** שרשור לילה - היום ה-96 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
הרגשה שלי השתנתה. יוסי לא יזכה. האח עשה לו כבוד והכניס אותו לגמר על ידי הדיירים שזה מכובד.
השאלה למי הנצחון מיועד? אור לא יזכה, גם הדר לא. פרידה לדעתי לא מספיק חזקה בהצבעות.
מלאני הפרק הרים לה או בשביל לבסס אותה בגמר או פרק פרידה יפה.
לנועם הוא כבר מוריד כמה פרקים ברצף מהדמות הטובה שהתרגלנו אליה. לדעתי נועם לא בגמר.
בשבת יוצאים או שילה או מיכל, תלוי מה משרת יותר את האח. מצד אחד, מיכל יוצאת גרוע אבל יש עלילה סביבה, שילה סתמי. אחי ישרוד עוד הדחה כנראה.
בקיצור, האח מבלבל, לא רוצה להיות שקוף בכוונותיו.
אגב, יוסי בגמר מעלה את נועם בסקרין ולא את פרידה או מלאני

EREZG07

Well-known member
הרגשה שלי השתנתה. יוסי לא יזכה. האח עשה לו כבוד והכניס אותו לגמר על ידי הדיירים שזה מכובד.
השאלה למי הנצחון מיועד? אור לא יזכה, גם הדר לא. פרידה לדעתי לא מספיק חזקה בהצבעות.
מלאני הפרק הרים לה או בשביל לבסס אותה בגמר או פרק פרידה יפה.
לנועם הוא כבר מוריד כמה פרקים ברצף מהדמות הטובה שהתרגלנו אליה. לדעתי נועם לא בגמר.
בשבת יוצאים או שילה או מיכל, תלוי מה משרת יותר את האח. מצד אחד, מיכל יוצאת גרוע אבל יש עלילה סביבה, שילה סתמי. אחי ישרוד עוד הדחה כנראה.
בקיצור, האח מבלבל, לא רוצה להיות שקוף בכוונותיו.
אגב, יוסי בגמר מעלה את נועם בסקרין ולא את פרידה או מלאני
מה המסקנה שלך? הוא לא היה מקדם בשלב זה דיירים מסוימים בצורה כזאת אגרסיבית אם הם לא בגמר / זוכים

KAPSULA1

Well-known member
מה המסקנה שלך? הוא לא היה מקדם בשלב זה דיירים מסוימים בצורה כזאת אגרסיבית אם הם לא בגמר / זוכים
האמת בילבל. אור ויוסי בטוח בגמר, אחד קיבל כרטיס והשני שרד את כל ההדחות.
אם עוז רוצה שיוסי יזכה צריך להוציא את פרידה/הדר לפני הגמר שההצבעות יילכו אליו ולא נראה לי שיוותר עליהם. אם כבר יוותר על הדר כי פרידה יותר אהובה.
אולי דני , מלאני ועוד חדש בגמר. הפרק הזה לא הצביע על זוכה מסויים

_Lofi

Well-known member
האמת נועם בחר בשכל
בשביל מה לו הכאב ראש הזה

מצב
הנושא נעול.
למעלה