מצא אותו בשואב אבק. איך הגיע לשואה אבק? י מסתובב בבית עם כסף? איך אברהם שמטייל עם השואב כבר יותר מחודשיים לא מצא מטבע רק ליאל? חרטטןמשלימה פרקים
עכשיו אני בקטע עם המטבע שקל של ליאל
שנתן לספיר בשביל המזל..
זה פשוט רגע נפלא.
מצא אותו בשואב אבק. איך הגיע לשואה אבק? י מסתובב בבית עם כסף? איך אברהם שמטייל עם השואב כבר יותר מחודשיים לא מצא מטבע רק ליאל? חרטטןמשלימה פרקים
עכשיו אני בקטע עם המטבע שקל של ליאל
שנתן לספיר בשביל המזל..
זה פשוט רגע נפלא.
אלופה קטנהסתיו על הספסל רגועה ומתלוצצת עם שונאיה
אפשר לפרוש לסרט
אני זקוקה להמרגעות,
אבדתי את זה, עמכם הסליחה.
כריסוש האהובה והמלכה,
תחליף אותי לשעה.
רועד מפחד שיצעקו משהו נגד אברהםאם תהיתם מה קרה שעוזי מפנק בשירים...
החבר'ה של סתיו כרגע בגבעה.
ושופו על עוזי במוד עופרה.
זה לא יאמן... עד כמה רחוק הולכים כדי למנוע ממנה לשמוע צעקות / לראות מסוקים והכל... באופן מובהק וקיצוני שלא נעשה כלפי אף דייר אחר חוץ ממנה.אם תהיתם מה קרה שעוזי מפנק בשירים...
החבר'ה של סתיו כרגע בגבעה.
זה לא יאמן... עד כמה רחוק הולכים כדי למנוע ממנה לשמוע צעקות / לראות מסוקים והכל... באופן מובהק וקיצוני שלא נעשה כלפי אף דייר אחר חוץ ממנה.
איך זה שלא יוצאים נגד ההפקה על זה? המשפחה/חברים/משהו...
אז שימנעו מכולם, לא מדיירת אחת ספציפית ולכל השאר מותרהקונספט של התוכנית זה לא לשמוע צעקות/מסוקים והכל...
זכותה של ההפקה לעשות מה שהיא רוצה.
אז שימנעו מכולם, לא מדיירת אחת ספציפית ולכל השאר מותר
צריך לתת יחס שווה לכולם. זה לא הוגן ולא הגיוני.למה? שימנעו מדיירת אחת ספציפית.
אז מה?
בינינו? עדיף להאז שימנעו מכולם, לא מדיירת אחת ספציפית ולכל השאר מותר
שישי הקרוב כנראה שיצטרכו הרבה אלוורה בנווה אילןבינינו? עדיף לה
הם כ״כ נשרפו מהבלונים מקודם
רק חסר שיראו מסוקים וישמעו צעקות בעדה
אני באמת מפחדת שם עליה כבר![]()
אפשר כבר להגיד די בוודאות שימנעו ממנה שוב. זה ברור.שישי הקרוב כנראה שיצטרכו הרבה אלוורה בנווה אילן
(בהנחה שעוזי לא ימנע את זה ממנה בפעם השלישית)
כשהיה הקטע עם אברם והצ׳יפס חשבת האם המשפחה לא יכולהזה לא יאמן... עד כמה רחוק הולכים כדי למנוע ממנה לשמוע צעקות / לראות מסוקים והכל... באופן מובהק וקיצוני שלא נעשה כלפי אף דייר אחר חוץ ממנה.
איך זה שלא יוצאים נגד ההפקה על זה? המשפחה/חברים/משהו...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.