** שרשור לילה היום ה-70 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

GalK22

Well-known member
לא רק בגלל זה, הם עושים צחוקים וכמה שזה דבילי בעיני חלק זה תופס קהל
כולם שם עושים צחוקים, אין להם מה לעשות שם חוץ מזה.
דרור משה ונתנאל לא תופסים את הקהל, זה נטו טליה ובניגוד לכולם פה אני בספק אם נתנאל יגיע לגמר

נטשונת1234

Well-known member
הבכי והנהי על האנשים איתם טליה יושבת בסבבה כל כך הזוי ומגוחך בהשוואה לעובדה שהאלטרנטיבה שלה כרגע בבית כוללת את בר ושרין. נו די עם הבכיינות האוטומטית.

ומי שחושב שזה מוריד לה לא מעודכן בכמה הפרלמנט החדש הזה תופס גובה ברשתות, הרבה יותר מהקודם. ולא ראיתי את טליה משתתפת פעילה בריכולים על קאזם, אבל בהחלט ראיתי את קאזם משתתף פעיל בריכולים עליה.

לא צריך לרחם על אף אחד, כולם נכון לעכשיו במצב שיש להם חברה, אלה האנשים הנתונים בבית ואי אפשר לברוח מזה. די עם הבכיינות המוזרה הזאת.
אבל זה לא בר ושרין או נתנאל ודניאל. זה הפאנץ'.

מסכימה עם מה שכתבו לפני, זה לא ברירת מחדל. טוב לה לצידם. היא נשארת איתם עד השעות הקטנות של הלילה ומצטרפת אליהם כשיש הרכבים רבים אחרים בבית.
אם היא מרגישה בנוח ליד אנשים כמו נתנאל, דניאל ומשה- מהמם לה. אבל זכות רבים אחרים להניח שאם אלו הם האנשים שטוב לה איתם, זה לא צד מחמיא לה בכלל.

Iakar

Well-known member
אבל זה לא בר ושרין או נתנאל ודניאל. זה הפאנץ'.

מסכימה עם מה שכתבו לפני, זה לא ברירת מחדל. טוב לה לצידם. היא נשארת איתם עד השעות הקטנות של הלילה ומצטרפת אליהם כשיש הרכבים רבים אחרים בבית.
אם היא מרגישה בנוח ליד אנשים כמו נתנאל, דניאל ומשה- מהמם לה. אבל זכות רבים אחרים להניח שאם אלו הם האנשים שטוב לה איתם, זה לא צד מחמיא לה בכלל.
אוקיי, אז מי אם זה לא או או? ליה ואילנה? ואז היא לגמרי תקבור לעצמה את העונה. את מרינה גם לא אוהבים פה (בצדק). עם אופק היא לא מסתדרת. בר לא סובלת אותה. קאזם לא יושב איתה הרבה לאחרונה, וגם ריוואה יותר מחוברת לפרלמנט השני. אז תסבירו מה האלטרנטיבה. אני לא ממסכנת אותה, אני פשוט מסבירה מה התמונה בבית. תהיו ריאליים.

ghost whispers

Well-known member
מה פספסתי ? הים לא צפיתי ולא הספקתי לקרוא את השרשורים 😞
אופק חיבק כרגע את מרינה כשהלך לישון ? למרינה סלח ו לטליה לא ?

מכורה וחבל

Well-known member
מה פספסתי ? הים לא צפיתי ולא הספקתי לקרוא את השרשורים 😞
אופק חיבק כרגע את מרינה כשהלך לישון ? למרינה סלח ו לטליה לא ?
מה הקשר לטליה לא סלח?
למה לפני כן הם היו בטוב?

הוא איתה כעת כמו שהיה איתה לפני שהעמידה אותו.

ghost whispers

Well-known member
מה הקשר לטליה לא סלח?
למה לפני כן הם היו בטוב?

הוא איתה כעת כמו שהיה איתה לפני שהעמידה אותו.
הוא נעלב שטליה ומרינה הדיחו אותו
מה הבדל ? פתאום לא כועס על מרינה ? מה כבר היה ומה נאמר מה חש מרינה ?
חיממה את טליה על זה שאמר שאיכפת לו רק מעצמו בפיצות וגם שביקש מרינה שתדבר עם טליה שתתרחק ממנו ,
מוזר שחיכתה כמה ימים כדי להגיד לה

נטה אונה

Well-known member
כולם מדברים על השיר של שחף
ומה עם השיר של נתנאל? 23:48

יום גשום ולא צריך מטריה
ועם הפוך יושבת לה טליה
כולם עם פרצוף כאילו ברגל יש פטריה
אבל אני אומר מה נהיה

lolipop lolipop

מצב
הנושא נעול.