היום יותר מתמיד אני בטוחה שעוז דוחף לזכיה שלה. אור לא יזכה והדר לא קונצנזוס לזכיה, פרידה כןדלפ
פרידה לא תזכה.
עוד שבוע שבועיים היא תרד בחזרה בסקרים.
היום יותר מתמיד אני בטוחה שעוז דוחף לזכיה שלה. אור לא יזכה והדר לא קונצנזוס לזכיה, פרידה כןדלפ
פרידה לא תזכה.
עוד שבוע שבועיים היא תרד בחזרה בסקרים.
הדר אף לא הייתה קונצזוס לזכייה ובצדק ואור לא יזכה זה בין פרידה או עידן או נועם אם יגיע לגמרהיום יותר מתמיד אני בטוחה שעוז דוחף לזכיה שלה. אור לא יזכה והדר לא קונצנזוס לזכיה, פרידה כן
נועם לא יכול לקחת את הגמר. עידן לא יהיה בגמר, יעוף עוד מעט.הדר אף לא הייתה קונצזוס לזכייה ובצדק ואור לא יזכה זה בין פרידה או עידן או נועם אם יגיע לגמר
יכול כמו מעתוק ועידן יהיה בגמר עוז לא סתם החזיר אותו למשחקנועם לא יכול לקחת את הגמר. עידן לא יהיה בגמר, יעוף עוד מעט.
השלישיה המותחת זה אור, עידן ופרידה. יוסי לצערי כנראה מיועד לגמר והחמישי זה המקום השמור לדייר חדש
אז מה, החזיר גם את מלאני כי רצה אימפקט לשבוע. הבאז של זה עבר מזמן.יכול כמו מעתוק ועידן יהיה בגמר עוז לא סתם החזיר אותו למשחק
כל השמונה מועמדים, אחד מהם ינצל ויכניס מישהו אחר במקומו.אז לא נדע מי מועמד עד מחר בערב אוףף
תיקו במה?מעננין מה יקרה במצב ויהיו תיקו בין 2 דיירים או יותר
תיקו בזכיות במשימה בין המועמדיםתיקו במה?
משימת שובר שיוויוןתיקו בזכיות במשימה בין המועמדים
לא בעיהתיקו בזכיות במשימה בין המועמדים
יהיה לי קרי לילה בגללך, אתה חייב להפסיק...נעימה הייתה השעה צפייה בלייב בלי הנוכחות של אמילי
דמיינו עכשיו כמה שבועות כאלה
יהיה לך בכל מקרה גלצ׳וק…. בסדר לא אשם הפעם…יהיה לי קרי לילה בגללך, אתה חייב להפסיק...
כאילו בבוקר הם לא ידברו על זה...איזה צנזור ארוך בלילה. כנראה הדיירים סיימו את המשימה שנכנסו אחיה ולא רוצים שנשמע מה היה ומי לקח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.