yoni564712
Well-known member
לי.יהב נכנס בשביל הדר
וחיים בשביל אור
למי מהם היו מכניסים את גאיה ?
לי.יהב נכנס בשביל הדר
וחיים בשביל אור
למי מהם היו מכניסים את גאיה ?
היא הודחה לפני יומייםיהב, כן.
חיים, כן.
גאיה, לא.
עושה לה... באלאנס.......
אולי טעות שלי אבל קישרתי אותה הדוגמנית הבלונדינית הוא הדוגמן הבלונדיני.. למרות שיש בו פי אלף ממה שיש בה. הלוואי שהוא יזכה.איך דני קשור לאמילי, בגלל המוצא?
עוז לא מת על דני. לא ברור למה. הוא משדר את כל הרגישיות שלו, ההבנה ללב האחר, המצחיקות שבו. למה שלא יביא אותו לגמר?כי לעוז יש רגישות לדבילים כמו נועם. הוא לא נותן לנועם ללמוד בחיים אלא חושב שדרך התמסכנות הוא יצליח.אולי טעות שלי אבל קישרתי אותה הדוגמנית הבלונדינית הוא הדוגמן הבלונדיני.. למרות שיש בו פי אלף ממה שיש בה. הלוואי שהוא יזכה.
רק שלא נתבדה ויום רביעי הוא יודח לנו עוד בהפתעה. ממש מקווה שלא
עוז יודע להתמודד רק עם דיירים ורבליים, כאלה שנכנסים לחדר האח ומספרים מה עובר עליהם..עוז לא מת על דני. לא ברור למה. הוא משדר את כל הרגישיות שלו, ההבנה ללב האחר, המצחיקות שבו. למה שלא יביא אותו לגמר?כי לעוז יש רגישות לדבילים כמו נועם. הוא לא נותן לנועם ללמוד בחיים אלא חושב שדרך התמסכנות הוא יצליח.
הוא ניסה לעורר גם את האמפתיה הזאת לחיים אבל אצל חיים זה לא עבד עם הקהל. מה יש בנועם שזה מצליח איתו אצל הקהל?
אני רואה בחור מתוסכל, מקנא באחרים. לא מפרגן ורק סוחט אמפתיה , אהבה ושבחים
אם נכנס אז לדעתי פיזית זה פעם ראשונה שהוא נכנס מאז ההדחהשוב יהב נכנס?
הוא בטח התקשר לאח...לבררכל המונולוג של פרידה בחדר האח אחרי שדיג׳יי הודח… פנטזיה נהדרת…נגולה אבן מעל ליבנו…
אני מדמיינת את די ג׳יי יושב עם מילון אבן שושנה מנסה להבין מה היא אומרת
וואואין לכם מושג
כמה אנחנו ברי מזל
שיהב הודח מוקדם
היה בו פוטנציאל להיות הדייר הכי בלתי נסבל.
עוז אהב את אברהם, הקהל סלד ממנו. הוא היה בילתי נסבל לקראת הסוף. פה הקהל לצערי מאוד אוהב ומזדהה עם נועם. ההטרחה שלו בניגוד לאברם נתפסת כחלש, בעל קשיים ובעיקר מתוקיש תקווה שנועם יודח
בעונה של סתיו עוז היה מת על אברהם
ובכל זאת הדוחה הזה עף רגע לפני הגמר
אולי יתמזל מזלי
ויקרה גם לנועם
אפשר לחלום...
נועם קירל...... מחכה לו...בגמר...יש תקווה שנועם יודח
בעונה של סתיו עוז היה מת על אברהם
ובכל זאת הדוחה הזה עף רגע לפני הגמר
אולי יתמזל מזלי
ויקרה גם לנועם
אפשר לחלום...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.