** שרשור לילה - היום ה-73 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.
היא לא מדברת על אף אחד אור הוא ערס שעושה ומתנהג כמו אחרון הערסים המאיימים על ילדים קטנים ממנו כך הוא מתנהג במציאות , היא לא הייתה חשש אבל הוא כל היום לא מפסיק לדבר עליה ועל מי שלא מציית לו לרודן הערס

yoni564712

Well-known member
היא לא מדברת על אף אחד אור הוא ערס שעושה ומתנהג כמו אחרון הערסים המאיימים על ילדים קטנים ממנו כך הוא מתנהג במציאות , היא לא הייתה חשש אבל הוא כל היום לא מפסיק לדבר עליה ועל מי שלא מציית לו לרודן הערס
יהב?

ראש גזר54676534254

Well-known member
חחחחחחחחחחחחח

yalian

Well-known member
אנמיוט לשניה
"אין יותר מועדונים"
😭
השיר שהוא הכי העצמה נשית אברררר

מרגוליקו

Well-known member
עברתי לערוץ 14
יש כתבה עם עופר ווינטר על החטיפה של הדר גולדין
ראיתי אתמול בלילה בערוצים 12, 13 תוכניות על ה7.10 על הסיפורים הנרצחים ההרס והגבורה וזה גמר אותי!!!! בעלי ראה שאני במצוקה ואמר לי תכבי את הטלוויזיה אבל לא יכולתי נשאבתי לזה…
היום אני הפוכה לגמרי…

טוויגיי

Well-known member
ראיתי אתמול בלילה בערוצים 12, 13 תוכניות על ה7.10 על הסיפורים הנרצחים ההרס והגבורה וזה גמר אותי!!!! בעלי ראה שאני במצוקה ואמר לי תכבי את הטלוויזיה אבל לא יכולתי נשאבתי לזה…
היום אני הפוכה לגמרי…
נו עוד סיבה לא לראות את הערוצים האלה מרגו

טוויגיי

Well-known member
אני בדרך כלל לא צופה בהם אבל אתמול נתפסתי על זה ונשאבתי…
מובן ..
זה כל הזמן סביבנו, ובצדק
אבל בשלב הזה כשאנחנו עוד הווים את המצב זה כמו לחטט בפצע פתוח
מעדיפה למנן כמה שיכולה אחרת .. זה כל היום לבכות

Moiya_1

Well-known member
היום אני הפוכה לגמרי…
מרגול, ראית את סיפור האחים?

מצב
הנושא נעול.
למעלה