** שרשור לילה - היום ה-95 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

EREZG07

Well-known member
בתגובות לא כזה מפרגנים לצלופח שעקץ מקום בגמר
יש תקווה
כל משפיענית בערך כתבה שהוא הזוכה שלה - הוא הזוכה, זהו. פיניטו לה קומדיה. אני סיימתי. העונה הבאה הולכת להיות גרועה אפילו יותר ואני מאחל לרשת שמישהו ייקח מהם את הפורמט

katy2022

Well-known member
כל משפיענית בערך כתבה שהוא הזוכה שלה - הוא הזוכה, זהו. פיניטו לה קומדיה. אני סיימתי. העונה הבאה הולכת להיות גרועה אפילו יותר ואני מאחל לרשת שמישהו ייקח מהם את הפורמט
מי? דניאל עמית הפדחנית?

tortt

Well-known member
ארז
הוא לא יזכה.
אם אתה מתייחס למשפיענים.. לפרידה יש הרבה יותר שמפרגנים לה
אבל גם משפיענים זה חרטא.

yalian

Well-known member
כתבו שהיא הסתכסכה עם אביב
למה הקבוצה של מלאני הפסיקה לתמוך בה? זאת הקבוצה מהפייסבוק?

זה מה שכתוב בשמועה בידור:

"לשמועה נמסר כי אותן “נסיבות” מדוברות קשורות לחילוקי דעות ובעיות תקשורת בין הנהלת הקבוצה בפייסבוק להנהלת הסושיאל של הדיירת, שהביאו לבסוף להכרעה המודברת והסרת התמיכה בקבוצה המובילה."

אלה ניישטדט מסרה בתגובה לשמועה: “בחודש האחרון אנחנו מרגישים שאנחנו צריכים להילחם בתוך הבית ולא רק בחוץ אז זה יוצר קושי נוראי. מה זה אומר? יש אנשים שמשפיעים על ההחלטות, גם על עמוד האינסטגרם בגדול, וגם כנראה עמוד הטיקטוק.
אנשים עם ניסיון באח הגדול בכלל ומתקבלים החלטות מה להעלות או איך להעלות, או לגמרי בכלל לא להעלות. חוץ מבקשה להצביע בסקרים, אז זה גורם לקושי שאנחנו צריכים לעשות את זה דרך איש קשר כזה או אחר כדי לפנות אליה”.

מצב
הנושא נעול.
למעלה