בוףףברכה
Well-known member
אין ממחטות... אמילי השתמשה בהן היום...ממש תכף נוציא ממחטות ונבכה מרוב עצב ויגון
שמה..על המצח...
אין ממחטות... אמילי השתמשה בהן היום...ממש תכף נוציא ממחטות ונבכה מרוב עצב ויגון
עונה של קורבנות - אף אחד לא לוקח אחריות על המעשים שלו ומפנה אצבע מאשימה לסביבה. שילה לקח לעצמו חסינות ובגלל זה הבית התהפך עליו, הדר מיררה את החיים לבנות בבית ובגלל זה הן לא רוצות להיות בקרבתה, חיים מתיש ומעייף ובגלל זה מלאני מתרחקת ממנו, עידן התרחק מכולם וכל היום עם אמילי ובגלל זה לא מנהלים איתו שיחות
יש שתי אופציות. שזה משחק למצלמות או שזה הם, וכל אופציה היא מספיק גרועה. זה אולי יקרב אותם למליון שקלים אבל הם יישארו אומללים גם עם כסף ביד כי הרי תמיד רוצים להכאיב ולפגוע בהםאבל זאת גם לא אשמתם, חלק יהיה להם קשה לשנות
אבל הם כן עם חברים בחוץ.יש שתי אופציות. שזה משחק למצלמות או שזה הם, וכל אופציה היא מספיק גרועה. זה אולי יקרב אותם למליון שקלים אבל הם יישארו אומללים גם כם כסף ביד כי הרי תמיד רוצים להכאיב ולפגוע בהם
בית קשהאבל הם כן עם חברים בחוץ.
לכולם שם יש חברים וחיים בחוץ.
הם לא רק פגועים ונעלבים וקורבניים.
וזה ממש לא משחק. אתם שוכחים שמדובר תכלס' באנשים זרים שמתמודדים על מיליון.
בדיוק ככה. שילה גם הגיע מכוון מהבית ללכת על אור, לבנות זוגיות על חשבון אמילי.עונה של קורבנות - אף אחד לא לוקח אחריות על המעשים שלו ומפנה אצבע מאשימה לסביבה. שילה לקח לעצמו חסינות ובגלל זה הבית התהפך עליו, הדר מיררה את החיים לבנות בבית ובגלל זה הן לא רוצות להיות בקרבתה, חיים מתיש ומעייף ובגלל זה מלאני מתרחקת ממנו, עידן התרחק מכולם וכל היום עם אמילי ובגלל זה לא מנהלים איתו שיחות
שילה עשה סטוק על אמילי. הוא יודע איך נראתה בדיוק לפני מילוי שפתיים ואחרי. בשיחה הוא אמר לה ראיתי אותך בלי ועם , אז ברור שעשה עליה סטוק של החיים. הוא יודע מה השיר love in the dark ) חרוט אותה שאקסית שרה לו , אבל די) האהוב עליה, הוא הגיע מכוון עליה טורבו. לכן ברור שהוא שחקן שחמט טוב ולמד הכל על כל דייר ודייר.בדיוק ככה. שילה גם הגיע מכוון מהבית ללכת על אור, לבנות זוגיות על חשבון אמילי.
עידן מפחד לזוז מאמילי שלא תעשה לו סרטים.
הדר אך פעם לא ניסתה להתאמן עם הבנות, תמיד האימון שלה זה הליכה סביב הבית לבד, פתאום לא מבינה שלא קוראים לה.
אף אחד לא מבין איך הוא הביא על עצמו את המצב
עכשיו אני שמה לב שדילגו על השיחה של אמילי ושילה על השפתיים וכאילו היא ועידן ישרו את ההדורים לא אחרי השיחה. והראו את מלאני בשיחות עם כולם חוץ מעם השיחה שהיא ועידן עשו
אור היחיד שנורמלי בביתאמרתי ואומר זאת שוב,
הבן אדם הנורמלי היחיד בבית הזה, זאת גאיה.
זו בדיוק הסיבה למה היא שונאת את כולם שם.
הוא באמת נורמלי, קורא סיטואציות נכון. הבעיה שלו שהוא אוהב זה יוצר מדי ושהוא שונא זה יותר מדיאור היחיד שנורמלי בבית
הבעיה היחידה שלו זה שלפעמים הוא אובבסיבי אם הוא לא היה כזה היה יותר קל איתוהוא באמת נורמלי, קורא סיטואציות נכון. הבעיה שלו שהוא אוהב זה יוצר מדי ושהוא שונא זה יותר מדי
הוא לא ואני כועס עליו כי הוא מביא להדר את למיליון, ואם היא תזכה, אני אאשים רק אותו. הוא חייב להפסיק להרים לה. שמישהו יצרח לו תפסיק להריםהוא באמת נורמלי, קורא סיטואציות נכון. הבעיה שלו שהוא אוהב זה יוצר מדי ושהוא שונא זה יותר מדי
הוא לא מביא לה את מיליון היא לא תזכה וזה עוז שמנסה להביא לה את המיליון או מקום בגמר מהיום שהיא נכנסה לבית ככה שאם זה לא היה אור אז עוז היה מוצא דייר אחר להרים לה דרכוהוא לא ואני כועס עליו כי הוא מביא להדר את למיליון, ואם היא תזכה, אני אאשים רק אותו. הוא חייב להפסיק להרים לה. שמישהו יצרח לו תפסיק להרים
אני רואה פראנואידהוא באמת נורמלי, קורא סיטואציות נכון. הבעיה שלו שהוא אוהב זה יוצר מדי ושהוא שונא זה יותר מדי
הצרחות של עינב עשו את הפרקאיזה פרק שעמום אלוהים.
הצרחות של עינב עשו את הפרק
אני החלטתי לראות בשבת פעם בשבוע את כל הפרקים + הפרק של שבת .. ככה לחסוך מעצמי את העול אה ובלי לייבאיזה פרק שעמום אלוהים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.