צופה מלונדון
Well-known member
הוא משחק עם הלב שלי שכבר לא עומד במה שקורה כאן. לא חראם עליי?חכי שבוע הבא בטח יכניסו לשניר את האח גם
עוז משחק בינגו!
הוא משחק עם הלב שלי שכבר לא עומד במה שקורה כאן. לא חראם עליי?חכי שבוע הבא בטח יכניסו לשניר את האח גם
עוז משחק בינגו!
היא נכנסה בשביל הקבוצהמצטערת. אני במצב של שוק. מוחלט.
מה קורה פה?!?
לא הספיק אח ואחות ואקס ואבא במראה ואמא בטלפון
סוף סוף נפטרנו מהאחות השתלטנית סוף סוף נשמנו לרווחה ואז זה.
מה נהיה פה.
בושה וחרפה.. ביזיון שלא היה כדוגמתו.. והכל בגלל עוז.. שיפטרו אותו כבררר!!מצטערת. אני במצב של שוק. מוחלט.
מה קורה פה?!?
לא הספיק אח ואחות ואקס ואבא במראה ואמא בטלפון
סוף סוף נפטרנו מהאחות השתלטנית סוף סוף נשמנו לרווחה ואז זה.
מה נהיה פה.
מה קרה?יענקי: גועל נפש ברמה הכי גבוהה בעולם, להקיא
כנראה משהו שמגעיל פיזית באמת ולא ריבמה קרה?
אהה יותר גרוע מהארנב עם הקטשופ והחרדל?כנראה משהו שמגעיל פיזית באמת ולא ריב
נשפך אוכל על הרצפה או משהו
הרבה יותר אבל לא ברור עם פיזית עליהם או כמה פיזית עליהםאהה יותר גרוע מהארנב עם הקטשופ והחרדל?
אז הוא נתן להם לעשות שנ״צ כדי שינקו כל הלילה?הרבה יותר אבל לא ברור עם פיזית עליהם או כמה פיזית עליהם
אבל ברחבי הבית הם עד עכשיו מנקים
הוא כבר עשה את זה בעבר כשהכניס את גל גברעם ומה שמה (תיזהרו מקארין)עוז פשוט נזק לפורמט, נזקק!! הרס אותו לגמרי.. באיזה קטע הוא מכניס דיירת שהודחה ועוד עם ההורים שלה ועוד לדייר אהוב שלו שמתנהג נורא.. הכל על מנת שיירגע.. ושלא נדבר על כל המסרים שהם מעבירים.. הרי כל הקטע באח הגדול זה להיות מבודד מהבחוץ.. מה זה?? צוחקים עלינו בפנים..למה אני צופה בזבל הזה, למה??? בושה וחרפה.. ביזיון!! מעניין מה התגובות ברחבי הרשת איך בא לי חרם ענק על התוכנית.. ביטולים המוניים של ערוץ 26 שהרייטינג יהיה 2 אחוז.. להקיא מהם
ושלחה לה לבבות ואמרה שזה רק משחקספיר השלימה בין ליאל לשי?
חחחח האובססיה שלה לסתיו
היה מלחמת אוכלאיך רדיוס של קילומטר התלכלך שם מאוכל
כאילו הטמינו פצצה באחת העוגות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.