GALxp
Well-known member
דני "ברח לשירותים".הימורים מי קם ראשון ?
מסכן, הוא לא הכיר אפילו שיר אחד... אבל חייב להיות חלק מהחבר'ה.
דני "ברח לשירותים".הימורים מי קם ראשון ?
בטח יוסי זה ידוע שהוא רמה מעל כולם בשירים זה שירים של פשוטי עםהימורים מי קם ראשון ?
מלאני פורשת ראשונה
יהב?היא לא מדברת על אף אחד אור הוא ערס שעושה ומתנהג כמו אחרון הערסים המאיימים על ילדים קטנים ממנו כך הוא מתנהג במציאות , היא לא הייתה חשש אבל הוא כל היום לא מפסיק לדבר עליה ועל מי שלא מציית לו לרודן הערס
חחחחחחחחחחחחחהיא לא מדברת על אף אחד אור הוא ערס שעושה ומתנהג כמו אחרון הערסים המאיימים על ילדים קטנים ממנו כך הוא מתנהג במציאות , היא לא הייתה חשש אבל הוא כל היום לא מפסיק לדבר עליה ועל מי שלא מציית לו לרודן הערס
לא להתלונןאנמיוט לשניה
"אין יותר מועדונים"
השיר שהוא הכי העצמה נשית אברררר
ראיתי אתמול בלילה בערוצים 12, 13 תוכניות על ה7.10 על הסיפורים הנרצחים ההרס והגבורה וזה גמר אותי!!!! בעלי ראה שאני במצוקה ואמר לי תכבי את הטלוויזיה אבל לא יכולתי נשאבתי לזה…עברתי לערוץ 14
יש כתבה עם עופר ווינטר על החטיפה של הדר גולדין
נו עוד סיבה לא לראות את הערוצים האלה מרגוראיתי אתמול בלילה בערוצים 12, 13 תוכניות על ה7.10 על הסיפורים הנרצחים ההרס והגבורה וזה גמר אותי!!!! בעלי ראה שאני במצוקה ואמר לי תכבי את הטלוויזיה אבל לא יכולתי נשאבתי לזה…
היום אני הפוכה לגמרי…
אני בדרך כלל לא צופה בהם אבל אתמול נתפסתי על זה ונשאבתי…נו עוד סיבה לא לראות את הערוצים האלה מרגו
מובן ..אני בדרך כלל לא צופה בהם אבל אתמול נתפסתי על זה ונשאבתי…
מרגול, ראית את סיפור האחים?ראיתי אתמול בלילה בערוצים 12, 13 תוכניות על ה7.10 על הסיפורים הנרצחים ההרס והגבורה וזה גמר אותי!!!! בעלי ראה שאני במצוקה ואמר לי תכבי את הטלוויזיה אבל לא יכולתי נשאבתי לזה…
היום אני הפוכה לגמרי…
תזכירי לי? ראיתי כל כך הרבה שנהיה לי סלט בראשמרגול, ראית את סיפור האחים?
עדיף שלא. כל סיפורי הזוועה של ה 7.10 מדכאים.תזכירי לי? ראיתי כל כך הרבה שנהיה לי סלט בראש
באמת עדיף שלא. זה כל כך קשה ושובר…עדיף שלא. כל סיפורי הזוועה של ה 7.10 מדכאים.
אכן, חוסכת ממך.באמת עדיף שלא. זה כל כך קשה ושובר…
תודה מותקאכן, חוסכת ממך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.