** שרשור לילה - היום ה-85 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Rodrik Harlaw

Well-known member
חיים כזה קמצן למות. הוא לא ישלם על מעריצה במסעדה ואם היא תרצה שהוא יקח אותה לסושי הוא יזמין רק שתיה…..
סיכוי סביר שהוא התבדח. אם וכאשר הוא יצא עם מישהי הוא יתנהג נורמלי ואפילו יפנק אותה במתנה בסוף הדייט - צנצנת טייסטרס.

עוד אופציה היא שהוא לא רוצה לצאת נואש שמוקסם ממישהי שהוא לא ראה ולא יודע עליה דבר, אז הוא מספק תשובה שכזו.

מרגוליקו

Well-known member
סיכוי סביר שהוא התבדח. אם וכאשר הוא יצא עם מישהי הוא יתנהג נורמלי ואפילו יפנק אותה במתנה בסוף הדייט - צנצנת טייסטרס.

עוד אופציה היא שהוא לא רוצה לצאת נואש שמוקסם ממישהי שהוא לא ראה ולא יודע עליה דבר, אז הוא מספק תשובה שכזו.
הוא לא צחק.
הוא חוזר על דברים כאלה בכל מיני סיטואציות.
אני אתן לך עוד דוגמא- אור אמר לו ממזמן שהוא יקח אותו למלון והם יעשו כייף ויאכלו וישתו ובלה בלה רז חיים ענה לו שהוא יקנה זירו ב am.pm ולא במלון והיו לי עוד דוגמאות אבל אני כבר לא זוכרת.
בגלל שיש לי אלרגיה לקמצנים אני קולטת אותם די מהר!

Rodrik Harlaw

Well-known member
הוא לא צחק.
הוא חוזר על דברים כאלה בכל מיני סיטואציות.
אני אתן לך עוד דוגמא- אור אמר לו ממזמן שהוא יקח אותו למלון והם יעשו כייף ויאכלו וישתו ובלה בלה רז חיים ענה לו שהוא יקנה זירו ב am.pm ולא במלון והיו לי עוד דוגמאות אבל אני כבר לא זוכרת.
בגלל שיש לי אלרגיה לקמצנים אני קולטת אותם די מהר!
מקרה הדייט זה קיצון אחר מהמלון.

לא מאמין שהוא מתכוון ברצינות - הוא יודע מה מצופה בדייט ומנקודת המבט שלו הוא לא בדיוק בשוק רווי..
אז אני נותן לו יותר קרדיט מפשט הדברים שהוא אומר.

הוא היה יוצא בנאלי אם היה נותן את התשובה המצופה, אז הוא נתן תשובה אדג'ית כדי להצחיק/לראות איך יגיבו/לצאת לא מתלהב וכו'

מרגוליקו

Well-known member
מקרה הדייט זה קיצון אחר מהמלון.

לא מאמין שהוא מתכוון ברצינות - הוא יודע מה מצופה בדייט ומנקודת המבט שלו הוא לא בדיוק בשוק רווי..
אז אני נותן לו יותר קרדיט מפשט הדברים שהוא אומר.

הוא היה יוצא בנאלי אם היה נותן את התשובה המצופה, אז הוא נתן תשובה אדג'ית כדי להצחיק/לראות איך יגיבו/לצאת

לא מתלהב וכו'
תפיסת המציאות של חיים מאוד בעייתית.

הוא לא מעוניין לצאת עם נשים גמדות ובונה על נשים כמו מלאני , אז גם אם הוא יודע מה מצופה ממנו בדייט , לגברים קמצנים ההגיון הזה לא עובד.

אם יש מעריצה שמעוניינת לצאת איתו ובהנחה שהיא לא גמדה, הוא יצטרך מאוד להשתדל שזה יצליח וברגע שהוא בונקר על הכסף היא תנפנף אותו.

גם עם בחורה גמדה הוא יצטרך להתאמץ זה לא הופך אותה לסוג ב׳.

יש לו כל כך הרבה בעיות פיזיות, בעיות בריאותיות, נראות לא פשוטה, אופי בעייתי, עקשנות, ילדותיות, רחמים עצמיים ותפיסת מציאות שגויה.

לפי ההתנהגות הזו גם גמדה לא תרצה לצאת איתו.

אני חושבת שחשוב שאחרי שיצא מהאח הגדול כדאי שילך לטיפול כי אחרת הוא לא יוכל להתקדם.

בכל מקרה מאחלת לו ולכולם שם בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה