** שרשור לילה - היום ה-73 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

EREZG07

Well-known member
אני חושב שעוז רוצה שהדר תזכה. זה ברור מהעריכה המפרגנת שהוא נותן לה. הבעיה היא שאם הוא רוצה שאור יפסיד זאת תהייה טעות לשים אותו מול הדר כי לא משנה כמה אור עצבן אותי במהלך העונה אין סיכוי שאני אסמס להדר. היחידים שיכולים להביס את אור אלה הם עידן או פרידה

yoni564712

Well-known member
אני חושב שעוז רוצה שהדר תזכה. זה ברור מהעריכה המפרגנת שהוא נותן לה. הבעיה היא שאם הוא רוצה שאור יפסיד זאת תהייה טעות לשים אותו מול הדר כי לא משנה כמה אור עצבן אותי במהלך העונה אין סיכוי שאני אסמס להדר. היחידים שיכולים להביס את אור אלה הם עידן או פרידה
די.

ראש גזר54676534254

Well-known member
גם אם הוא ממש רוצה פלוס עריכה המלבינה שנתן לה עונה יותר מכול דמות אחרת היא לא מעוררת אמפטתיה ולא תגיע לגמר

רימון2024

Well-known member
הזוכה של עוז הוא אור והעריכה שאור מקבל היא עדות לכך, גם שהוא לא עושה שום דבר מעניין הוא מקבל זמן מסך, מוזיקה עצובה וכו...
הדר היא דמות שנועדה להיות שנויה במחלוקת, פרק היא מקבלת עריכה טובה ופרק עריכה רעה, הכול כדי לעורר דיון סביבה

ראש גזר54676534254

Well-known member
הזוכה של עוז הוא אור והעריכה שאור מקבל היא עדות לכך, גם שהוא לא עושה שום דבר מעניין הוא מקבל זמן מסך, מוזיקה עצובה וכו...
הדר היא דמות שנועדה להיות שנויה במחלוקת, פרק היא מקבלת עריכה טובה ופרק עריכה רעה, הכול כדי לעורר דיון סביבה
בדיוק הפוך עוז מראה את כול החרא של אור ואת הדר מציג מהיום הראשון רק לטובה

קודם כל אור הוא ערס מצוי - הכוונה היא לערס שמאיים ביום יום על אנשים ( אני לא אכנס לזה יותר מידי אבל זה וודאי מהחיים) והדר היא היחידה שעומדת מול הגועל וההתנהגות הזו והאח הגדול לא אוהב את זה הוא רוצה עוד רייטינג עוד גועל ועוד ערסיות בתוכנית , כבר יומיים הדר עושה המון שיחות ומרימה להמון אנשים ונותנת את הלב והוא מראה רק רוע וערסיות

ראש גזר54676534254

Well-known member
את המסוק של מי הראו עם סיפור בחדר האח ומוזיקה עצובה?
ואת המסוק של מי צנזרו, אפילו מהלייב?
של פרידה של עידן גם צינזרו את מסוקים זה לא אומר כלום
מי מראים כול פרק מדבר על הדר ומי מתמסכנת כול שני וחמישי ושמים סצנות שלה בוכה בחדר האח על יהב ועל מיליון דברים רואים את זה כולם יותר הלבנה בשבילה מאשר הלבנת שיניים אצל רופא שיניים עושים לה

האח הגדול מנס הלהרים את הערס אור ואז יזרוק אותו לבסוף כמו שאת כל מי שדיבר בצורה כזאת העיפו בסוף , הדר מסמלת את הכוח מול דבר כזה ואין לו מה לענות לה אז הוא ממציא לה כינויים זה הכל

svtar25

Well-known member
דני ואמילי השלימו ? למרות שהם באמת כמו אחים, אז שטויות לא רציני. אבל הוא רוצה שאמילי תבוא להתנצל והיא לא תעשה את זה...הם מאותה סוכנות אז אחד מהם יצטרך לעשות צעד ראשון

foreigner 3

Well-known member
למה כולם נהיו בבונים ?
ומאיפה השירים האלה ?
:oops:

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה