הכל מחוסר בטחוןאברהם בסרט שהוא נוקם את נקמתה של ספיר והיא בטח בבית מריעה לו בכל פעם שהוא מתבריין על סתיו וכאלה.
כמה עצוב, ככה פאתט.
כולו הצגה אחת גדולה, קרקס של חוסר מודעות עצמית.הכל מחוסר בטחון
שבמקרה ספיר לא תאהב משהו
כשהיא בחוץ יש הרבה אופציות
שמעי כריסי...אברהם בסרט שהוא נוקם את נקמתה של ספיר והיא בטח בבית מריעה לו בכל פעם שהוא מתבריין על סתיו וכאלה.
כמה עצוב, ככה פאתט.
זה לדעתי המחיאות כפיים לסתיולמה כולם בדאון?
כולה עדן הודחה...
תקלפי תפוחי אדמה ואני אוכל את הצ'יפס שלךמה היה שוביניסטי בהערות של אברהם? הקטע של לכי להכין לי צ׳יפס?
כי זה ספציפית היה יותר כתגובה לכך שהיא כביכול השתלטה על המטבח ומחליפה את ספיר "שלא נתנה לי" ועכשיו היא זו ש"מכינה אוכל לבית"
ובגלל שהאוכל שייך לכולם, אז גם אם היא זו שמכינה אותו הוא יכול לאכול כמה שבא לו גם אם היא לא אוהבת את זה. לכן אמר לה להמשיך להכין ושהוא יאכל כמה שבא לו
יצא שזה קשור למטבח, באותה מידה אם היא הייתה לוקחת אחריות על משהו אחר ואז מנסה למנוע ממנו הוא היה אומר לה לכי תחזרי לעשות את זה
לא הראו את הקטע מהבוקר שבו הוא מצווה עליה להכין לו קפה וביצה. נשמט על ריצפת חדר העריכה בעריכהיחד עם הקטע הנוראי של הרגליים שלו על הכרית שלה.מה היה שוביניסטי בהערות של אברהם? הקטע של לכי להכין לי צ׳יפס?
כי זה ספציפית היה יותר כתגובה לכך שהיא כביכול השתלטה על המטבח ומחליפה את ספיר "שלא נתנה לי" ועכשיו היא זו ש"מכינה אוכל לבית"
ובגלל שהאוכל שייך לכולם, אז גם אם היא זו שמכינה אותו הוא יכול לאכול כמה שבא לו גם אם היא לא אוהבת את זה. לכן אמר לה להמשיך להכין ושהוא יאכל כמה שבא לו
יצא שזה קשור למטבח, באותה מידה אם היא הייתה לוקחת אחריות על משהו אחר ואז מנסה למנוע ממנו הוא היה אומר לה לכי תחזרי לעשות את זה
"כן כןמה היה שוביניסטי בהערות של אברהם? הקטע של לכי להכין לי צ׳יפס?
העניין הוא היא עדיין היתה עסוקה בטיגון הצ'יפס והוא הגיע לנשנש בכוונה להוציא אותה מדעתה ומה שאמרו לו הוא שצריך לחכות. גם ספיר לא היתה מרשה לטעום, אלא רק למקורביהמה היה שוביניסטי בהערות של אברהם? הקטע של לכי להכין לי צ׳יפס?
ומה קרה למעתוק למה יש לה תחבושת על היד ?מה קרה למעתוק למה בוכה? נראית כאילו חגב ערסי פגע בה
ומה קרה לי שזה מעניין אותיומה קרה למעתוק למה יש לה תחבושת על היד ?
אם לא התערבו עם יובל לוי...לא צופה כמעט בלייב, אבל מהקצת שכן יצא לי, אברהם במצב נפשי לא טוב בכלל. לא מבינה איך ההפקה לא מתערבת.. בעיניי הוא מעורער נפשית. מישהו שם צריך להתערב..
אני די בטוחה שהוא נכנס ככה, פשוט לקח קצת זמן עד שהאני האמיתי שלו יצא החוצה.לא צופה כמעט בלייב, אבל מהקצת שכן יצא לי, אברהם במצב נפשי לא טוב בכלל. לא מבינה איך ההפקה לא מתערבת.. בעיניי הוא מעורער נפשית. מישהו שם צריך להתערב..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.