פרידוצ' פירדני פרידוצ'קה? לללאא לא ייתכן. הכצעקתה?פרידה צבועה
פרידוצ' פירדני פרידוצ'קה? לללאא לא ייתכן. הכצעקתה?פרידה צבועה
אני אף פעם לא קיבלתי מחיאות כפיים
לדעתי היא אישה טובה שקשה לה לראות מישהו סובל לבד.פרידה צבועה
לדעתי היא אישה טובה שקשה לה לראות מישהו סובל לבד.
ולא חשוב איך היא נראת יפה או לא מוגזמת או לא
הלב שלה טוב וטהור
אמילי יכלה לבחור שלא לשתף אותה... בחרה תוך שניה לפתוח את הפהפרידה צבועה
כי היא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר.אמילי יכלה לבחור שלא לשתף אותה... בחרה תוך שניה לפתוח את הפה
היא פשוט אוהבת לטחון כל נושא עד דק בדיבורים (כמו שעשתה עם עידן) ותזרום עם כל מי שיתן לה אוזן קשבת...כי היא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר.
ובפיצה, ובמטבח, ובמיטהשתדעו שמלאני אמרה עכשיו על עצמה שהיא "ישבה בנסט כמו איזה צנון".
אז היא יודעת.
זה כבר מעבר לצביעות.קשב לי לקבל את זה... יש צבועה
ויש פרידה צבועה... לעלות לסנסט לאמילי אחרי כל מה שהיה בניהם...
אין צביעות באח הגדולקשב לי לקבל את זה... יש צבועה
צבוע דווקא רלוונטי לדעתיאין צביעות באח הגדול
המילה הזאת צריכה לעוף מהלקסיקון
לא רלוונטי
הביקורת של 'צבוע' ו'לא אומר הכל ישר בפנים' תמיד נראית לי מגוחכת ותכלס לא מציאותיתצבוע דווקא רלוונטי לדעתי
מה שלא רלוונטי זה רכלן/נית ומדבר/ת מאחורי הגב
ראיתי חלק מהשיחה של מלאני עם חיימוןהביקורת של 'צבוע' ו'לא אומר הכל ישר בפנים' תמיד נראית לי מגוחכת ותכלס לא מציאותית
לדעתי אין מצב לחיות בצורה סבירה בבית זר עם קבוצת זרים שיש לך מחלוקות איתם ושאת בתחרות איתם, תוך שאת נתונה למניפולציות חיצוניות, מצלמות 24/7, וביקורת ציבורית, ולא להיות "צבועה".
אחרת נגיד גם על מלאני שיושבת עם חיים ונחנקת ומספרת אחר כך לפרידה על הסטוקר (מילה שלי לא שלה ) שהיא צבועה.
וכנל לגבי 'מאחורי הגב' כמו שכתבת. אם דיירים היו פותחים דברים רק מול מושא הבעיה, אז בשאר הזמן היינו מקבלים שתיקה או מונולוגים ללאמפה, או משכללים את יכולות הטלפתיה שלנו
השיחה של היום היתה שיחה מס' 89 בשורת שיחות דומות עם מר חיים. הותשנו.ראיתי חלק מהשיחה של מלאני עם חיימון
היא מאד נזהרת על גבול המוותרת
ומכיוון שגם ככה רוב הזמן היא חמוצה חיים לא קולט את הרמזיים הבלתי מילוליים.
לצה לא לעשות שיחת יחסינו לאן כמו שלא הססה לעשות עם הנמסיס הדר?
כבר דיברו וסגרוקשב לי לקבל את זה... יש צבועה
נכון, רציתי לשמוע את הסיפור שלהמלאני מספרת משהו נחמד והאח מעביר לשממה שבחדר…
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.