איזה באסה למה שלא יכניסו את אחותו ששוב תקרב בניהם כזה מתוקים הם היו ביחד חבל שחברות כזאת תהרסשילה רכב על הדר ונהנה מהתמיכה והידידות שלה
ועכשיו מתחיל לתקוע את הסכין
כמה צפוי, כמה שילה
לראות אותם לפעמים מרגיש כמו פגישהלא הייתי חצי יום
קראתי את כל השרשורים
עדיין לא מבינה דברים
פתחתי לייב
גם לא מבינה כלום
או שימים שלמים לא קורה כלום
או שביום אחד יש מיליון התרחשויות
טוב
אחכה כרגיל לפרקים הערוכים
חייבים להתרחק ממה שעושה רעמתאים להדר לעבור מיטה אחרי התקרית בבוקר.. מחושבת אסטרטגית
נשמע שאמילי אמרה היום דברים קשים עליה מול כל הבית,מתאים להדר לעבור מיטה אחרי התקרית בבוקר.. מחושבת אסטרטגית
אני בהלם כמה גועל יצא ממנה היום על הדרנשמע שאמילי אמרה היום דברים קשים עליה מול כל הבית,
אז אני מקווה בשבילן שלא ישנו ביחד
ונשמע שהיו דברים שנאמרו בחלקים שלא הראו לנו.....אני בהלם כמה גועל יצא ממנה היום על הדר
אתמול לא עברה, אולי אמילי תעבורמתאים להדר לעבור מיטה אחרי התקרית בבוקר.. מחושבת אסטרטגית
מה האסטרטגיה פה?מתאים להדר לעבור מיטה אחרי התקרית בבוקר.. מחושבת אסטרטגית
סטלה ביקשה ממנה להתקרב לאור
חושבת שזה כלי להצלחה בחוץ
אמא שלה כיוונה אותה לאור מהיום הראשוןתראו שילה ערמומי ונכלולי ואין לו כבוד לזוגיות של אמילי ועידן כי הוא חושב שאין שם שום זוגיות עקב מה שקרה עם עידן שיצא החוצה.
אבל מה שמפריע לי שאמילי לא יכולה לדעת את כל זה והיא נענית לחיזורים של שילה ומשתפת איתו פעולה מה שמוכיח שהיא לא באמת אוהבת את עידן.
אני מקווה שעידן רואה הכל ולא מחכה לילדת הפסטיבלים המפונקת והבוגדנית
לא דיברתי על אור דיברתי על שילהאמא שלה כיוונה אותה לאור מהיום הראשון
ברגע שייצאו היא תדבק אליו עד שתמצא מישהו יותר מקושר
התכוונתי שלה ולעידן לא היה סיכוי מלכתחילה וגם לשילה איןלא דיברתי על אור דיברתי על שילה
שילה מפלרטט איתה כי הוא דרעקתראו שילה ערמומי ונכלולי ואין לו כבוד לזוגיות של אמילי ועידן כי הוא חושב שאין שם שום זוגיות עקב מה שקרה עם עידן שיצא החוצה.
אבל מה שמפריע לי שאמילי לא יכולה לדעת את כל זה והיא נענית לחיזורים של שילה ומשתפת איתו פעולה מה שמוכיח שהיא לא באמת אוהבת את עידן.
אני מקווה שעידן רואה הכל ולא מחכה לילדת הפסטיבלים המפונקת והבוגדנית
כל מילהשילה מפלרטט איתה כי הוא דרעק
וגם יודע שזה משאיר אותו בפריים טיים
אבל היא
כבר אין לי מילים לתאר כמה היא מגעילה
ועוד אחרי שנכנסה לאח ועלק התלבטה אם לפלרטט או לא
ממשיכה בפול ווליום
לגמרי!שילה מפלרטט איתה כי הוא דרעק
וגם יודע שזה משאיר אותו בפריים טיים
אבל היא
כבר אין לי מילים לתאר כמה היא מגעילה
ועוד אחרי שנכנסה לאח ועלק התלבטה אם לפלרטט או לא
ממשיכה בפול ווליום
בערמומיות בשילה להתסיס נגד הדר ובידוד של אמילי, כי עם כל הכבוד לאור, אין לו זמן כל היום לטפל באמילי והילדה צריכה בייביסיטר. עכשיו התורמות מתחלקת בין דני לשילה. לאמילי אין שום דבר רומנטי לשילה. היא כרגע קרובה לשילה כי הוא נותן לה יחס. לגבי עידן, לדעתי כרגע הוא לא חלק מהעולם שבו היא חייה, הוא ביקום אחר. לפוגע בו היא לא רוצה, אבל היא לא יכולה להתרחק משילה זה חזק ממנה. לדעתי שילה כל כך עטף אותה שבסופו של דבר היא תתאהב בו יותר מאשר בעידן. שילה יכבוש אותה אם לא בבית אז מחוץ לבית. כי מעידן היא מתאכזבת, יש הרבה סימני שאלה "למה עידן חזר אליה מאפס למאה תוך שבוע? לא אמין. יש סיכוי שאמילי מזמן הבינה שהיא ועידן לא מתאימים, אבל האינרציה ממש להגיד מתגעגעת. אולי ברצינות מתגעגעת ..תראו שילה ערמומי ונכלולי ואין לו כבוד לזוגיות של אמילי ועידן כי הוא חושב שאין שם שום זוגיות עקב מה שקרה עם עידן שיצא החוצה.
אני מקווה שעידן רואה הכל ולא מחכה לילדת הפסטיגלים המפונקת והבוגדנית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.