Christina 1001
Well-known member
אוחחחח כמה שורף להם, פרצופים שרק אימא יכולה לאהובזה נכון שאחד הגברים שם אמר על אופק שהוא מכוער כמו נסראללה?
אוחחחח כמה שורף להם, פרצופים שרק אימא יכולה לאהובזה נכון שאחד הגברים שם אמר על אופק שהוא מכוער כמו נסראללה?
זה גם היה מתפרסם ברשתותמרי אמרו פה לא פעם שאופק שקרן ומסלף דברים שהוא אומר, כולל את אני חושב. מה גם שלא ראינו את המקרה המדובר וזה שקאזם צחק זו לא הודאה במעשה.
אם זה קרה היו מדברים על זה עוד אנשים כי שום דבר לא מוסתר בבית הזה.
לכן אני מציע לא לתייג כל כך מהר את קאזם כמתעלל בבעלי חיים.
אני לא מתייגת אותומרי אמרו פה לא פעם שאופק שקרן ומסלף דברים שהוא אומר, כולל את אני חושב. מה גם שלא ראינו את המקרה המדובר וזה שקאזם צחק זו לא הודאה במעשה.
אם זה קרה היו מדברים על זה עוד אנשים כי שום דבר לא מוסתר בבית הזה.
לכן אני מציע לא לתייג כל כך מהר את קאזם כמתעלל בבעלי חיים.
למה?טוב, טליה הפכה להיות שרין
מה למהטוב, טליה הפכה להיות שרין
"גברים"... אני לא רואה שם גברים חוץ מקאזם (בעיקר), שחף ואופק.זה נכון שאחד הגברים שם אמר על אופק שהוא מכוער כמו נסראללה?
זה היה נראה שהיא נועצת באופק מבט שוחר רעותהיא לא... גם אני חשבתי וחזרתי לשמוע. אמרה למרינה שהיא מסנג'רת את משה ושזה לא יפה
הייתי אומרת שזה קצת קנטרניהיא לא... גם אני חשבתי וחזרתי לשמוע. אמרה למרינה שהיא מסנג'רת את משה ושזה לא יפה
אובססיבית למה? לאופק?הייתי אומרת שזה קצת קנטרני
ולכן כתבתי שהיא הפכה להיות שרין
אובססיבית
פחות אוהבת
מקווה שתתפטר מזה במהרה
כן, היא אמרה כבר שזה לא ירגע אצלה עד שהיא לא תלך ותגיד לאופק את מה שמפריע לה בואובססיבית למה? לאופק?
לא יכולה כבר לראות אותה, מאוסה עם הקערות באוויר כשהיא לועסת כל הזמן משמיעה רעשי אכילה ומדברת ונמצאת עם חבורת הפח. הפכה לשומרת הסף של המטבח כשמדובר באופק. אין שום הצדקה להתנהגות שלה, לא ברור לי מה אהוב בה כ"כ כולה מלאה במניירות . וגם לא מעניין מתי היא תשחרר לחופשי נפיחה ארוכה שתסיים את ההתעלקות שלה.כן, היא אמרה כבר שזה לא ירגע אצלה עד שהיא לא תלך ותגיד לאופק את מה שמפריע לה בו
ולא מעניין אותה שהוא אולי לא ירצה להקשיב
מבחינתה ללכת ולהטיח בו.
כן, אז למי?אובססיבית למה? לאופק?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.