רגע נדליק מחדשאבל למה לכבות אותי
אני מריץ פה תאוריות על ימין ועל השמאל
את כאילו זורקת נענע בפנים של יוני כרגע הרסת לו הכולהנה הראו את הקליפ של גאיה … שיר שלה על חברה שלה שנרצחה
"אני מבינה אותך. קיימת בי הפונקציונליות של הבנה. Beep boop"החלק של מלאני בפרק:
"אני מבינה אותך"
לכל דייר
הקיום של מלני בבית נעלם עם ההדחה של חיים. לפני זה עוד היתה לה עלילה, עכשיו היא שחקנית חיזוק (ומשנה) של פרידה ויוסי. וזה שהיא קונה את החברות של הדר כלפיה מבטל אותה."אני מבינה אותך. קיימת בי הפונקציונליות של הבנה. Beep boop"
לגמרי, מלאני גרופי שלה הדר עכשיו. קונה את המשחק שלה בטון!נגמרו היחסים הקרים של הדר ומלאני?
לא משחק לדעתי, הדר לא יודעת להתחבר טוב.. אבל מי יודעלגמרי, מלאני גרופי שלה הדר עכשיו. קונה את המשחק שלה בטון!
משחק לגמרי, 3 ימים לפני שחיים יצא הדר אמרה לחיים שהיא אוהבת את חיים באמת ולא כמו ההיא (מלאני) שמשחקת אותה. הדר לא אוהבת את מלאני רק משחקת אותהלא משחק לדעתי, הדר לא יודעת להתחבר טוב.. אבל מי יודע
תכלס? זכותה.משחק לגמרי, 3 ימים לפני שחיים יצא הדר אמרה לחיים שהיא אוהבת את חיים באמת ולא כמו ההיא (מלאני) שמשחקת אותה. הדר לא אוהבת את מלאני רק משחקת אותה
תכלס? זכותה.
המלח פלפל של מלאני לא תרם לה.נגמרו היחסים הקרים של הדר ומלאני?
היום השתלות של התחת זה עושה גוף קלילי כמו נוצהפרידה חושבת שהיא...
קלה..
משקל נוצה...
מגיע לך מאזטים למיטה אתה לפעמים אתה ..........היום השתלות של התחת זה עושה גוף קלילי כמו נוצה
ציפור אהבהפרידה חושבת שהיא...
קלה..
משקל נוצה...
ריוואה יותר הראתה מעצמה, היו שונותהוא לא יודע מה לעשות עם גאיה
בול כמו עם ריוואה
הוא פשוט שם לה קליפ שקשור למלחמה
עם ריוואה הוא פשוט היה שם לה שיר בערבית
הוא לא יודע לעבוד עם אנשים מופנמים שקשה להוציא מהם
הוא מחפש את הקל
את הפרידה הדר
כן, סיגריות.ריוואה יותר הראתה מעצמה, היו שונות
אין מה להוציא הבחורה בונקר.הוא לא יודע מה לעשות עם גאיה
בול כמו עם ריוואה
הוא פשוט שם לה קליפ שקשור למלחמה
עם ריוואה הוא פשוט היה שם לה שיר בערבית
הוא לא יודע לעבוד עם אנשים מופנמים שקשה להוציא מהם
הוא מחפש את הקל
את הפרידה הדר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.