** שרשור לילה - היום ה19 בבית - עדכונים ** 🎗

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
הייתה לי הרגע הערה מלמעלה. הבחירה להעלב או לא להעלב היא של כל דייר. עכשיו אמרו כאן שאורח מזכירה את ליליאן משנות ה80/90 . אני לא יודעת האם ליליאן היא השראה עבור אורית או שפשוט דמות של ליליאן מבוססת על סוג של "אורית". אף אחד לא יכול לשנות את אורית, היא מבוגרת מדי בשביל זה. עכשיו אנחנו בדרך כלל נפגעים מאדם שיקר לנו, שאכפת לנו ממנו, כי מאדם חסר משמעות עבורנו לא נפגע. אורית עושה "טחזינג" לדיירים המצליחה להוציא אותם מהכלים, היא כמובן לא ברמה של סתיו קצין, זאת הייתה טרולולו רצינית ביותר.

מרגוליקו

Well-known member
אני אמרתי שאורית מזכירה את ליליאן משנות השמונים.
אני חושבת שאורית גם ככה בחוץ אבל באח היא מקצינה את ההתנהגות שלה כדי לצאת מצחיקולה וכדי למשוך את המצלמות אליה.

svtar25

Well-known member
אני אמרתי שאורית מזכירה את ליליאן משנות השמונים.
אני חושבת שאורית גם ככה בחוץ אבל באח היא מקצינה את ההתנהגות שלה כדי לצאת מצחיקולה וכדי למשוך את המצלמות אליה.
אני מסכימה, די ברור שבבית אח הגדול כל התנהגות הופכת להיות מוחצנת מידי. אורית באמת קצת מקצינה, לפעמים קצת הרבה.

מרגוליקו

Well-known member
היא גם ממציאה מילים לשירים של שלמה וגם מזייפת וצורחת בלי טעם

ערן .

Well-known member
אני קצת מרחם על חיים. בסבירות גבוהה לא יעמוד להדחה על ידי הדיירים עד סוף העונה, רק בהדחה כללית.
הוא לא ירגיש כמעט את אהבת הקהל, את ההרגשה להיות מועמד להדחה ואז את השמחה שאתה נשאר בבית.

GALxp

Well-known member
אני קצת מרחם על חיים. בסבירות גבוהה לא יעמוד להדחה על ידי הדיירים עד סוף העונה, רק בהדחה כללית.
הוא לא ירגיש כמעט את אהבת הקהל, את ההרגשה להיות מועמד להדחה ואז את השמחה שאתה נשאר בבית.
אני יותר מרחם עליו כשחלק מהדיירים משתמשים בו ככלב שעשועים והוא זורם רק כדי להשתלב.

svtar25

Well-known member
אני יותר מרחם עליו כשחלק מהדיירים משתמשים בו ככלב שעשועים והוא זורם רק כדי להשתלב.
אני לא יודעת האם מן התחילה את הגדול, כמו בימי הביניים ( נהגו להשתמש הגמדים/ אנשים עם פגמים שונים לצורך בידור) לא הכניס את חיים על משבצת של "ליצן חצר" או דמות משעשעת. השאלה למלהקים אם חיים היה בגובה רגיל הוא היה נכנס לבית האח?

GALxp

Well-known member
אני לא יודעת האם מן התחילה את הגדול, כמו בימי הביניים ( נהגו להשתמש הגמדים/ אנשים עם פגמים שונים לצורך בידור) לא הכניס את חיים על משבצת של "ליצן חצר" או דמות משעשעת. השאלה למלהקים אם חיים היה בגובה רגיל הוא היה נכנס לבית האח?
שאלה מעניינת, שלעולם לא נקבל עליה תשובה.
הוא סיפר שהיו מצטלמים איתו ברחוב רק כי הוא נמוך קומה. הרגשה משפילה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה