מתנצלת שלא יכולתי לפתוח שרשור תכנית
לילה טוב
לילה טוב
היא שרה מהמםאיזה דכאון לשמוע על ג'נין. אני כבר מעדיפה לשמוע את פרידה שרה.
תמיד יש את האפשרות שלהם להגיד שהחליטו שלא, אבל צריכים זמן בלי מצלמות וראיונות כדי להבין אם זה אמיתינפגשו, החליטו להשאר ידידים,
כמה עוד יחלבו את זה?
מחכה בנשימה עצורהתמיד יש את האפשרות שלהם להגיד שהחליטו שלא, אבל צריכים זמן בלי מצלמות וראיונות כדי להבין אם זה אמיתי
ואז...הם יבדקו וידעו ויגידו
אבל אז שוב יהיו מצלמות ויצטרכו פסק זמן לחשוב בלי מצלמות.
זה יכול לקחת 50 שנה למעשה
פרידה?...אז לסיכום,
הערב קיבלו הכשר בד"צ לגמר:
אור
מלאני
+
יוסי
(שעקרונית לא היה צריך כשרות בד"צ כי כבר יש לו מהדרין, אבל יאללה שיהיה)
פרידה קיבלה לשיר, עשתה את זה בצורה יפה יחסית אליה.פרידה?...
לא הוכשרה הערבפרידה?...
טובלת ושרץ בידהלא הוכשרה הערב
אל תפריעי לטענות שהדר מקודמת ע"י ההפקה....אז לסיכום,
הערב קיבלו הכשר בד"צ לגמר:
אור
מלאני
+
יוסי
(שעקרונית לא היה צריך כשרות בד"צ כי כבר יש לו מהדרין, אבל יאללה שיהיה)
בוודאות הדר לא קיבלה הכשראל תפריעי לטענות שהדר מקודמת ע"י ההפקה....
אמילי בכלל מבלה עם בנות, היא לא בצינור. אולי עידן בצינור, או שרשרת מקנאים פוסט על אמילי צבר לערב טוב, 18 אלף לייקים בפחות מימיה.בטח ל60 שניות האחרונות של הצינור שבהן ישאלו את אמילי על עידן והיא תגיד מה שאמרה כל השבוע, יהיה רייטינג יותר גבוה משל הפרק
הם לא ביחד ולא יהיו ביחד. ידידים בלבד, קשר של פעם באף פעם. אם ייצא להם להפגש זה במסגרת פגישות משותפות עם דיירים.אמילי בכלל מבלה עם בנות, היא לא בצינור. אולי עידן בצינור, או שרשרת מקנאים פוסט על אמילי צבר לערב טוב, 18 אלף לייקים בפחות מימיה.
מספר סטורי של גיא פינס על אמילי. אז נראה לי הצינור החליטו שגם הם רוצים פוסט דרמטי
המלכה הרעה מתאים לה נכתב ממש עליה מעניין אם יכניסו גם את קטע הקונסילראמילי בכלל מבלה עם בנות, היא לא בצינור. אולי עידן בצינור, או שרשרת מקנאים פוסט על אמילי צבר לערב טוב, 18 אלף לייקים בפחות מימיה.
מספר סטורי של גיא פינס על אמילי. אז נראה לי הצינור החליטו שגם הם רוצים פוסט דרמטי
ישנו לכחל.המלכה הרעה מתאים לה נכתב ממש עליה מעניין אם יכניסו גם את קטע הקונסילר
אבל לא באותה תקופה לא היה קונסילר
ברור לך שזה רגעי תהילה עד המודח וותיק הבאהאמילי בכלל מבלה עם בנות, היא לא בצינור. אולי עידן בצינור, או שרשרת מקנאים פוסט על אמילי צבר לערב טוב, 18 אלף לייקים בפחות מימיה.
יפה לה הבלונג' הזה.אמילי בכלל מבלה עם בנות, היא לא בצינור. אולי עידן בצינור, או שרשרת מקנאים פוסט על אמילי צבר לערב טוב, 18 אלף לייקים בפחות מימיה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.