** שרשור לילה - היום ה-87 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

טוויגיי

Well-known member
מכינה לכולכם
למה למה

פרידה הפכה להיות הגב של המתקרבנת
החברה החדשה שלה חשש
צחוק הגורל

סטיריקון9

Well-known member
היא לא צריכה סיבות להתמסכן…. זה באוטומט אצלה….

אם אני הדר
מפסיקה לבשל
לא נכנסת למטבח
הולכת להשתזף בטן גב
שיאוכלו אחד את השני
ההתעקשות שלה רק מזיקה לה. היא לא צריכה להכנס יותר למטבח, לא מגיע להם שתבשל בשבילם. בכל מקרה יטילו דופי ויחפשו אותה. זאת לא התקרבנות מי יכול לשפוט אותה כשהיא סגורה בבית הזה ואין לה לאן לברוח. מטיחים שהיא שחקנית זאת מחמאה לא בקונטקסט שלהם, לועגים לה מגחכים ומתגברים שנאה של עדר וחבורה צייתנית שכפופה לאור האובססיבי עם פה הג'ורה שלא נח לשניה. היא מודעת לכך שהנוכחות שלה מטריפה אותו והיא אצל כולם בנסיון והם כבר לא שמיםלב לאמת ןמגלגלים שקרים כשלכל מילה יש משמעות.

DR.X

Well-known member
אם אני הדר
מפסיקה לבשל
לא נכנסת למטבח
הולכת להשתזף בטן גב
שיאוכלו אחד את השני
ההתעקשות שלה גם לא ברורה לי.

זה מרגיש גם מהצד שלה שהיא מתעקשת כדי לחזור ולהגיד כל הזמן כמה היא עושה למען כולם ואחר כך כמה היא פגועה וזה יוצא מזויף.

יאללה את כל פעם נפגעת לכאורה מעניין המטבח, אז שחררי.

yalian

Well-known member
השיחה של אור ופרידה: (22:28)

*אומר שפרידה לא פגעה בו אישית

*מרגיש שהוא ופרידה מרוחקים בתקופה האחרונה יחסית למה שהיה בעבר

*תוהה איך היא יכול להיות BFF של הדר --- פרידה אומרת שהיא סלחה להדר על תום והחליטה לתת לה עוד הזדמנות, רואה בה דברים חדשים אחרי שהיא בחרה להסתכל רק על הדברים הלא-טובים שלה.
אור לא מקבל את זה ואומר שזה נראה לו פייק.
מעלה את הריב של הדר עם אמילי, ואת הסמיכות של זה להתקרבות לפרידה ומלאני. מצייר את זה כאילו הדר זרקה את אמילי מכל המדרגות, השאירה אותה מאחורה מסכנה להיות עם הבנים, ומה אמילי תעשה אם יש לה עניינים של בנות? :LOL:

חופר קודח נותן עבודה.

newhere333

Active member
השיחה של אור ופרידה: (22:28)

*אומר שפרידה לא פגעה בו אישית

*מרגיש שהוא ופרידה מרוחקים בתקופה האחרונה יחסית למה שהיה בעבר

*תוהה איך היא יכול להיות BFF של הדר --- פרידה אומרת שהיא סלחה להדר על תום והחליטה לתת לה עוד הזדמנות, רואה בה דברים חדשים אחרי שהיא בחרה להסתכל רק על הדברים הלא-טובים שלה.
אור לא מקבל את זה ואומר שזה נראה לו פייק.
מעלה את הריב של הדר עם אמילי, ואת הסמיכות של זה להתקרבות לפרידה ומלאני. מצייר את זה כאילו הדר זרקה את אמילי מכל המדרגות, השאירה אותה מאחורה מסכנה להיות עם הבנים, ומה אמילי תעשה אם יש לה עניינים של בנות? :LOL:

חופר קודח נותן עבודה.
לא שאני מגן על הדר חס וחלילה
אבל אם פתאום כשהיא התרחקה מאמילי אנשים מתחילים לחבב אותה
אולי אמילי הייתה תמיד הבעיה

מצב
הנושא נעול.
למעלה