אבל זה כל כך לא מצחיקלא רק בגלל זה, הם עושים צחוקים וכמה שזה דבילי בעיני חלק זה תופס קהל
אבל זה כל כך לא מצחיקלא רק בגלל זה, הם עושים צחוקים וכמה שזה דבילי בעיני חלק זה תופס קהל
כולם שם עושים צחוקים, אין להם מה לעשות שם חוץ מזה.לא רק בגלל זה, הם עושים צחוקים וכמה שזה דבילי בעיני חלק זה תופס קהל
די נו,לא רק בגלל זה, הם עושים צחוקים וכמה שזה דבילי בעיני חלק זה תופס קהל
אבל זה לא בר ושרין או נתנאל ודניאל. זה הפאנץ'.הבכי והנהי על האנשים איתם טליה יושבת בסבבה כל כך הזוי ומגוחך בהשוואה לעובדה שהאלטרנטיבה שלה כרגע בבית כוללת את בר ושרין. נו די עם הבכיינות האוטומטית.
ומי שחושב שזה מוריד לה לא מעודכן בכמה הפרלמנט החדש הזה תופס גובה ברשתות, הרבה יותר מהקודם. ולא ראיתי את טליה משתתפת פעילה בריכולים על קאזם, אבל בהחלט ראיתי את קאזם משתתף פעיל בריכולים עליה.
לא צריך לרחם על אף אחד, כולם נכון לעכשיו במצב שיש להם חברה, אלה האנשים הנתונים בבית ואי אפשר לברוח מזה. די עם הבכיינות המוזרה הזאת.
אוקיי, אז מי אם זה לא או או? ליה ואילנה? ואז היא לגמרי תקבור לעצמה את העונה. את מרינה גם לא אוהבים פה (בצדק). עם אופק היא לא מסתדרת. בר לא סובלת אותה. קאזם לא יושב איתה הרבה לאחרונה, וגם ריוואה יותר מחוברת לפרלמנט השני. אז תסבירו מה האלטרנטיבה. אני לא ממסכנת אותה, אני פשוט מסבירה מה התמונה בבית. תהיו ריאליים.אבל זה לא בר ושרין או נתנאל ודניאל. זה הפאנץ'.
מסכימה עם מה שכתבו לפני, זה לא ברירת מחדל. טוב לה לצידם. היא נשארת איתם עד השעות הקטנות של הלילה ומצטרפת אליהם כשיש הרכבים רבים אחרים בבית.
אם היא מרגישה בנוח ליד אנשים כמו נתנאל, דניאל ומשה- מהמם לה. אבל זכות רבים אחרים להניח שאם אלו הם האנשים שטוב לה איתם, זה לא צד מחמיא לה בכלל.
נו מהמה פספסתי ? הים לא צפיתי ולא הספקתי לקרוא את השרשורים
אופק חיבק כרגע את מרינה כשהלך לישון ? למרינה סלח ו לטליה לא ?
מה הקשר לטליה לא סלח?מה פספסתי ? הים לא צפיתי ולא הספקתי לקרוא את השרשורים
אופק חיבק כרגע את מרינה כשהלך לישון ? למרינה סלח ו לטליה לא ?
הוא נעלב שטליה ומרינה הדיחו אותומה הקשר לטליה לא סלח?
למה לפני כן הם היו בטוב?
הוא איתה כעת כמו שהיה איתה לפני שהעמידה אותו.
בערך מה שהוא עושה כל העונהאופק עושה humble bragging לדעתי
זה כמעט פואטיקת הש-בשכולם מדברים על השיר של שחף
ומה עם השיר של נתנאל? 23:48
יום גשום ולא צריך מטריה
ועם הפוך יושבת לה טליה
כולם עם פרצוף כאילו ברגל יש פטריה
אבל אני אומר מה נהיה
lolipop lolipop
בדרך כלל המבטים הסובלים זה ברגיל אצלה אבל בקטע הזה היא צודקת.המבטים הסובלים של בר בזמן שהם שרים זה mood לגמרי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.