אבל אמרתי לךאז טוב שספיר בחרה לא להגיע
איך את יודעת שהיא לא הגיעה?אז טוב שספיר בחרה לא להגיע
אמא שלה סיפרה שהיא לא תהיה בגלל סיבה מסויימת (היא ציינה את הסיבה, מאמינה לסיבה שהיא אמרה)איך את יודעת שהיא לא הגיעה?
כפרה עליה מאיזו סיבה?אמא שלה סיפרה שהיא לא תהיה בגלל סיבה מסויימת (היא ציינה את הסיבה, מאמינה לסיבה שהיא אמרה)
אבל רצה הגורל שלא היו צריכים אותה בחוץ
בחרהאז טוב שספיר בחרה לא להגיע
להיות עם המשפחה שלה .. זו לא הייתה בחירה שלה לא להגיע, ולא קשר להפקה.. גורם אישי אחרבחרה
יש עוד הדחה אחת בלבד לפני הגמר - איך יודחו גם שניר וגם אברהם?אני כבר לא רואה את העונה כי הבריונות והרוע עושים לי רע על הנשמה. שמחה ששי יצאה. מצדי שניר יצא אחריה ואברהם יודח אחרון לפני הגמר.
הוא אשכרה עלה אחריה?אם שניר עלה על מדרגה שישית אז כביכול אמור להיות מודח, נראה לי שמותר לעלות על 5 ראשונות
למרות שעוז לא אכף את חוקי הפורמט כל העונה אז אין סיבה שיתחיל עכשיו
וגם היו מקרים שאנשים עלו בקטע של לעזור למישהי לרדת או תרחישים אחרים ועוז לא עשה כלום
אברם מנע ממנו להתקדםהוא אשכרה עלה אחריה?
אני ממש מרחמת עליו. הוא מאוהב בה ואין לזה סיכוי.אברם מנע ממנו להתקדם
מקרה אבודאני ממש מרחמת עליו. הוא מאוהב בה ואין לזה סיכוי.
לגמרי. חבל שלא נשאר פרוד ממנה. היא כבר שכחה ממנו כנראה. אולי אפילו מרגישה הקלה.מקרה אבוד
עוז שנא את שי. בשבוע האחרון הוא מנע ממנה לשמוע צעקות ברמה הזויה. לא יודעת לגביי ההצבעות אבל העריכה שלו את שי הראתה שהוא מנסה להפטר ממנה ולהוציא אותה בכל דרךעוז אוהב את הזוגיות בין אברם ושניר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.