** שרשור לילה - היום ה19 בבית - עדכונים ** 🎗

מצב
הנושא נעול.

מרגוליקו

Well-known member
torrt
טורטי כתבת בשרשור הקודם -אם הוא ינצל מההדחה יגיד ברכת הגומל.

ברכת הגומל אומרים לאחר שניצלנו מסכנה שיכולה היתה לגרום למוות אלא אם כן את מתכוונת שאם הוא יצא מהבית זה יציל אותו ממוות מוחי….

נערך לאחרונה ב:

tortt

Well-known member
torrt
אם הוא ינצל מההדחה יגיד ברכת הגומל.
ברכת הגומל אומרים לאחר שניצלנו מסכנה שיגולה היתה לגרום למוות אלא אם כן את מתכוונת שאם הוא יצא מהבית זהש יציל אותו ממוות מוחי….
התכוונתי לסכנה גדולה יותר - הדר.

Psy Bear

Well-known member
אני מת על התירוצים האלו לכל ההערות המגעילות של אורית.

"מי שאין לו הומור לא יכול להיות לידה"

למה מי היא ג'רי סיינפלד?

כשהיא סופרת לאנשים כמה כפות סלט הם לקחו חה חה איזה צחוקים קומדיה קלאסית. אדי מרפי זה אתה?

nicknick

Well-known member
אני מת על התירוצים האלו לכל ההערות המגעילות של אורית.

"מי שאין לו הומור לא יכול להיות לידה"

למה מי היא ג'רי סיינפלד?

כשהיא סופרת לאנשים כמה כפות סלט הם לקחו חה חה איזה צחוקים קומדיה קלאסית. אדי מרפי זה אתה?
על אף שאני לא מסכימה בכללי עם תכני השיחה הזאת וחושבת שהם מפספסים משהו בראייה שלהם אותה...
אני כן מבינה את הרעיון של "מי שצעיר לא מבין את הסגנון שלה" , יש בזה משהו נכון, שאנשים קצת יותר בוגרים בגיל ובחוויות חיים מקבלים אחרת את העוקצנות של אנשים מבוגרים ולא חווים כל מילה שלהם כעלבון אישי. יש יותר הבלגה מול דברים כי יש בינה מסויימת להבין שיש יציאות שהן לא אישיות ושלא לכל דבר יש משמעות יתרה.

ויחד עם זאת , מה שבעיני הם מפספסים, שהם לוקחים את זה ככלל על כל ההתנהגות של אורית ....
כשניכר שחלק נכבד מההתנהגות שלה זה כן ממקום אישי כלפי הדייר שממול, ולא סתם עוקצנות של אדם מבוגר.

Christina 1001

Well-known member
נזכרת ברגעים הטובים שהיו לי עם האקס וחולף בי געגוע..
הייתי שולחת לו עכשיו "ער?" אם לא הייתי מפחדת שיחטוף עליי את הג'ננה במידה ואעיר אותו.
אוף :cautious:

JU34

Well-known member
אני לא בטוח אם יותר בעייתי שיש כל כך הרבה דיירים בלתי נסבלים או שיש רק 2 שבאמת מועמדים לניצחון מבחינת הקהל

מצב
הנושא נעול.
למעלה