מלאני אוכלת סרטים..הדר היא כל מה שמלאני רוצה להיות והיא לא.מלאני אמרה להדר שהיא עוקצנית, אני לא ראיתי שום עוקצנות מאז השיחה ביניהן עם הבכי מעבר לנושא הקציצות המגוחך. אלא אם כן היא מתייחסת לאינטראקציה של הדר עם מיכל ואור. יכלה להסתפק בכך שהן לא מסתדרות והיא לא הטייפ שלה. נהנתה להכניס לה.
להדר יש משפחה מתפקדת והורים תומכים שיש לה יחסים טובים איתם, ולמלאני יש בור במקום הזה. נראה לי שזה בעיקר מקור הקנאה.מלאני אוכלת סרטים..הדר היא כל מה שמלאני רוצה להיות והיא לא.
נכון ואני הכי מבינה אותה. החולשה שלה הייתה יכולה להיות מקור לכוח עבורה כי הרבה היו מתרשמים מהחוזק ומהקושי אבל היא בקושי מדברת.להדר יש משפחה מתפקדת והורים תומכים שיש לה יחסים טובים איתם, ולמלאני יש בור במקום הזה. נראה לי שזה בעיקר מקור הקנאה.
נראה לי זה משחקי האח ואחרי כל תשובה של הקהל המועמדים מדברים ונותנים את דעתם. עידן אמר נכון זה 14 דיירים בבית ורק חצי מועמדים, אין מה לעשות הקרנותמראים למועמדים קטעים שלהם ושואלים אותם שאלות
מי ישמע חמישיית הגמר… אין לו מה להראות בפרק בקטע מוגזם.
פרידה היא הטייפקאסט של המכוערת שרוצה להיות מלכת הכיתה.פרידה...
היא לא אגואיסטית ומתנשאת כמו אמילי
לא שחצנית כמו הדר
אבל לקרוא לה פיה...ממש לא
תמימה היא לא
טובת לב? אני בספק
כל שיחה שלה עם מישהו ולא משנה עם מי ולא משנה הנושא
מתחיל מפרידה ונגמר בפרידה. לא מעניין אותה אף אחד
עם פרידה זה תמיד מונולוג ולא דיאלוג
גם בבית היא לא עושה כלום
חוץ משירה וריקודים לא מחמיאים בעליל
הוא מועמד כעונש, לא זכאי לנסות להינצל מהדחהלמה אור בחדר הוא גם מועמד להדחה
עונש הזוי עונה שעברה אמרו לסתיו בערך כל יומיים אנחנו נעמיד אותך ואף אחד לא קיבל עונשהוא מועמד כעונש, לא זכאי לנסות להינצל מהדחה
ואולי כדי שהתומכים של אור לא יוכלו להציל את... חיים?עונש הזוי עונה שעברה אמרו לסתיו בערך כל יומיים אנחנו נעמיד אותך ואף אחד לא קיבל עונש
לא מובן מה נפל על אור הוא גם ככה ישאר
אולי בשביל להרים לשילה
הם מכירים את גודל הקהל של כל אחדואולי כדי שהתומכים של אור לא יוכלו להציל את... חיים?
אבל קשה לי להאמין שעוז יוותר עליו, למרות שהוא מיצה את עצמו מזמן.
נכון, אין לי ספק שחיים עובר את מיכל. אם מיכל לא ניצלת היא מודחת בטוח. אפילו אם עידן, עינב או אחי יכנסו להדחההם מכירים את גודל הקהל של כל אחד
אור בפנים כי חיים חזק מספיק לשרוד
המטרה היא מיכל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.