לא חושב שהיא בסכנה אבל עדיף לא להיות שאנניםהדחה קשה לסתיו. מעט מועמדים וכולם יתאגדו להדיח אותה![]()
לא חושב שהיא בסכנה אבל עדיף לא להיות שאנניםהדחה קשה לסתיו. מעט מועמדים וכולם יתאגדו להדיח אותה![]()
הוא אמר "כל העונה" ספיר הייתה בעונה לא ככה?ספיר לא בתכנית
אם את ממליצה אצפה אולי.היה דווקא פרק טוב
Not.אם את ממליצה אצפה אולי.
על סמך הפרקים הקודמים לא חשבתי כבר שיעניין
סתיו מקום 1 על אף הקהל של שי + שנירבטטת שמועה:
41.51% סתיו
31.36% שניר
14.03% עדן
13.07% ליאל
בבטטה שניר מוביל, בשמועה סתיו בפער. הסקרים של שמועה מאוד קל להשפיע, היה יום אחד שנגר היה בסוף מבין כמה מועמדים ובתוך 4 שעות הוא היה שני. מאוד קל להטות שם את הסקרסתיו מקום 1 על אף הקהל של שי + שניר![]()
בבטטה היא מקום 1בבטטה שניר מוביל, בשמועה סתיו בפער. הסקרים של שמועה מאוד קל להשפיע, היה יום אחד שנגר היה בסוף מבין כמה מועמדים ובתוך 4 שעות הוא היה שני. מאוד קל להטות שם את הסקר
סבבה. לפני 10 דקות הוא הוביל עליה ב3 אחוז. ברור שהם שניהם הראשונים ואחד מעדן או ליאל יודחו, אלא אם תהיה הפתעהבבטטה היא מקום 1
צמוד לשניר
אבל עדיין 1
בשביל להשפיע בצורה לא אמיתית צריך זמן לפחות מספר שעותבבטטה שניר מוביל, בשמועה סתיו בפער. הסקרים של שמועה מאוד קל להשפיע, היה יום אחד שנגר היה בסוף מבין כמה מועמדים ובתוך 4 שעות הוא היה שני. מאוד קל להטות שם את הסקר
לרוב, בדרך כלל היו כמה אחרונים בסקרים בהפרשים מינמליים אז כולם צדקו. כרגע זה נראה בין עדן לליאל, מי יודע אולי שניר יודח. מה שבטוח שלא סתיובשביל להשפיע בצורה לא אמיתית צריך זמן לפחות מספר שעות
אי אפשר להצביע במכה אחת
אני אישית בחיים לא נכנסתי לבטטה או הצבעתי שם
מאמין יותר לשמועה לרוב פוגע
אני לא מצביעה אף פעם בסקר. מצביעה רק באתר רשת. אלה ההצבעות האמיתיות, נראה לי הולכת להצביע לעדן סתם בשביל ההפתעהבשביל להשפיע בצורה לא אמיתית צריך זמן לפחות מספר שעות
אי אפשר להצביע במכה אחת
אני אישית בחיים לא נכנסתי לבטטה או הצבעתי שם
מאמין יותר לשמועה לרוב פוגע
הדבר הטוב : ליאל מודחבטטת שמועה:
41.51% סתיו
31.36% שניר
14.03% עדן
13.07% ליאל
לא נראה לי שליאל יודח. ועדן ממש לא מרגישה מלכת הבית, ההיפך היא תמיד מתפלאה ומופתעת שהיא נשארתהדבר הטוב : ליאל מודח
הדבר הרע : עדן הולכת לחוש עצמה מלכת הבית
"הקהל בבית מתחבר לשקט שלי"הדבר הטוב : ליאל מודח
הדבר הרע : עדן הולכת לחוש עצמה מלכת הבית
מלחמת עולם בפתחמחר נגר וספיר בדוח היומי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.