אני פחות מרחם על נורית גלרון.מסגנה נורית גל רון פרידה רצחה לה את השיר
אני מסכימה, די ברור שבבית אח הגדול כל התנהגות הופכת להיות מוחצנת מידי. אורית באמת קצת מקצינה, לפעמים קצת הרבה.אני אמרתי שאורית מזכירה את ליליאן משנות השמונים.
אני חושבת שאורית גם ככה בחוץ אבל באח היא מקצינה את ההתנהגות שלה כדי לצאת מצחיקולה וכדי למשוך את המצלמות אליה.
אני מוקסמת מהאנרגיה שלה…הכי מעניינת בביתהיא גם ממציאה מילים לשירים של שלמה וגם מזייפת וצורחת בלי טעם
גם אני אוהבת אותה, אבל פחותגם אני אוהבת אותה אבל פחות כשהיא שרה שלמה ארצי
אני יותר מרחם עליו כשחלק מהדיירים משתמשים בו ככלב שעשועים והוא זורם רק כדי להשתלב.אני קצת מרחם על חיים. בסבירות גבוהה לא יעמוד להדחה על ידי הדיירים עד סוף העונה, רק בהדחה כללית.
הוא לא ירגיש כמעט את אהבת הקהל, את ההרגשה להיות מועמד להדחה ואז את השמחה שאתה נשאר בבית.
עצוב. אולי הוא יבקש לעזוב בשלב מסויים.אני יותר מרחם עליו כשחלק מהדיירים משתמשים בו ככלב שעשועים והוא זורם רק כדי להשתלב.
אני לא יודעת האם מן התחילה את הגדול, כמו בימי הביניים ( נהגו להשתמש הגמדים/ אנשים עם פגמים שונים לצורך בידור) לא הכניס את חיים על משבצת של "ליצן חצר" או דמות משעשעת. השאלה למלהקים אם חיים היה בגובה רגיל הוא היה נכנס לבית האח?אני יותר מרחם עליו כשחלק מהדיירים משתמשים בו ככלב שעשועים והוא זורם רק כדי להשתלב.
שאלה מעניינת, שלעולם לא נקבל עליה תשובה.אני לא יודעת האם מן התחילה את הגדול, כמו בימי הביניים ( נהגו להשתמש הגמדים/ אנשים עם פגמים שונים לצורך בידור) לא הכניס את חיים על משבצת של "ליצן חצר" או דמות משעשעת. השאלה למלהקים אם חיים היה בגובה רגיל הוא היה נכנס לבית האח?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.