** שרשור לילה - היום ה-71 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ראש גזר54676534254

Well-known member
מסכן אור כמה סבלנות הוא צריך בשביל להיות גננת ופסיכולג של כולם ואפילו לא משלמים לו על זה בכדורי שוקולד

willing

Well-known member
וואי רימון, אני בשוק. חזרתי לראות את זה. היא חתיכת דמות מלאני

הלכה קדימה, חזרה אחורה. דיברה אל עצמה, "אני בסדר". עשתה ממנו אוויר..

רימון2024

Well-known member
וואי רימון, אני בשוק. חזרתי לראות את זה. היא חתיכת דמות מלאני

הלכה קדימה, חזרה אחורה. דיברה אל עצמה, "אני בסדר". עשתה ממנו אוויר..
בלט לי לעין שחיים פנה אליה כמה פעמים והיא התעלמה
אבל שדני שאל אותה משהו היא ישר ענתה

אני מתה עליה :love:

svtar25

Well-known member
תקשיבו אמילי על במות מגיל 8 או 9 , בגיל 16 הייתה לה סוכנת מאוד גדולה שלקחה לה שיעורי פסנתר, אנגלית , הבטיחה לה הבטחות ואז נסע לדובאי ונעלמה. האמון של אמילי פגוע, המשימה הזאת דורכת לה במקום הכי כואב, לכן מבחינתה זו בגידה ואכזבה. ברור שבסוף כל זה התברר כמשימה , אבל זה לא נעים בכלל, במיוחד לאחר שאת חווית דיכאון שגרירה שלך לא הצליחה פעם קודמת. אף זמרת לא הייתה מגיבה אחרת לגניבת שיר שהיא כבר ציפתה שהוא שלה. פסיכולוגית יותר קשה לאבד משהו, מאשר לא יהיה לך בכלל. אומרים "אל תשפוט אדם בעת כעסו".

שושוד

Member
תקשיבו אמילי על במות מגיל 8 או 9 , בגיל 16 הייתה לה סוכנת מאוד גדולה שלקחה לה שיעורי פסנתר, אנגלית , הבטיחה לה הבטחות ואז נסע לדובאי ונעלמה. האמון של אמילי פגוע, המשימה הזאת דורכת לה במקום הכי כואב, לכן מבחינתה זו בגידה ואכזבה. ברור שבסוף כל זה התברר כמשימה , אבל זה לא נעים בכלל, במיוחד לאחר שאת חווית דיכאון שגרירה שלך לא הצליחה פעם קודמת. אף זמרת לא הייתה מגיבה אחרת לגניבת שיר שהיא כבר ציפתה שהוא שלה. פסיכולוגית יותר קשה לאבד משהו, מאשר לא יהיה לך בכלל. אומרים "אל תשפוט אדם בעת כעסו".
את קרובת משפחה שלה?מאיפה כל הידע?

svtar25

Well-known member
את קרובת משפחה שלה?מאיפה כל הידע?​
אני ממש לא קרובת משפחה שלה , היא סיפרה את זה בלייב ליוסי ועינב, ראיתי בטיקטוק, לא נכנס לפרקים. הילדים שהם כוכבים מילדות, והיא הייתה כוכבת כי שרה עם גגרינה ( שהייתה בארוויזיון) בכל מיני תחרויות ענקיות ברוסיה. הם מאוד פגיעים, קשה להם ליפול , כאשר הם לא מצליחים להיות ילדי הפלא של פעם

KAPSULA1

Well-known member
נועם וחיים,,, השיחה הזאתֶתימשך ותחפר עד ההדחה הבאה או עד שהאיראנים ירו עלינו

SNIPES

Well-known member
היא באמת העמידה אותו.
אני עפה עליה.
אני רק מקווה שקול אחד יספיק כדי להיכנס לרשימה, כי לאף אחד אחר לא היה ביצים לעשות את זה.

רימון2024

Well-known member
היא באמת העמידה אותו.
אני עפה עליה.
אני רק מקווה שקול אחד יספיק כדי להיכנס לרשימה, כי לאף אחד אחר לא היה ביצים לעשות את זה.
הוא לא מועמד לצערי... :(
אור אמר בנסט עם דני וחיים שרק הוא מועמד והם לא ...

מצב
הנושא נעול.
למעלה