katy2022
Well-known member
נתן להדר מרחמים כי ידע שאף אחד לא ייתן להלא שילה נתן להדר? למה שלא יתן למלאני? איפה סדר העדיפויות שלו שהוא כל היום עם מלאני
0:12 הוא לוחש שהדר באה להגיד לו תודה על שהוא נתן לה 100
נתן להדר מרחמים כי ידע שאף אחד לא ייתן להלא שילה נתן להדר? למה שלא יתן למלאני? איפה סדר העדיפויות שלו שהוא כל היום עם מלאני
יוסי נתן לנועםלא שילה נתן להדר? למה שלא יתן למלאני? איפה סדר העדיפויות שלו שהוא כל היום עם מלאני
התכוונתי למאה נקודות שהדר קיבלהיוסי נתן לנועם
היא התכוונה בניקוד המקדיםיוסי נתן לנועם
כן, נתן להדר את המאה נקודות. לא למלאניהיא התכוונה בניקוד המקדים
נראה לי
כשהיה צריך לתת 3 שמות
גם פרידה צלופח.מלאני בחרה ביוסי והוא שם אותה שלישית חח
צלופח צלופח זה.
פספסתי כנראה את הקטע שמלאני שמה את פרידה ראשונה…גם פרידה צלופח.
צלופח עם תחת.
שמה את פרידה מקום 2.פספסתי כנראה את הקטע שמלאני שמה את פרידה ראשונה…
פרידה בחרה ראשון מישהו ששם גם אותה ראשונה
מלאני בחרה על פניה מישהו שאפילו לא שם אותה בשלישייה
וחבר שלה שם שבועיים.
הלכתי לזרום עם הטיקטוק על התגובות עליה.
אם מישהוהשם בנזוג שלי ובחרתי קשר רומנטי איתו אני שמה אותו לפני כולם כי אחרת למה אני איתו אם הוא לא מועדף עליי מכולם?שמה את פרידה מקום 2.
פרידה שמה אותה מקום 3.
לשים את יוסי על פניה הגיוני לחלוטין
היא עשתה את זה במשך עונה שלמה
בכל בחירה אפשרית
שמה קודם את יוסי.
אבל לשים את דיג'יי על פניה?
תודה על העוז שלקח ממנה את המיליון.
הבעיה מתחילה כשבן הזוג שלך הוא גבר בן 27 שצריך שכוסית אחרת תכין לו נקניקיות.אם מישהוהשם בנזוג שלי ובחרתי קשר רומנטי איתו אני שמה אותו לפני כולם כי אחרת למה אני איתו אם הוא לא מועדף עליי מכולם?
כן אבל זה לא קשור לסיבה של הצבעה וכן אני גם חושב שהיא לא הייתה צריכה לשים אותו בשלישיה שלההבעיה מתחילה כשבן הזוג שלך הוא גבר בן 27 שצריך שכוסית אחרת תכין לו נקניקיות.
ולא, הכוסית היא לא פרידה.
כי למלאני יש שם רק את יוסי ופרידהשמה את פרידה מקום 2.
פרידה שמה אותה מקום 3.
לשים את יוסי על פניה הגיוני לחלוטין
היא עשתה את זה במשך עונה שלמה
בכל בחירה אפשרית
שמה קודם את יוסי.
אבל לשים את דיג'יי על פניה?
תודה על העוז שלקח ממנה את המיליון.
אם לסבתא שלי היה ביצים היא היתה סבא שלי.כי למלאני יש שם רק את יוסי ופרידה
ברור שהיא תשים אותה שנייה
אם היה לה מישהו על תקן בן זוג, היא הייתה שמה אותו גם לפני פרידה, אם אפילו את יוסי היא שמה לפניה.
זה אחרי הבחירות של את מי רוצים בגמר.. מבינה, ולפעמים לא רוצים לראות שם אף אחדנו הדר לא יכולה לראות אף אחד חוץ מיוסי וצועקת את זה לאח הגדול. אז מה כל משחק החברות עם נועם, פרידה ומלאני? אור צודק עליה בכל מילה רק בגלל שהוא אגרסיבי קוטלים אותו. המילים שלו נכונות אבל לא הדרך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.