ראש גזר54676534254
Well-known member
לא אבל אני רק מדייק ספציפית את מה שקרה בנושא הזהואז היא הפילה עליו את הסגנון המוזיקלי? והדיון על גזענות? בעקבות זה?
לא אבל אני רק מדייק ספציפית את מה שקרה בנושא הזהואז היא הפילה עליו את הסגנון המוזיקלי? והדיון על גזענות? בעקבות זה?
היא האשימה אותו שיש לו משהו נגד מוזיקה מזרחית כשהוא בסך הכל רצה מוזיקה שהוא מכירלי זכור שפרידה בישלה את זה. ואז הוא הגיב לה.
יש לי משמעות למי התחיל את הפייט. שם היא התחדדה לי
בתוך תוכה פרידה מאד גזעניתהיא האשימה אותו שיש לו משהו נגד מוזיקה מזרחית כשהוא בסך הכל רצה מוזיקה שהוא מכיר
הוא האשים אותה בצחקוקים עליו ועל קורל אחרי כיבוי אורות, הכניס לה את המושג "צבעים שונים" לפה כשדיברו בסנסט כדי להוציא אותה גזענית, וסירב להבין שהצחקוק עליהם לא מגיע מגזענות אלא מאופורטוניסטיות של קורל (לא שמה עליו לפני שקיבלה ברקסים מגברים אחרים בבית ) ומפתטיות שלו (היה מוכן לזה למרות שהיה צריך להבין שקורל מחפשת עלילה ולא אותו ספציפית)
היא האשימה אותו בכך שקרא לה מכוערת, למרות שזה מלכודת שהוא לא טיפש מספיק כדי ליפול בה. הוא התכוון שהיא אמיצה במובן של מיניות משוחררת (טוורקים אקראיים זה יותר מלהסתובב בגוזיה של הדר שהיא הזכירה בריב הזה) ורצה לצאת ליברל על כך שהוא גבר מודרני שתומך בנשים שמחצינות את עצמן, אבל היא הפכה עליו את המילים שלו
הראל סקעת מוביל מול הראל מויאל אנחנו מחכים להצבעת השופטיםמה מצב הסקרים???????
ואווו......................... איזה עתיקהראל סקעת מוביל מול הראל מויאל אנחנו מחכים להצבעת השופטים
מה קרה קצת נוסטלגיהואווו......................... איזה עתיק
חיים הודח כבר בשבתמה מצב הסקרים???????
חבר בתחת שלי.בלעה את גאיה האדמה וחיים עושה צחוקים בחצר...
איזה מן חבר זה...
כשעוז יפסיק להגן על חייםמתי תיהיה העמדה להדחה רגילה...?
סרח עודףמה יזכרו משילה? מקפל המגבות המדוייק!
פויה טוויגוש….שילה מחובר לשואב אבק כאילו הוא היד הטובה שלו
לא רוצה לדמיין מה עושה איתו בשירותים
כאמור בכתוב ''אל תצחק ותירק לבאר ממנה אתה שותה''פויה טוויגוש….
יש לי סחרחורות טוויגי….כאמור בכתוב ''אל תצחק ותירק לבאר ממנה אתה שותה''
מה ניש מרגו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.