די.אני חושב שעוז רוצה שהדר תזכה. זה ברור מהעריכה המפרגנת שהוא נותן לה. הבעיה היא שאם הוא רוצה שאור יפסיד זאת תהייה טעות לשים אותו מול הדר כי לא משנה כמה אור עצבן אותי במהלך העונה אין סיכוי שאני אסמס להדר. היחידים שיכולים להביס את אור אלה הם עידן או פרידה
גם אם הוא ממש רוצה פלוס עריכה המלבינה שנתן לה עונה יותר מכול דמות אחרת היא לא מעוררת אמפטתיה ולא תגיע לגמראני חושב שעוז רוצה שהדר תזכה. זה ברור מהעריכה המפרגנת שהוא נותן לה. הבעיה היא שאם הוא רוצה שאור יפסיד זאת תהייה טעות לשים אותו מול הדר כי לא משנה כמה אור עצבן אותי במהלך העונה אין סיכוי שאני אסמס להדר. היחידים שיכולים להביס את אור אלה הם עידן או פרידה
הזוכה של עוז הוא אור והעריכה שאור מקבל היא עדות לכך, גם שהוא לא עושה שום דבר מעניין הוא מקבל זמן מסך, מוזיקה עצובה וכו...אני חושב שעוז רוצה שהדר תזכה. זה ברור מהעריכה המפרגנת שהוא נותן לה. הבעיה היא שאם הוא רוצה שאור יפסיד זאת תהייה טעות לשים אותו מול הדר כי לא משנה כמה אור עצבן אותי במהלך העונה אין סיכוי שאני אסמס להדר. היחידים שיכולים להביס את אור אלה הם עידן או פרידה
בדיוק הפוך עוז מראה את כול החרא של אור ואת הדר מציג מהיום הראשון רק לטובההזוכה של עוז הוא אור והעריכה שאור מקבל היא עדות לכך, גם שהוא לא עושה שום דבר מעניין הוא מקבל זמן מסך, מוזיקה עצובה וכו...
הדר היא דמות שנועדה להיות שנויה במחלוקת, פרק היא מקבלת עריכה טובה ופרק עריכה רעה, הכול כדי לעורר דיון סביבה
ובכן... הוא לא שותל להם מילים בפה. או שכן?בדיוק הפוך עוז מראה את כול החרא של אור ואת הדר מציג מהיום הראשון רק לטובה
את המסוק של מי הראו עם סיפור בחדר האח ומוזיקה עצובה?בדיוק הפוך עוז מראה את כול החרא של אור ואת הדר מציג מהיום הראשון רק לטובה
של פרידה של עידן גם צינזרו את מסוקים זה לא אומר כלוםאת המסוק של מי הראו עם סיפור בחדר האח ומוזיקה עצובה?
ואת המסוק של מי צנזרו, אפילו מהלייב?
זמן טוב לשיר "ציירי לך שפם"
שמו לה תוספות או כבשה שלמה על הראש?
זה הבוש של אורשמו לה תוספות או כבשה שלמה על הראש?
את השרפרף של חיים.מתלבטת מה לזרוק על המסך. אין ספסל או כיסא כתר בהישג יד
זה שירים מהשכונה..לא אסוסייטילמה כולם נהיו בבונים ?
ומאיפה השירים האלה ?
פורי מותקלמה כולם נהיו בבונים ?
ומאיפה השירים האלה ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.