מכורה וחבל
Well-known member
ואל תדאגו הוא יגיד שכל מה שדניאל אמרדניאל אמר שכל מה שאופק אמר כרגע זה תיאור עצמי התקרבנות והגדלת סיטואציות לעוצמות גבוהות ממה שהן
זאת טליה שאמרה לו
ואל תדאגו הוא יגיד שכל מה שדניאל אמרדניאל אמר שכל מה שאופק אמר כרגע זה תיאור עצמי התקרבנות והגדלת סיטואציות לעוצמות גבוהות ממה שהן
ממש לא יצא עליוסיימתי! (איזה כיף להתקלח בלי לפחד ולהיות עם חלוק צמוד במידה ו....)
מה פספסתי?
למה אופק יצא על דניאל?
מה אופק אמר לו?ממש לא יצא עליו
החזיר אליו מה שאמר
שלא אוהב אצל אחרים.
אופק יותר תקף..
אמר לו שהוא לא צריך סדרת חינוך ושמהבוקר הוא מנסה לחנך אותומה אופק אמר לו?
שמעתי רק את הסוף...
את זה שמעתיאמר לו שהוא לא צריך סדרת חינוך ושמהבוקר הוא מנסה לחנך אותו
אופק אמר שקשה לו עם "התקרבנויות"סיימתי! (איזה כיף להתקלח בלי לפחד ולהיות עם חלוק צמוד במידה ו....)
מה פספסתי?
למה אופק יצא על דניאל?
טוווווווובאופק אמר שקשה לו עם "התקרבנויות"
דניאל עקץ אותו שאולי קשה לו דברים שהוא רואה בעצמו
נא לדייק "אין עדינה ממני"טווווווווב
חחח אופק ומודעות עצמית
גאד
זה ה"אני הכי עדינה" של בר
אופק ענה על שאלה, מה מפריע לו בבית אצל אנשיםסיימתי! (איזה כיף להתקלח בלי לפחד ולהיות עם חלוק צמוד במידה ו....)
מה פספסתי?
למה אופק יצא על דניאל?
רגע אבל ראינו שהיה משהו עם אופק ודניאל? כי חלק מהיום לא הייתי ולא צפיתי...אופק ענה על שאלה, מה מפריע לו בבית אצל אנשים
ואז דניאל הפנה את זה אליו שהדברים שאמר זה בעצם דברים שיש אצלו
ואופק ענה לו שהוא מרגיש שהוא מנסה לחנך אותו וכבר זרק לו דברים היום כמה פעמים
ושאם רוצה להגיד לו משהו ידברו מחר ב4 עיניים.
אני לא שמתי לב כל כך, גם לא ראיתי רציף....רגע אבל ראינו שהיה משהו עם אופק ודניאל? כי חלק מהיום לא הייתי ולא צפיתי...
לא הראו כלום ביניהםרגע אבל ראינו שהיה משהו עם אופק ודניאל? כי חלק מהיום לא הייתי ולא צפיתי...
רגשי נחיתותאופק קלט שדניאל מחפש אותו. פתטי כזה. מי הוא שיחנך אחרים? כולם שם חושבים שהם מושלמים. לטליה לא מפריע שקאזם נכנס באנשים אבל כואבת לה הציניות של אופק.
דניאל מורעל משחף וטליה. התהפך על אופק רק לאחרונהדניאל עוקץ, אופק מתגונן.
ברור, זה לא משנה את מה שאמרתידניאל מורעל משחף וטליה. התהפך על אופק רק לאחרונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.