** שרשור לילה - היום ה-81 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

tortt

Well-known member
אני מקנאה בפרידה.
שכתבת עליה הרבה. בי לא השקעת ככה אף פעם

על החתום,
מישהו ראה את מלאני? איפה מלאני?
שוקלת להכנס לאח בעונה הבאה רק כי אמרת שתתמכי בי

אני רוצה את אותה כמות פוסטים שהדר מקבלת
לא פחות!

רימון2024

Well-known member
אני חייבת להודות שלא התרשמתי לטובה משתיהן..

פרידה מקנאה באמילי והתפרצה עליה ויצאה ממנה תסכול שהיא אגרה 80 יום
ההתמוטטות עצבים של פרידה לא עשתה עליי רושם גדול במיוחד.. פרידה דרמטית וזה היה די צפוי

אמילי פקאצה אבל היא לא אשמה בחסכים היו לפרידה בחיים, עם זאת היא התנהגה גועל נפש והיא חסרת מודעות
ומסתובבת בבית בזחיחות בגלל ההפקה שמרימה לה

אני לא מתחברת לצורך לבחור בין 2 אנשים בסיטואציות מסוימות, לפעמים שתיהם טועים ולפעמים שתיהם צודקים

לך!

Well-known member
אני חייבת להודות שלא התרשמתי לטובה משתיהן..

פרידה מקנאה באמילי והתפרצה עליה ויצאה ממנה תסכול שהיא אגרה 80 יום
ההתמוטטות עצבים של פרידה לא עשתה עליי רושם גדול במיוחד.. פרידה דרמטית וזה היה די צפוי

אמילי פקאצה אבל היא לא אשמה בחסכים היו לפרידה בחיים, עם זאת היא התנהגה גועל נפש והיא חסרת מודעות
ומסתובבת בבית בזחיחות בגלל ההפקה שמרימה לה
בול!

svtar25

Well-known member
אמילי כל כך לא אהובה בחוץ שזה לא משנה מה יעשו לה, כולם יהיו בצד הלא-שלה.
זה נכון לאנשים יש דעה מגובשת ואז הם לא מוכנים לשמוע שום דבר שיש לה להגיד. מעניין אותי מה התגובה של עידן?

josh08

Well-known member
רק לפני שאתחיל חשוב לי לציין ש... נראה לי שההפקה כבר פחות משקיעה בעלה התאנה שלירון וגיא מקריאים בכל פתיחת פרק.
ועכשיו
וואו איזה פרק לפאנתיאון האשפה של עוז

1. השנה 2024 וגבר מחליט ששתי נשים צריכות לריב ולהתחרות ביניהן על הזכות להיות במטבח.
2. אשה אחרת מצמצמת את מהותה של השניה לכזו שהמטבח נותן לה זכות קיום
3. שת״פ עם שווארמה
4. הדר איבדה מבחינתי את המיליון הערב לאחר שלא הורידה סטירה מצלצלת למיכל על ״את יכולה לא להיות פה. היא צריכה אויר״
5. המניפולציה הכי רדודה של עוז היא יצירת האיפה ואיפה בין מתמודדים. הערב זה התפוצץ לפרידה בפנים. קנאה זה רגש מסוכן.
6. בלייב שראינו רק את מה שקרה סביב השולחן - אמרתי - סוף סוף היא לא רובוטית. הערב - ג׳יזס. פחות דרמה אהובתי.
7. מזמן אלמנט עדתי/מעמדי לא היה באח כמו המיסגור שיוסי ניסה לעשות על הגב של אמילי
8. אין לביטוח לאומי מנכ״ל כבר כמה חודשים - מקווה שזה לא יפגע בכמה מהדיירים לקבל קצבאות
9. לירון עשתה הערב ארז והביעה דעה: מיסגרה את הריב כmoney time שהדיירים מתתעוררים לקראת הסוף.
10. בלייב עכשיו נועם מספר למיכל שיש לו בעיה עם אוכל שנזרק. מיכל: מה תעשה בדייט, תבקש מהמלצר לארוז לך שארויות של שני תפו״א?. מאיפה הקריצו אותה?

yoni564712

Well-known member
רק לפני שאתחיל חשוב לי לציין ש... נראה לי שההפקה כבר פחות משקיעה בעלה התאנה שלירון וגיא מקריאים בכל פתיחת פרק.
ועכשיו

1. השנה 2024 וגבר מחליט ששתי נשים צריכות לריב ולהתחרות ביניהן על הזכות להיות במטבח.
3. שת״פ עם שווארמה
4. הדר איבדה מבחינתי את המיליון הערב לאחר שלא הורידה סטירה מצלצלת למיכל על ״את יכולה לא להיות פה. היא צריכה אויר״
5. המניפולציה הכי רדודה של עוז היא יצירת האיפה ואיפה בין מתמודדים. הערב זה התפוצץ לפרידה בפנים. קנאה זה רגש מסוכן.
6. בלייב שראינו רק את מה שקרה סביב השולחן - אמרתי - סוף סוף היא לא רובוטית. הערב - ג׳יזס. פחות דרמה אהובתי.
7. מזמן אלמנט עדתי/מעמדי לא היה באח כמו המיסגור שיוסי ניסה לעשות על הגב של אמילי
8. אין לביטוח לאומי מנכ״ל כבר כמה חודשים - מקווה שזה לא יפגע בכמה מהדיירים לקבל קצבאות
9. לירון עשתה הערב ארז והביעה דעה: מיסגרה את הריב כmoney time שהדיירים מתתעוררים לקראת הסוף.
10. בלייב עכשיו נועם מספר למיכל שיש לו בעיה עם אוכל שנזרק. מיכל: מה תעשה בדייט, תבקש מהמלצר לארוז לך שאירויות של שני תפו״א?. מאיפה הקריצו אותה?
ezgif-3-85ed4a0cf7.gif

tortt

Well-known member
ועכשיו

3. שת״פ עם שווארמה
10. בלייב עכשיו נועם מספר למיכל שיש לו בעיה עם אוכל שנזרק. מיכל: מה תעשה בדייט, תבקש מהמלצר לארוז לך שאירויות של שני תפו״א?. מאיפה הקריצו אותה?
לירון אומרת מה שכתוב לה בטלפרומפטר
ספק אם היא בכלל צופה בתוכנית

foreigner 3

Well-known member
ועכשיו

3. שת״פ עם שווארמה
10. בלייב עכשיו נועם מספר למיכל שיש לו בעיה עם אוכל שנזרק. מיכל: מה תעשה בדייט, תבקש מהמלצר לארוז לך שארויות של שני תפו״א?. מאיפה הקריצו אותה?
את הסטירה המצלצלת הדר הייתה צריכה לתת לפרידה שנימקה את בחירתה
ברשעות מכוונת. טענה שלהדר אין דבר בחיים מלבד המטבח להביע את עצמה ואת נתינתה..
עם כל חיבתי להדר, התאכזבתי שהיא לא הבינה את מלוא הרעל שניתז עליה מפרידה.

גליה 1211

Well-known member
את הסטירה המצלצלת הדר הייתה צריכה לתת לפרידה שנימקה את בחירתה
ברשעות מכוונת. טענה שלהדר אין דבר בחיים מלבד המטבח להביע את עצמה ואת נתינתה..
עם כל חיבתי להדר, התאכזבתי שהיא לא הבינה את מלוא הרעל שניתז עליה מפרידה.
ברור שהבינה גם אמרה לה על זה משהו.
"להפליק" לפרידה היה משרת רק את פרידה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה