה ולתעב את אור אבל מרגיש בעיקר שאני רוצה שמישהו יחבק אותי ויגיד לי אתה שפוי, אתה נורמלי, בעונה הגיונית הדר לא אמורה להיות הכוכבת של התוכנית שכולם אוהבים
אני לא אומר שאף אחד מרושע. אני רק מתקשה לחבב את הדיירים. בעונה של טליה למשל אהבתי את ריוואה אבל עדיין שמחתי בשביל טליה ובר. חיבבתי אותן מידי פעם. הן החליקו לי בגרון. כאן אני ממש מרגיש אנטגוניזם כלפי הדר ואמיליאמילי היא המרושעת, להדר יש בעיה חברתית
אני לא אומר שאף אחד מרושע. אני רק מתקשה לחבב את הדיירים. בעונה של טליה למשל אהבתי את ריוואה אבל עדיין שמחתי בשביל טליה ובר. חיבבתי אותן מידי פעם. הן החליקו לי בגרון. כאן אני ממש מרגיש אנטגוניזם כלפי הדר ואמילי
אין להדר שום בעיה. הבעיה שכולן מקנאות בהאמילי היא המרושעת, להדר יש בעיה חברתית
הוא יותר מחכה לשיחה עם מלאנימרגיש כאילו עידן מחכה לשיחה עם שילה....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.