המלאך האדום10
Well-known member
אם בפעם הבאה יעמידו את חיים אז יש מצב שזה יקרהעוז אוהב להשאיר חדשים לא מועילים על חשבון ותיקים…
מעדיפה שחיים יודח לפני איציק
אם בפעם הבאה יעמידו את חיים אז יש מצב שזה יקרהעוז אוהב להשאיר חדשים לא מועילים על חשבון ותיקים…
מעדיפה שחיים יודח לפני איציק
חיים לא יועמד. חוץ מעידן ועינב כולם שם בעדו ומרימים לו. חיים יזדחל לגמר אם עוז ירצה כמו מעתוקאם בפעם הבאה יעמידו את חיים אז יש מצב שזה יקרה
לא תודה.לכל העצובים לא מבינה איך אתם לא רואים את הצד המלא
עוז פינה את המיטה ליד פרידה
איטצ דיג'יי טיים
סוף עונה פרידה מעוברת יהיו לכם פרידיג'יים קטנטנים
תשמחו!
זה לעצובים קפסולא תודה.
אין שום סיבה להשאיר אותה.לפי נסיון ההרמות לאמילי הפרק היא כנראה מאוד נמוכה בהצבעות. אבל יש סביבה משולש אז יש סיבה להשאיר אותה.
הפתרונות לעוז, היא מעצבנת ומציק לראות אותה אבל יש סביבה עלילה ואם לא היא מייצרת ונדחפת, בדיוק כמו הדר. It takes one to know oneאין שום סיבה להשאיר אותה.
היא בגמראין שום סיבה להשאיר אותה.
לא הראו את איציק לשניה הפרק. את קרן הראו משוחחת עם עידן אבל לא שמעו אותם. שילה קיים רק בהקשר של מושא קנאה עבור אמילי.מתי הדחה מחומשת יאללה יש מספיק מיותרים
התגובות אליו ברשת לא הכי טובות ... לא יודעת כמה זמן הוא ישרוד בלי הקהל של פרידהלא הראו את איציק לשניה הפרק. את קרן הראו משוחחת עם עידן אבל לא שמעו אותם. שילה קיים רק בהקשר של מושא קנאה עבור אמילי.
אחי בזכותֶםרידה וההתנהלות השקולה שלו עד עכשיו יחזיק מעמד יותר מכולם למרות שהוא לא מאוד מעניין
ניק, אני קורא אותך לסדר!יש משהו חמוד בזה שעידן קצת מפשיר,
הגיע ממש בתוכנית ברורה שהוא חותך עניינים ולא רוצה וכו וכו
והזמן עושה את שלו....התוכנית מתפרקת לו בידיים.
ואני יודעת שהרבה לא אוהבים לראות את זה אבל אני כן נהנית לראות אותו לא באזור הנוחות שלו, מרגיש, מקנא.
חחחניק, אני קורא אותך לסדר!
הייתי משתמש במילים בוטות, אבל אני פוחד ממרי.פרידה כבר העלתה הילוך, עברה לה הבאסה מההדחה
פרידה זקוקה ל…הייתי משתמש במילים בוטות, אבל אני פוחד ממרי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.