yoni564712
Well-known member
פרידה העמידה את חיים
בדוק?פרידה העמידה את חיים
איך יודעים את זה?פרידה העמידה את חיים חברים, הראשונה בבית
בלט לי לעין שחיים פנה אליה כמה פעמים והיא התעלמהוואי רימון, אני בשוק. חזרתי לראות את זה. היא חתיכת דמות מלאני
הלכה קדימה, חזרה אחורה. דיברה אל עצמה, "אני בסדר". עשתה ממנו אוויר..
האמת שדני ומלאני היו יכולים להיות זוג פוטוגיני לדעתי אם לא היה לה חברבלט לי לעין שחיים פנה אליה כמה פעמים והיא התעלמה
אבל שדני שאל אותה משהו היא ישר ענתה
אני מתה עליה
את קרובת משפחה שלה?מאיפה כל הידע?תקשיבו אמילי על במות מגיל 8 או 9 , בגיל 16 הייתה לה סוכנת מאוד גדולה שלקחה לה שיעורי פסנתר, אנגלית , הבטיחה לה הבטחות ואז נסע לדובאי ונעלמה. האמון של אמילי פגוע, המשימה הזאת דורכת לה במקום הכי כואב, לכן מבחינתה זו בגידה ואכזבה. ברור שבסוף כל זה התברר כמשימה , אבל זה לא נעים בכלל, במיוחד לאחר שאת חווית דיכאון שגרירה שלך לא הצליחה פעם קודמת. אף זמרת לא הייתה מגיבה אחרת לגניבת שיר שהיא כבר ציפתה שהוא שלה. פסיכולוגית יותר קשה לאבד משהו, מאשר לא יהיה לך בכלל. אומרים "אל תשפוט אדם בעת כעסו".
אני ממש לא קרובת משפחה שלה , היא סיפרה את זה בלייב ליוסי ועינב, ראיתי בטיקטוק, לא נכנס לפרקים. הילדים שהם כוכבים מילדות, והיא הייתה כוכבת כי שרה עם גגרינה ( שהייתה בארוויזיון) בכל מיני תחרויות ענקיות ברוסיה. הם מאוד פגיעים, קשה להם ליפול , כאשר הם לא מצליחים להיות ילדי הפלא של פעםאת קרובת משפחה שלה?מאיפה כל הידע?
הוא לא מועמד לצערי...היא באמת העמידה אותו.
אני עפה עליה.
אני רק מקווה שקול אחד יספיק כדי להיכנס לרשימה, כי לאף אחד אחר לא היה ביצים לעשות את זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.