קורלי ופרידה עושות משמורת משותפת על דני שתי נואשות.
GALxp Well-known member 29/6/24 #218 נכתב ע"י SNIPES: קורלי ופרידה עושות משמורת משותפת על דני לחץ כדי להרחיב... שתי נואשות.
בוףףברכה Well-known member 29/6/24 #221 נכתב ע"י SNIPES: קורלי ופרידה עושות משמורת משותפת על דני לחץ כדי להרחיב... דני+ילד... הוא מגיע..עם ...חיים ..בעסקת חבילה..
נכתב ע"י SNIPES: קורלי ופרידה עושות משמורת משותפת על דני לחץ כדי להרחיב... דני+ילד... הוא מגיע..עם ...חיים ..בעסקת חבילה..
Y yalian Well-known member 29/6/24 #222 נכתב ע"י Simba223: דני זאת מחויבות אישית לכל דבר ועניין לחץ כדי להרחיב... הלוואי שזה היה נגמר בשעה בשבוע באמת
נכתב ע"י Simba223: דני זאת מחויבות אישית לכל דבר ועניין לחץ כדי להרחיב... הלוואי שזה היה נגמר בשעה בשבוע באמת
ב בסדר555 Well-known member 29/6/24 #224 חזרת לרב ששל דני והתאומים זה אפילו יותר מצחיק בצפייה חוזרת באמצע הריב דני קרא לתאום עם הצמות שון פול דני - אין ל כוח כבר להסביר לך אתה לא מבין כלום כמה אפשר להסביר לך נועם - לא ביקשתי שתסביר לי דני - אז אני אסביר לך נערך לאחרונה ב: 29/6/24
חזרת לרב ששל דני והתאומים זה אפילו יותר מצחיק בצפייה חוזרת באמצע הריב דני קרא לתאום עם הצמות שון פול דני - אין ל כוח כבר להסביר לך אתה לא מבין כלום כמה אפשר להסביר לך נועם - לא ביקשתי שתסביר לי דני - אז אני אסביר לך
GALxp Well-known member 29/6/24 #226 נכתב ע"י בסדר555: חזרת לרב ששל דני והתאומים זה אפילו יותר מצחיק בצפייה חוזרת באמצע הריב דני קרא לתאום עם הצמות שון פול דני - אין ל כוח כבר להסביר לך אתה לא מבין כלום כמה אפשר להסביר לך נועם - לא ביקשתי שתסביר לי דני - אז אני אסביר לך לחץ כדי להרחיב... חזרתי ל22:52 אורית והעוגה אני צופה בזה בלופים וצוחק. רגע אייקוני.
נכתב ע"י בסדר555: חזרת לרב ששל דני והתאומים זה אפילו יותר מצחיק בצפייה חוזרת באמצע הריב דני קרא לתאום עם הצמות שון פול דני - אין ל כוח כבר להסביר לך אתה לא מבין כלום כמה אפשר להסביר לך נועם - לא ביקשתי שתסביר לי דני - אז אני אסביר לך לחץ כדי להרחיב... חזרתי ל22:52 אורית והעוגה אני צופה בזה בלופים וצוחק. רגע אייקוני.
בוףףברכה Well-known member 29/6/24 #225 אני משלים ... ..בשידורים החוזרים..13.... "אז אורית את..ביצה ש... סליחה בצל שצריך לקלף..."...