מרגוליקו
Well-known member
היא לא צריכה סיבות להתמסכן…. זה באוטומט אצלה….לפחות יש לה סיבה מוצדקת
היא לא צריכה סיבות להתמסכן…. זה באוטומט אצלה….לפחות יש לה סיבה מוצדקת
לא מתמסכנת, קשה לקבל את הדורסנות של אור ומיכל שמחפשת אקשן ועוקבת כמו נץ אחר הטרף שלה.הדר מתמסכנת…..
אז אור יהיה מלכת המטבחאם אני הדר
מפסיקה לבשל
לא נכנסת למטבח
הולכת להשתזף בטן גב
שיאוכלו אחד את השני
היא לא צריכה סיבות להתמסכן…. זה באוטומט אצלה….
ההתעקשות שלה רק מזיקה לה. היא לא צריכה להכנס יותר למטבח, לא מגיע להם שתבשל בשבילם. בכל מקרה יטילו דופי ויחפשו אותה. זאת לא התקרבנות מי יכול לשפוט אותה כשהיא סגורה בבית הזה ואין לה לאן לברוח. מטיחים שהיא שחקנית זאת מחמאה לא בקונטקסט שלהם, לועגים לה מגחכים ומתגברים שנאה של עדר וחבורה צייתנית שכפופה לאור האובססיבי עם פה הג'ורה שלא נח לשניה. היא מודעת לכך שהנוכחות שלה מטריפה אותו והיא אצל כולם בנסיון והם כבר לא שמיםלב לאמת ןמגלגלים שקרים כשלכל מילה יש משמעות.אם אני הדר
מפסיקה לבשל
לא נכנסת למטבח
הולכת להשתזף בטן גב
שיאוכלו אחד את השני
ההתעקשות שלה גם לא ברורה לי.אם אני הדר
מפסיקה לבשל
לא נכנסת למטבח
הולכת להשתזף בטן גב
שיאוכלו אחד את השני
וזה שהוא והדר גם היה להם את התקופת סולחה שלהם כולל נשיקות לילה טוב במיטה וביחד כל היום.. זה סבבה.חורה לו שהיא בסדר עם הדר אחרי מה שעברו
אבל זה שהוא ושילה בסטיז זה סבבה
הגיף המועדף עליי
אין דברים כאלהאובססייההההה
לא שאני מגן על הדר חס וחלילההשיחה של אור ופרידה: (22:28)
*אומר שפרידה לא פגעה בו אישית
*מרגיש שהוא ופרידה מרוחקים בתקופה האחרונה יחסית למה שהיה בעבר
*תוהה איך היא יכול להיות BFF של הדר --- פרידה אומרת שהיא סלחה להדר על תום והחליטה לתת לה עוד הזדמנות, רואה בה דברים חדשים אחרי שהיא בחרה להסתכל רק על הדברים הלא-טובים שלה.
אור לא מקבל את זה ואומר שזה נראה לו פייק.
מעלה את הריב של הדר עם אמילי, ואת הסמיכות של זה להתקרבות לפרידה ומלאני. מצייר את זה כאילו הדר זרקה את אמילי מכל המדרגות, השאירה אותה מאחורה מסכנה להיות עם הבנים, ומה אמילי תעשה אם יש לה עניינים של בנות?
חופר קודח נותן עבודה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.