** שרשור לילה - היום ה-80 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

רימון2024

Well-known member
קשב לי לקבל את זה... יש צבועה
ויש פרידה צבועה... לעלות לסנסט לאמילי אחרי כל מה שהיה בניהם... 🤦‍♀️

yalian

Well-known member
צבוע דווקא רלוונטי לדעתי
מה שלא רלוונטי זה רכלן/נית ומדבר/ת מאחורי הגב
הביקורת של 'צבוע' ו'לא אומר הכל ישר בפנים' תמיד נראית לי מגוחכת ותכלס לא מציאותית 😄

לדעתי אין מצב לחיות בצורה סבירה בבית זר עם קבוצת זרים שיש לך מחלוקות איתם ושאת בתחרות איתם, תוך שאת נתונה למניפולציות חיצוניות, מצלמות 24/7, וביקורת ציבורית, ולא להיות "צבועה".
אחרת נגיד גם על מלאני שיושבת עם חיים ונחנקת ומספרת אחר כך לפרידה על הסטוקר (מילה שלי לא שלה 😅) שהיא צבועה.

וכנל לגבי 'מאחורי הגב' כמו שכתבת. אם דיירים היו פותחים דברים רק מול מושא הבעיה, אז בשאר הזמן היינו מקבלים שתיקה או מונולוגים ללאמפה, או משכללים את יכולות הטלפתיה שלנו 😅

גליה 1211

Well-known member
הביקורת של 'צבוע' ו'לא אומר הכל ישר בפנים' תמיד נראית לי מגוחכת ותכלס לא מציאותית 😄

לדעתי אין מצב לחיות בצורה סבירה בבית זר עם קבוצת זרים שיש לך מחלוקות איתם ושאת בתחרות איתם, תוך שאת נתונה למניפולציות חיצוניות, מצלמות 24/7, וביקורת ציבורית, ולא להיות "צבועה".
אחרת נגיד גם על מלאני שיושבת עם חיים ונחנקת ומספרת אחר כך לפרידה על הסטוקר (מילה שלי לא שלה 😅) שהיא צבועה.

וכנל לגבי 'מאחורי הגב' כמו שכתבת. אם דיירים היו פותחים דברים רק מול מושא הבעיה, אז בשאר הזמן היינו מקבלים שתיקה או מונולוגים ללאמפה, או משכללים את יכולות הטלפתיה שלנו 😅
ראיתי חלק מהשיחה של מלאני עם חיימון
היא מאד נזהרת על גבול המוותרת
ומכיוון שגם ככה רוב הזמן היא חמוצה חיים לא קולט את הרמזיים הבלתי מילוליים.
לצה לא לעשות שיחת יחסינו לאן כמו שלא הססה לעשות עם הנמסיס הדר?

yalian

Well-known member
ראיתי חלק מהשיחה של מלאני עם חיימון
היא מאד נזהרת על גבול המוותרת
ומכיוון שגם ככה רוב הזמן היא חמוצה חיים לא קולט את הרמזיים הבלתי מילוליים.
לצה לא לעשות שיחת יחסינו לאן כמו שלא הססה לעשות עם הנמסיס הדר?
השיחה של היום היתה שיחה מס' 89 בשורת שיחות דומות עם מר חיים. הותשנו.
+
עם הדר היא יכלה להרשות לעצמה לבקש שיהיו ביחסי מלח. עם חיים היא צריכה להמשיך להעמיד פנים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה