אני את שלי הקפאתי בתחילת עונהסוף סוף העבירו לפרידה….
איבדתי אונה מתום והדר
זה נבלה וזה טריפהיש סיכוי לא רע שאני מעדיף לראות את הדר ותום לעומת אמילי ועידן
עידן עם המבטים המחורמנים על אמילי תוך כדי שהוא מכנה אותה ילדה באזני כל מי שמוכן לשמוע, בא לי מקולקל.זה נבלה וזה טריפה
היום הלכתי עם הילדים לסרט "הכל בראש 2", בראש של הילדה בסרט יש רגשות שמוצגותכדמויות, הן מנהלות את התנהלות של הילדה ( בתכלס בכל ראש של דמות בסרט יש מין יצורים כאלה משלו) ועכשיו ראיתי בטיק טוק שוכבים במרפסת השקופה אמילי ועידן, ואז עידן אומר לאמילי :" אם כבר עדיף נשיקה ראשונה כאן, ולא בארונות כמו הדר ותום, אין לנו ממה להסתתר". ואז פיתחתי משימה לאח הגדול חצי דיירים יהיו רגשות וחצי דמויות...עידן עם המבטים המחורמנים על אמילי תוך כדי שהוא מכנה אותה ילדה באזני כל מי שמוכן לשמוע, בא לי מקולקל.
יצאה אתמול לבדיקות רפואיות וטרם עדכנו אם היא חוזרת או לאמישהו יודע מה קורה עם קורלי?
לגמרי.אבל מה חיים עושה שם?
מסכן הוא אבוד
סידרת את הכוורת?לגמרי.
בואו נצעק לו חיים תצא מהנסט אל תשב איתם חבל עלייך!
הכוורת החדשה תתחיל להבנות ביום שני שלישי.סידרת את הכוורת?
איזה כייף! תתחדשו מותקהכוורת החדשה תתחיל להבנות ביום שני שלישי.
בינתיים אנחנו מפנים את הישנה
תודה מותקאיזה כייף! תתחדשו מותק
לגמריתודה מותק
אנחנו מחדשים בכל הבית.
קצת בלאגן ולוקח זמן עובד עצלנו בחור מומחה לספריות כוורות ומזנונים מגבס עושה לנו גם קיר מעוצב עם תאורת אווירה.
אין לכם איזה מומחה איזו עבודה מדוייקת נקיה ויפה.
תענוג לעיניים, קצת פחות תענוג לכיס אבל בשביל מה נקרענו כל החיים אם לא להנות מעמל כפינו?
נראה לי הוא ממש משתעמם שם בבית, אני מבינה אותו זה בית שיכול להיות מאוד בודד , מתקשרים עם מי שאפשראבל מה חיים עושה שם?
מסכן הוא אבוד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.