מה היא אמרה כל השבוע? כל ראיון פזמון אחרבטח ל60 שניות האחרונות של הצינור שבהן ישאלו את אמילי על עידן והיא תגיד מה שאמרה כל השבוע, יהיה רייטינג יותר גבוה משל הפרק
מה היא אמרה כל השבוע? כל ראיון פזמון אחרבטח ל60 שניות האחרונות של הצינור שבהן ישאלו את אמילי על עידן והיא תגיד מה שאמרה כל השבוע, יהיה רייטינג יותר גבוה משל הפרק
בעיקרון "רק ידידים" בכל מיני וריאציותמה היא אמרה כל השבוע? כל ראיון פזמון אחר
ממש מוזר...
זה היה קטע ביזארי.....ממש מוזר...
הסוג הזה? חח.. יצא מצחיק הטעותזה היה קטע ביזארי.....
אבל סיימתי עם הסוג הזה, שיהנו זה עם זו, אני לא מתערבת
אני מתהההההההה טוב מתקנת בכל זאתהסוג הזה? חח.. יצא מצחיק הטעות
קראה לו גבר.
מה המסקנה שלך? הוא לא היה מקדם בשלב זה דיירים מסוימים בצורה כזאת אגרסיבית אם הם לא בגמר / זוכיםהרגשה שלי השתנתה. יוסי לא יזכה. האח עשה לו כבוד והכניס אותו לגמר על ידי הדיירים שזה מכובד.
השאלה למי הנצחון מיועד? אור לא יזכה, גם הדר לא. פרידה לדעתי לא מספיק חזקה בהצבעות.
מלאני הפרק הרים לה או בשביל לבסס אותה בגמר או פרק פרידה יפה.
לנועם הוא כבר מוריד כמה פרקים ברצף מהדמות הטובה שהתרגלנו אליה. לדעתי נועם לא בגמר.
בשבת יוצאים או שילה או מיכל, תלוי מה משרת יותר את האח. מצד אחד, מיכל יוצאת גרוע אבל יש עלילה סביבה, שילה סתמי. אחי ישרוד עוד הדחה כנראה.
בקיצור, האח מבלבל, לא רוצה להיות שקוף בכוונותיו.
אגב, יוסי בגמר מעלה את נועם בסקרין ולא את פרידה או מלאני
האמת בילבל. אור ויוסי בטוח בגמר, אחד קיבל כרטיס והשני שרד את כל ההדחות.מה המסקנה שלך? הוא לא היה מקדם בשלב זה דיירים מסוימים בצורה כזאת אגרסיבית אם הם לא בגמר / זוכים
לא היה צריך לחלק לפי חברים אלא פשוט לתת לבנות. זה לא קשור לאוכל אלא להעצמה נשיתהאמת נועם בחר בשכל
בשביל מה לו הכאב ראש הזה
הגיע לקצה יכולת החשיבהלא היה צריך לחלק לפי חברים אלא פשוט לתת לבנות. זה לא קשור לאוכל אלא להעצמה נשית
זיופים כן, אבל יחסית אליה עדין ונקירק אני שמעתי מלא זיופים של פרידה?
רק אני ראיתי את מסיבת הסיום בי"ב?רק אני שמעתי מלא זיופים של פרידה?
מסכן
נחכה לבאנדל 2 ב1פרידה כוכבת!!!!!
איפה קונים כרטיסים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.