הטיקטוק מתהפך עליה, לאט לאט ובזהירות..לא יפה שלא צעקו לה היום
אין אמונה בילדות של הטיקטוק.
הטיקטוק מתהפך עליה, לאט לאט ובזהירות..לא יפה שלא צעקו לה היום
לא הייתה הזדמנות עם כל החדשים האלהלא יפה שלא צעקו לה היום
הוא לא מאוהב.עידן מאוהב אבל הוא לא ברור עם אמילי. הוא צריך להגיד לה אני רוצה להיות איתך ALL IN
גם לי נראה.... אבל הוא לא כל כך יודע לדבר רגשות בצורה ברורהעידן מאוהב אבל הוא לא ברור עם אמילי. הוא צריך להגיד לה אני רוצה להיות איתך ALL IN
הייתי אומרת של בית אבותבין מלאני לעידן יש וייב של ……בית קברות
היא אמרה לו כמה פעמים ואז הוא בא ומחבק אותה אתמול ליטף לה תראש החזיקו ידיים, הוא כל חצי שעה אומר לה משהו אחר סתם ליצן לא יודע מה הפכו אותו לאיזה דמות משמעותיתמלאני גם מכניסה לו שטויות...לראש...
היא צריכה לומר לו...
שיחתוך.....
דווקא אהבתי שהיא לא אומרת לו מה לעשות מלבד לדבר איתה. זאת תשובה שהם צריכים למצוא עם עצמם ולא לפי מה שאחרים אומרים....מלאני גם מכניסה לו שטויות...לראש...
היא צריכה לומר לו...
שיחתוך.....
הבנתי שיש לו רגשות לאמילי...והוא היה רוצה לפתח אותם יותר...ולהכיר אותה...דווקא אהבתי שהיא לא אומרת לו מה לעשות מלבד לדבר איתה. זאת תשובה שהם צריכים למצוא עם עצמם ולא לפי מה שאחרים אומרים....
גם נראה לי, שמלאני לא באמת מבינה מה הוא מרגיש לגבי אמילי. עידן מסביר את עצמו לא ברור כל כך.....
כן....אין להם מנוס מלדבר על זה....שוב לאכול אחד לשני את הראש.הבנתי שיש לו רגשות לאמילי...והוא היה רוצה לפתח אותם יותר...ולהכיר אותה...
לעומק...בחוץ....
הוא קיווה שגם אמילי תשמור על הרגשות שלה כלפיו...גם לבחוץ...
שינסו לא מול המצלמות...
אמילי רוצה כאן ועכשיו.....ויכול להיות שכבר המשיכה הלאה...
שגם תאמר לו...אבל היא..
"רוקדת"... על החתונה שלו.....
היא גם לא גלויה..וזה מבלבל אותו...
מחליפים בוקסר?אני בגבעה
אביב פה
זה לא יקרה בקרובהכלללל יסתדר כשאמילי תעוףףףףףףףףףף
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.