ליאלאז מי יוצא מחר? אני אומרת שאם זה לפי הצבעות אז יענקי או אברהם
קליפ סיום בלעדיו?ליאל
זה אתה מקדיש לסתיו שיר פלוס כינור
מה זה אהבה, שיחת ליקוק. כל הדיבור שלהם זה צבא האמת, אתה תהיה בגמר, תשובה הלוואי וסכם לי את היום שלך שבעצם הם לא אומרים כלום.שיחת אהבה יומית מסורתית שנערת כל לילה בין יענקי ליובל .
בול. אותה רמה, אותו שטאנץ .אותה רדידות וחוסר מחשבה או עומקהשיחות שלהם מגיעות לרמת מיאוס של הזה לא נגמר עדיין של זהבה בן
כמו ירח מתרוקן ומתמלא אתה סובל אבל הלב שלך רוצה אל סתיוהשיחות שלהם מגיעות לרמת מיאוס של הזה לא נגמר עדיין של זהבה בן
אני אומרת, זה מה שנשאר לנו. עכשיו שסתיו נרגעה מהדרמות, אברהם נרגע מההתפצצויות ושניר נרגע בכללי . נשארו מעתוק ויענקי עם המלל הלא מחובר שלהםהשיחות שלהם מגיעות לרמת מיאוס של הזה לא נגמר עדיין של זהבה בן
זהבה בן - אולי בעולם אחרהשיחות שלהם מגיעות לרמת מיאוס של הזה לא נגמר עדיין של זהבה בן
חרדים לא צופים בטלויזיה ואין להם מושג מה זה האח הגדול ...זה לא מעניין אותם בכלל.יכולֶלהיות שבאמת המשפחה של יענקי לא מתעדכנת לגביו ולא יודעים אפילו אם הוא יעפיל לגמר? הוא אמר למעתוק שהוא לא יודע אם הם מעודכנים
כן, אבל זה המשפחה שלו. הוא לא חוזר אליהם הביתה? לא מעניין אותם מה איתו? הבנתי שראש השנה הוא לא איתם אלא באיזה ישיבה בירושלים. אולי הם היו נגד זה שיכנס ולא תמכוחרדים לא צופים בטלויזיה ואין להם מושג מה זה האח הגדול ...זה לא מעניין אותם בכלל.
באמת לא צריך לקלל. זכותו שתהיה לו דיעה. רק שבעונה הזאת אין מישהו ממי שנשאר שראוי שינצחדרור רוקנשטיינטינו מתבכיין שקיללו אותו כי אמר שסתיו לא צריכה לנצח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.