נפגש בריב שלהםהשיחות היחידות שיש לו עכשיו זה עם אור ואמילי
ברור שזה יהיה חסר לו
מפה ועד ריב והיא אוגרת עליו דברים… קצת מדומיין בעיני, לטעמי, לכף זכות.
נפגש בריב שלהםהשיחות היחידות שיש לו עכשיו זה עם אור ואמילי
ברור שזה יהיה חסר לו
מפה ועד ריב והיא אוגרת עליו דברים… קצת מדומיין בעיני, לטעמי, לכף זכות.
אני הטיקטוק. אני סתם מתנשאת עליהם פה.יש לך בעיה עם הטיקטוק?
צפה בקובץ המצורף 114433
רק על זה מגיע לו שטיקטוק יקרע אותו בתגובות רעותחיים כזה קמצן למות. הוא לא ישלם על מעריצה במסעדה ואם היא תרצה שהוא יקח אותה לסושי הוא יזמין רק שתיה…..
משום מה זה לא מפליא אותי.חיים כזה קמצן למות. הוא לא ישלם על מעריצה במסעדה ואם היא תרצה שהוא יקח אותה לסושי הוא יזמין רק שתיה…..
על זה נאמר : 'מאכזב אך לא מפתיע'...משום מה זה לא מפליא אותי.
סיכוי סביר שהוא התבדח. אם וכאשר הוא יצא עם מישהי הוא יתנהג נורמלי ואפילו יפנק אותה במתנה בסוף הדייט - צנצנת טייסטרס.חיים כזה קמצן למות. הוא לא ישלם על מעריצה במסעדה ואם היא תרצה שהוא יקח אותה לסושי הוא יזמין רק שתיה…..
הוא לא צחק.סיכוי סביר שהוא התבדח. אם וכאשר הוא יצא עם מישהי הוא יתנהג נורמלי ואפילו יפנק אותה במתנה בסוף הדייט - צנצנת טייסטרס.
עוד אופציה היא שהוא לא רוצה לצאת נואש שמוקסם ממישהי שהוא לא ראה ולא יודע עליה דבר, אז הוא מספק תשובה שכזו.
מקרה הדייט זה קיצון אחר מהמלון.הוא לא צחק.
הוא חוזר על דברים כאלה בכל מיני סיטואציות.
אני אתן לך עוד דוגמא- אור אמר לו ממזמן שהוא יקח אותו למלון והם יעשו כייף ויאכלו וישתו ובלה בלה רז חיים ענה לו שהוא יקנה זירו ב am.pm ולא במלון והיו לי עוד דוגמאות אבל אני כבר לא זוכרת.
בגלל שיש לי אלרגיה לקמצנים אני קולטת אותם די מהר!
מקרה הדייט זה קיצון אחר מהמלון.
לא מאמין שהוא מתכוון ברצינות - הוא יודע מה מצופה בדייט ומנקודת המבט שלו הוא לא בדיוק בשוק רווי..
אז אני נותן לו יותר קרדיט מפשט הדברים שהוא אומר.
הוא היה יוצא בנאלי אם היה נותן את התשובה המצופה, אז הוא נתן תשובה אדג'ית כדי להצחיק/לראות איך יגיבו/לצאת
תפיסת המציאות של חיים מאוד בעייתית.לא מתלהב וכו'
זה היה קטן רק במידה אחתלמה פרידה תמיד לובשת ג׳ינס קטן ב2 מידות?
כי זה מה שהיה לעינבלמה פרידה תמיד לובשת ג׳ינס קטן ב2 מידות?
כדי שהכל ישפך החוצהלמה פרידה תמיד לובשת ג׳ינס קטן ב2 מידות?
יש לה גיי ראדארסרטון בטיקטוק
פרידה לאור ״בא לך על דיג׳יי, אני רואה את זה״
לא נראה לי. ולא אפרט.יש לה גיי ראדאר
יש לה הרבה חברים מהקהילה...וגם הרבה חושדים שאור גיילא נראה לי. ולא אפרט.
אגב אומרים גיי-דאר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.