katy2022
Well-known member
פרידה עברה הלאה…דני אולי מאוהב טיפה בפרידה ובעיקר בעצמודני ופרידה מאוהבים. אני באמת חושב שדני לא מספיק אינטליגנט כדי להודות ברגשות שלו בפני עצמו ופרידה מדחיקה את הרגשות שלה כי היא חטפה דחייה ממנו אבל היא מאוהבת
פרידה עברה הלאה…דני אולי מאוהב טיפה בפרידה ובעיקר בעצמודני ופרידה מאוהבים. אני באמת חושב שדני לא מספיק אינטליגנט כדי להודות ברגשות שלו בפני עצמו ופרידה מדחיקה את הרגשות שלה כי היא חטפה דחייה ממנו אבל היא מאוהבת
דני מאוהב בעצמו - מתחבר ליפרידה עברה הלאה…דני אולי מאוהב טיפה בפרידה ובעיקר בעצמו
אפשר להאשים אותו?דני מאוהב בעצמו - מתחבר לי
המראה החיצוני של פרידה דוחה את דני.פרידה עברה הלאה…דני אולי מאוהב טיפה בפרידה ובעיקר בעצמו
זה עניין של טעם…ואני בטוחה שלמרות מה שאמר … הוא כן נמשך…המראה החיצוני של פרידה דוחה את דני.
אסתטיקה חשובה לו. והיא מכוערת רצח.
ואל תזבלו לי על פנימיות.... זה מאכזב יותר
מי שלח לפרידה נשיקה באוויר שילה או דני?די ג׳יי מתעצבן ששילה מחמיא לפרידה
שילה
מי שלח לפרידה נשיקה באוויר שילה או דני?
דני אמנם לא חכם, אבל לא חושבת שהואדני ופרידה מאוהבים. אני באמת חושב שדני לא מספיק אינטליגנט כדי להודות ברגשות שלו בפני עצמו ופרידה מדחיקה את הרגשות שלה כי היא חטפה דחייה ממנו אבל היא מאוהבת
דני בהתחלהכבר לא הבנתי על מי אחי מדבר?
דני או שילה
הוא בארוןטהוניה אמרה שהיא מכירה את אור מבחוץ ושהדר היא לא הטעם שלו (בכלל לא אפילו היא ציינה)
הטעם שלו זאת עדי הימלבלוי אין יותר רחוקטהוניה אמרה שהיא מכירה את אור מבחוץ ושהדר היא לא הטעם שלו (בכלל לא אפילו היא ציינה)
טהוניה הכי נבונה ואובייקטיבית...טהוניה אמרה שהיא מכירה את אור מבחוץ ושהדר היא לא הטעם שלו (בכלל לא אפילו היא ציינה)
הם מדברים וכאילו הכל טוב..עונה של לפלפים. בעונות קודמות מישהו כבר היה עוקץ לה את האלפחורס והיה חרבו דרבו.
פה כל העונה זה "תבוא לדבר איתי" יאאאללללהההההה
פרידה ושילהדיג'יי מתכנן שבפעם הבאה שפרידה ודני ידברו,
הוא יבוא לנשק את פרידה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.