אור ופרידה היו קרובים בעבר?יורד לאור האסימון כמה פרידה חזקה בחוץ
והוא לא נופל למלכודת של חיים ושותק...
כפרידה הייתה צמודה לדני..כןאור ופרידה היו קרובים בעבר?
אבל אתמול הוא כבר דיבר עליה ואמר שהיא שחקנית זה כבר מאוחר בשבילו בנושא הזהיורד לאור האסימון כמה פרידה חזקה בחוץ
אור הוא הדייר שקיבל הכי הרבה מידע מבחוץיורד לאור האסימון כמה פרידה חזקה בחוץ
אור הוא הדייר שקיבל הכי הרבה מידע מבחוץ
לא רק אורית. גם עידן סיפר לו הכל, אחרי כן קרן, איציק ומיכל. תוסיפו לזה את הצעקות מבחוץ והמסוקים ואור יודע בדיוק מה המצב, מי חזק ומי חלש ומתנהג בהתאם לידע הזה, לפי מה שניראה לו נכון. יש לו גם קשרים טובים עם האח והוא מתודרך בחדר האח יופי יופי. כנ"ל הדר.אורית ספרה לו הכל
דני בין המיותרים בבית. עלילה של הדבקת מדבקות על שרפרפים.הדבר היחיד ששימח אותי הוא שדני נשאר.
הצבעתי רק לו.
כל השאר מדכא אותי.
בית מדכא.
חיים מפונק ילדותי וקוץ בתחת אבל לא מגיע לו שידברו אליו בצורה כזאת אגרסיבית גועלית ומשפילה.
אור משתיק וסותם את הפה לכל מי שמעז להשמיע דעה שונה משלו. התכווצתי בכסא משפת הגוף שלו והזעם המתפרץ.
הסיפור עם המרק היה גרוטסקי. הדר יצאה מטורללת, אבל כל מי שכתב שהיא בכתה בלי דמעות טעה. אני ראיתי דמעות גם אצל האח וגם במיטה והעיניים שלה היו מזוגגות.
אמילי שנואה עלי, שילה נמאס עלי.
על פרידה לא בא לי לבזבז אותיות, היא לא שווה את זה.
לא אתגעגע לעינב אבל מיכל המכשפה היתה צריכה לעוף בלי מטאטא.
חבל שזה לא קרה.
"פישתוני אבא תודה"אתם אומרים עינב תבוא לצעוק להם מהגבעה?
חחחחחחח הרגתתת"פישתוני אבא תודה"
טבלת ייאוש?הגמר עוד 3.85 שבועות (27 יום)
עכשיו תחשב את מספר החזיות המוחלפות של הדר עד סוף העונההגמר עוד 3.85 שבועות (27 יום)
הצצתי ולא מצאתי שום טיסה שהתבטלהאוף טופיק- אם יש פה מישהו שיש לו טיסה- בדקו כי בלוח הטיסות הכל מבוטל
צודק. ראיתי בטלגרם, נכנסתי גם והמראות כרגילהצצתי ולא מצאתי שום טיסה שהתבטלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.