** שרשור לילה - היום ה-71 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

wellcome2

Well-known member
אבל זאת גם לא אשמתם, חלק יהיה להם קשה לשנות
ואפשר להוסיף את מיכל
עונה של קורבנות - אף אחד לא לוקח אחריות על המעשים שלו ומפנה אצבע מאשימה לסביבה. שילה לקח לעצמו חסינות ובגלל זה הבית התהפך עליו, הדר מיררה את החיים לבנות בבית ובגלל זה הן לא רוצות להיות בקרבתה, חיים מתיש ומעייף ובגלל זה מלאני מתרחקת ממנו, עידן התרחק מכולם וכל היום עם אמילי ובגלל זה לא מנהלים איתו שיחות

EREZG07

Well-known member
אבל זאת גם לא אשמתם, חלק יהיה להם קשה לשנות
יש שתי אופציות. שזה משחק למצלמות או שזה הם, וכל אופציה היא מספיק גרועה. זה אולי יקרב אותם למליון שקלים אבל הם יישארו אומללים גם עם כסף ביד כי הרי תמיד רוצים להכאיב ולפגוע בהם

נערך לאחרונה ב:

גליה 1211

Well-known member
יש שתי אופציות. שזה משחק למצלמות או שזה הם, וכל אופציה היא מספיק גרועה. זה אולי יקרב אותם למליון שקלים אבל הם יישארו אומללים גם כם כסף ביד כי הרי תמיד רוצים להכאיב ולפגוע בהם
אבל הם כן עם חברים בחוץ.
לכולם שם יש חברים וחיים בחוץ.
הם לא רק פגועים ונעלבים וקורבניים.
וזה ממש לא משחק. אתם שוכחים שמדובר תכלס' באנשים זרים שמתמודדים על מיליון.

KAPSULA1

Well-known member
עונה של קורבנות - אף אחד לא לוקח אחריות על המעשים שלו ומפנה אצבע מאשימה לסביבה. שילה לקח לעצמו חסינות ובגלל זה הבית התהפך עליו, הדר מיררה את החיים לבנות בבית ובגלל זה הן לא רוצות להיות בקרבתה, חיים מתיש ומעייף ובגלל זה מלאני מתרחקת ממנו, עידן התרחק מכולם וכל היום עם אמילי ובגלל זה לא מנהלים איתו שיחות
בדיוק ככה. שילה גם הגיע מכוון מהבית ללכת על אור, לבנות זוגיות על חשבון אמילי.
עידן מפחד לזוז מאמילי שלא תעשה לו סרטים.
הדר אך פעם לא ניסתה להתאמן עם הבנות, תמיד האימון שלה זה הליכה סביב הבית לבד, פתאום לא מבינה שלא קוראים לה.
אף אחד לא מבין איך הוא הביא על עצמו את המצב

svtar25

Well-known member
בדיוק ככה. שילה גם הגיע מכוון מהבית ללכת על אור, לבנות זוגיות על חשבון אמילי.
עידן מפחד לזוז מאמילי שלא תעשה לו סרטים.
הדר אך פעם לא ניסתה להתאמן עם הבנות, תמיד האימון שלה זה הליכה סביב הבית לבד, פתאום לא מבינה שלא קוראים לה.
אף אחד לא מבין איך הוא הביא על עצמו את המצב​
שילה עשה סטוק על אמילי. הוא יודע איך נראתה בדיוק לפני מילוי שפתיים ואחרי. בשיחה הוא אמר לה ראיתי אותך בלי ועם , אז ברור שעשה עליה סטוק של החיים. הוא יודע מה השיר love in the dark ) חרוט אותה שאקסית שרה לו , אבל די) האהוב עליה, הוא הגיע מכוון עליה טורבו. לכן ברור שהוא שחקן שחמט טוב ולמד הכל על כל דייר ודייר.
למה היא חזרה לעידן ? כאן רוב הפורום ישמח לפרק את הזוגיות הזאת ואמא שלה תביא לשילה פרחים ואז תבקש גם ממנו להתרחק מילדה. אבל הוא מתרחק בלי בעיה, הוא לא באמת רוצה אותה, הוא משחק שחמט כל הדרך אל הגמר.

KAPSULA1

Well-known member
עכשיו אני שמה לב שדילגו על השיחה של אמילי ושילה על השפתיים וכאילו היא ועידן ישרו את ההדורים לא אחרי השיחה. והראו את מלאני בשיחות עם כולם חוץ מעם השיחה שהיא ועידן עשו

nicknick

Well-known member
עכשיו אני שמה לב שדילגו על השיחה של אמילי ושילה על השפתיים וכאילו היא ועידן ישרו את ההדורים לא אחרי השיחה. והראו את מלאני בשיחות עם כולם חוץ מעם השיחה שהיא ועידן עשו

השיחה עם עידן הייתה במוצ"ש בלילה, עוד לא הגיעו לשם.... מניחה שיראו כי כן הזכירו את זה שהיא כועסת עליו

yoni564712

Well-known member
אמרתי ואומר זאת שוב,

הבן אדם הנורמלי היחיד בבית הזה, זאת גאיה.

זו בדיוק הסיבה למה היא שונאת את כולם שם.

EREZG07

Well-known member
הוא באמת נורמלי, קורא סיטואציות נכון. הבעיה שלו שהוא אוהב זה יוצר מדי ושהוא שונא זה יותר מדי
הוא לא ואני כועס עליו כי הוא מביא להדר את למיליון, ואם היא תזכה, אני אאשים רק אותו. הוא חייב להפסיק להרים לה. שמישהו יצרח לו תפסיק להרים

ראש גזר54676534254

Well-known member
הוא לא ואני כועס עליו כי הוא מביא להדר את למיליון, ואם היא תזכה, אני אאשים רק אותו. הוא חייב להפסיק להרים לה. שמישהו יצרח לו תפסיק להרים
הוא לא מביא לה את מיליון היא לא תזכה וזה עוז שמנסה להביא לה את המיליון או מקום בגמר מהיום שהיא נכנסה לבית ככה שאם זה לא היה אור אז עוז היה מוצא דייר אחר להרים לה דרכו

מצב
הנושא נעול.
למעלה