מה יענקי מאוהב בה ? והיא בו ? :ROFLMAO:
בוףףברכה Well-known member 4/9/23 #86 נכתב ע"י yoni564712: צפה בקובץ המצורף 89205 לחץ כדי להרחיב... "מזה חיכיתי לראות... את הת.ז. שלך.... כפרה על ... הלב שלך..."
נכתב ע"י yoni564712: צפה בקובץ המצורף 89205 לחץ כדי להרחיב... "מזה חיכיתי לראות... את הת.ז. שלך.... כפרה על ... הלב שלך..."
ב בסדר555 Well-known member 4/9/23 #87 מה שאני מבין מהשיחה שלהם מי שאומר באמת באמת 50 פעמים בדקה לא אומר אמת
T tarimulu Well-known member 4/9/23 #98 נכתב ע"י בוףףברכה: לצבא האמת... היא כבר... הודתה?.. לחץ כדי להרחיב... עכשיו כן
T tarimulu Well-known member 4/9/23 #92 מעתוק: ...ולא ידעתי מה זה strawberry עד שפתאום ראיתי שזה דובדבן רק חבל שזה תות
בוףףברכה Well-known member 4/9/23 #94 "אני מאושרת שהביאו... לך את פרחי ירושלים... והילד שאמר לי... ביי...חנג'ה..."...
מ מוטי חוף Well-known member 4/9/23 #95 יענקי ויובל מתכננים להיפגש הרבה בחוץ ... לא הייתה שיחה כזאת באח הגדול לדורותיו.
בוףףברכה Well-known member 4/9/23 #97 נכתב ע"י מוטי חוף: יענקי ויובל מתכננים להיפגש הרבה בחוץ ... לחץ כדי להרחיב... עם כל...ההקדמה והבילדאפ... חשבתי יבקש..... את ידה....או מינימום... לחליף לפיג'מה...
נכתב ע"י מוטי חוף: יענקי ויובל מתכננים להיפגש הרבה בחוץ ... לחץ כדי להרחיב... עם כל...ההקדמה והבילדאפ... חשבתי יבקש..... את ידה....או מינימום... לחליף לפיג'מה...
ב בסדר555 Well-known member 4/9/23 #100 מעתוק מאחלת לו לזכות הוא לא מחזיר לה את אותו איחול הבן אדם נעול על המיליון מאוד מקווה שאין איזה הבטחה מההפקה שהבטיחו שיזכה כי הוא די מדבר כמו אחד שחושב שהמיליון שלו זכייה שלו זה האופציה הכי גרועה חוץ מאברהם נערך לאחרונה ב: 4/9/23
מעתוק מאחלת לו לזכות הוא לא מחזיר לה את אותו איחול הבן אדם נעול על המיליון מאוד מקווה שאין איזה הבטחה מההפקה שהבטיחו שיזכה כי הוא די מדבר כמו אחד שחושב שהמיליון שלו זכייה שלו זה האופציה הכי גרועה חוץ מאברהם