באיזה קטע ציפתה שלא יגידו? זה היה שוק, והיא ידעה את זה טוב מאוד. לא היתה חייבת להסכים לזה, גם לא בשביל תקציב.הם היום אמרו עליה דברים מחרידים
באיזה קטע ציפתה שלא יגידו? זה היה שוק, והיא ידעה את זה טוב מאוד. לא היתה חייבת להסכים לזה, גם לא בשביל תקציב.הם היום אמרו עליה דברים מחרידים
במדינת הטיקטוקלמבינים ... זה להיט מדינה עכשיו?
הלכתי לחקור ...במדינת הטיקטוק
גם בסיוטים שלי אני לא רוצה לשמוע את השירפרידה חייה בלה לנד זה עדיין לא שיר של המדינה.בוי…
כי זה משימה ולא אשמתה שיש קנאים שלא מבינים משימות כמו הדר מסתמכנת שלא הזמינו אותה להתאמן איתהלא הבנתי באיזה תסריט פרידה דמיינה שהיא תצא טוב מהסיטואציה
כזאת מנותקת.....
+
עאלק "התוכנית הכי מדוברת והכי נצפית במדינה"
והשיר של אמילי הוא "להיט מדינה" .
מה הקשר לאימון?כי זה משימה ולא אשמתה שיש קנאים שלא מבינים משימות כמו הדר מסתמכנת שלא הזמינו אותה להתאמן איתה
דוגמא להסתמכנות פתטית יותרמה הקשר לאימון?
פרידה לא אהבלה,כי זה משימה ולא אשמתה שיש קנאים שלא מבינים משימות כמו הדר מסתמכנת שלא הזמינו אותה להתאמן איתה
לא היא הבעיה פה כולם היו עושים את משימה הבעיה שיש אנשים שלא יודעים לקבל משימות ומחפשים לשנוא ולזרוע שנאה נגד אנשים שמקבלים משימות וזמן מסךפרידה לא אהבלה,
הסכימה לעשות משימה סודית שהיא ידעה שתתפוצץ לה בפרצוף,
אז יאלללללההה עכשיו נזכרה שהיא מסכנה?
לשנוא ולזרוע שנאה פחותלא היא הבעיה פה כולם היו עושים את משימה הבעיה שיש אנשים שלא יודעים לקבל משימות ומחפשים לשנוא ולזרוע שנאה נגד אנשים שמקבלים משימות וזמן מסך
גם אני קיויתי שברביעיבבקשה תגידו לי שיש הדחה לפני שבת
מעולה אהבתי שתקח אותו במתנה ארוז בסרטחשש מתחילה עם דיג'יי
אולי זאת גם משימהחשש מתחילה עם דיג'יי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.